• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    ASTRALIEN
    ASTRALIEN --- ---
    IWOOLORIN: Pomalu přestávám kontrolovat magulačku... A naštěstí sníh umyl Pražskýho povstání, takže se už nelekám symbolů cizího čerpání...
    IWOOLORIN
    IWOOLORIN --- ---
    Po Hlídkách, den třetí: Civilisti v artefaktových bundách (s reflexními pruhy nad lokty) mě nepřestávají poněkud děsit... A pak si uvědomím, jak jsem hloupý, protože sám nejsem ani v jedničce, a tudíž toho chlápka v druhém šeru vlastně nevidím :D
    KALE_VAN_THEER
    KALE_VAN_THEER --- ---
    ERFAROTH: podceňuješ zručnost mágů s hůlkami..
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    CRASSUS:
    SANELIN:
    Hůlky s telekinezí?
    WINGY
    WINGY --- ---
    ty fotky jsou fakt epický. díky :-).
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    TED_VAVRA: hůlky... a navíc jsem poměrně šikovná :P :D
    CRASSUS
    CRASSUS --- ---
    TED_VAVRA: Jedno slovo: Hůlky :D
    TED_VAVRA
    TED_VAVRA --- ---
    SHERD: Zaráží mě, že jste z toho ten svitek dokázali dostat, aniž byste tu lahev rozbili. No tak příště...
    SHERD
    SHERD --- ---
    VACKY: Jen tvrdím, že celý chybějící litr suché rýže jsem fakt nesežral. To by bylo o zdraví.
    VACKY
    VACKY --- ---
    SHERD: jasnee, ted to zacne okecavat :P
    SHERD
    SHERD --- ---
    CYAN: Většinu z toho jsme vysypali, když jsme se chtěli dostat k tomu svitku.
    CYAN
    CYAN --- ---
    VLADDRACUL: Ta lahev bývala plná...
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    SHERD: TYS TO ZACAL ZRAT? :D
    ASTRALIEN
    ASTRALIEN --- ---
    ALRIKA: :-( Minula... Vrátí se? *naděje v očích*
    EURIUS: Golem byl epický! škoda, že jsem ho neviděla. :-(
    SHERD: Nesmím... Nesmím v práci vybuchnout smíchy!
    VACKY
    VACKY --- ---
    SHERD: NEBUDU TO DELAT!
    SHERD
    SHERD --- ---
    Výňatek z reportu pro orgy a zasvěcené: "Než mi došlo, jak cenný artefakt konzumuji za sucha, (...)"
    TARRAN
    TARRAN --- ---
    Přidám se k děkovačkám. bylo to super :) Postavení civilisty dá jednomu (Jinému) hodně jiný pohled na situaci. Děkuju všem hráčům a CPčkům, která se mnou hrála. Explicitní poděkování patří Denní Hlídce, kde jsem se stal málem součástní inventáře štábu :D snad jsem vám tam moc nepřekážel ve hře...
    A další poděkování samozřejmě celé Noční hlídce - od hraní nechuti ke zrádci, který nestojí ani za odpověď na pozdrav, až po přijetí zpět- stálo to za to :)
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    Report odeslán. Bohužel jsem si při jeho psaní uvědomil, že jsem stále nenapsal report za Maškarádu.

Každopádně bych chtěl poděkovat všem. Konkrétněji:
    Děkuji Ambeřanovi s Reinitou, že si do bytu s amalým dítětem natáhli hlídkaře a vodku.
    Děkuji Denní hlídce. Za to jak dobře spolu dokážeme fungovat a co zvládneme.
    Děkuji Noční hlídce. Za to, že jsou a dělají nám opozici, neb bez nich bychom neměli co dělat.
    Děkuji Jiným mimo hlídky, kteří krásně dotváří kolorit světa a ukazují, že mnohdy na příslušnosti nezáleží.
    Děkuji CPkům. Za to, že jsou ochotní trpět pro naší zábavu.
    Děkuji všem spoluorganizátorům. Za to, že ulehčují holkám práci a zvládají toho pro nás udělat hrozně moc.
    A Ze všeho nejvíc děkuji Rael, Háděti a Janes za to, že pro nás tohle všechno vymysleli a zvládli to s námi celou dobu vydržet.
    DĚKUJI :)
    FIN
    FIN --- ---
    tak jsem se prave prosel po zridle. LOL. ezomatkam vybuchne mozek:-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam