• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    Jiná pravda

Informační diskuse o larpu Pražská hlídka.

CP Forum: [ Pražská Hlídka - CP ] - o pristup zadejte do posty jedno z ID KUPRADIX, VACKY, SILENTBOB
    více informací na http://www.prazskahlidka.cz

formulář QA: https://goo.gl/forms/NTulkmAI7fESfzaq2

Kontakty:
    email: prazskahlidka@gmail.com

rozbalit záhlaví
    REINITA
    REINITA --- ---
    LIMWEN: však my přijdeme ;)
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    LIMWEN: Takovej nabitej rum... to se mi asi libi. Da se to nabijet jako baterka? :)
    LIMWEN
    LIMWEN --- ---
    REINITA: To by bylo takjy zajímavé... ale my leda rum, a na ten si budete muset přijít za náma :D
    REINITA
    REINITA --- ---
    LIMWEN: už se zjevně podvědomě připravuju. četla jsem "budeme nabíjet VODKU" :D
    LIMWEN
    LIMWEN --- ---
    Ok, tak domluveno, my bude nabíjet vodu, aby proběhl ten proces toho, že to dáme do rituálu a patřičné mnořství tekutiny dopravíme na DH a vy to pak budete jedna ku jedné nahrazovat něčím, co Vám chutná a hráči si z toho nezkazí žaludky, protože to někde dva týdny stálo.
    FIN
    FIN --- ---
    jo a další výhoda této značky spočívá i v tom, že má celkem rozumnou chuť. takovou míň plastickou než řada ostatních podobných veselostí. což snadno zjistíte. taky toho stačí méně pro dosažení barvy a chuti. cca dvojnásobně :-)
    FIN
    FIN --- ---
    myslím, že jeden, max. dva sirupy yo vystačej, například. ten neotevřený v lednici být ani nemusí - ten používaný ano, jinak se asi po dvou týdnech zkazí. právě proto, že minimum konzervantů. co se "vozíme si bezbarvou vodu a myslíme si, že je červená" týče, tak to je dáno prostou skutečností "halt musíme reálně myslet na to, co si skutečných žaludků lejeme".
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    LIMWEN: V zavreny original petce se ji nic nestane...
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    SALOMET: nemam tucha - mate radeji sladsi koncentrat? Nakonec, vzato odhadem - prvni je jen vikend, pak hluchy tyden. To by jedna stacit mohla, dalsi se pripadne dokoupi pred akcnim tydnem. Nebo pokud to neotevrene ma nejakou rozumnou dobu pouzitelnosti... Tak to zkus odhadnout, ja tohle nepiju vlastne vubec.
    LIMWEN
    LIMWEN --- ---
    SHANTI11: (já teda doporučuju vyměnit i tu dva týdny odstátou vodu... just for sure)
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Za mé dvě pence je varinata "nabijeme flašky s vodou a pak se do nich před použitím nalije sirup" zcela fér.
    LIMWEN
    LIMWEN --- ---
    No, ona taková krev taky nebude pitná, když bude stát venku.. Hold to buď fakt chce, abychom dodávali pseudonáhrady (vodu třeba) a vy si to pak před používáním nahradili, čímkoli, co vám chutná a nebo musíte dávat náhrady do lednice... on ani ten džus nevydrží dva týdny mimo lednici...
    SALOMET
    SALOMET --- ---
    SANELIN: To by šlo. Takže pár lahví tohohle sirupu dodám na štáb a vy to tam budete míchat s vodou a skladovat po otevření v lednici. Kolik sirupu pro začátek?
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    FIN: uvazovala jsem podobne - nabit flasku a pak tesne pred distribuci ji promenit na cervenou.
    FIN
    FIN --- ---
    možnost je ještě grepovej džus, ale... většina je hnusná a i když koupíte kvalitní (třeba růžový grep pfanner), je z toho za chvíli zas tak strašně překyselenej žaludek, že fuj.
    FIN
    FIN --- ---
    SHERD: já si klidně myslím, že když v rituálu vyrobí vodu a pak do toho budeme z lednice dolejvat čerstvý sirup, nic se nestane. nebudu lhát: v historii se párkrát stalo, že jsem ochutnal některé ty věci, udělalo se mi divně chuťově a při představě, co by se pak mohlo stát v trávicím traktu, jsem sprostě podvodně dávku vylil do dřezu a šel jsem si sehnat něco normálního červeného, klidně novou šťávu anebo, na štábu, chilskej merlot :-)
    SHERD
    SHERD --- ---
    FIN: Pamatuju si, že se tu kdysi řešilo, že některé náhrady mají reálně mnohem menší trvanlivost než pravidlově (Začly v tom plavat dost divné věci).
    Z vlastní zkušenosti můžu potvrdit, že po dvou/třech dnech od přípravy většina sirupů včetně tohohle (také můj oblíbený) začne chutnat přinejlepším podivně.

Tím nechci nikomu vnucovat chemickou malinovku 4kč/2l, ale kdyžtak si dávejte pozor, aby se to správně rotovalo a nezkvasily nám náhrady...
    FIN
    FIN --- ---
    SALOMET: a bude stačit jedna dvě lahve, na to stačí albert nebo billa :-) tam značku Yo mívaj.
    FIN
    FIN --- ---
    SALOMET: tenhle sirup obsahuje miimum konzervantů, takže po otevření musí být v lednici, jinak se zkazí. což ostatní chemie nedělají. proto ho piju. teda kromě toho, že má taky *chuť*.
    SALOMET
    SALOMET --- ---
    FIN: Já teda všeobecně ty umělé barvené věci moc nemusím. Ale tenhle sirup vzít můžu. Třeba nebude tak hroznej.

Uvidím, jak se mi podaří iniciovat nákup v Makru kvůli pitivu na Hlídky.
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    FIN: Jop a dela celkem hezkou barvu :)
    FIN
    FIN --- ---
    doporučuji tento sirup, je nejen jedním z nejchutnějších, ale také zdaleka nejkvalitnějších (o řád v porovnání se zbytkem). budou-li se proměněnci skládat, ochotně svou dvacetikorunou přispěji.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam