• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    FIN
    FIN --- ---
    SALOMET: a bude stačit jedna dvě lahve, na to stačí albert nebo billa :-) tam značku Yo mívaj.
    FIN
    FIN --- ---
    SALOMET: tenhle sirup obsahuje miimum konzervantů, takže po otevření musí být v lednici, jinak se zkazí. což ostatní chemie nedělají. proto ho piju. teda kromě toho, že má taky *chuť*.
    SALOMET
    SALOMET --- ---
    FIN: Já teda všeobecně ty umělé barvené věci moc nemusím. Ale tenhle sirup vzít můžu. Třeba nebude tak hroznej.

Uvidím, jak se mi podaří iniciovat nákup v Makru kvůli pitivu na Hlídky.
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    FIN: Jop a dela celkem hezkou barvu :)
    FIN
    FIN --- ---
    doporučuji tento sirup, je nejen jedním z nejchutnějších, ale také zdaleka nejkvalitnějších (o řád v porovnání se zbytkem). budou-li se proměněnci skládat, ochotně svou dvacetikorunou přispěji.
    LIMWEN
    LIMWEN --- ---
    SALOMET: Děkujeme za nabídku. Pokud mají proměněci zájem o nějaký konkrétní typ nápoje, ze kterého chtějí náhrady, a dokážou si ho dodat tímhle způsobem, budeme neskonale vděční. Pokud ne, není třeba si s tím lámat hlavu, zajistíme si sami, jako vždy jen to třeba bude obyčejná šťáva se sirupu nebo limonáda (nějaké rozumné kvality, nebojte).
    Kofola to být nemůže, musí to být červené (nebo aspoň růžové).
    FIN
    FIN --- ---
    SANELIN: proto se v češtině používá obrat "v uvozovkách" - jakmile zazní, dává to najevo, že autor myslí něco jinak než doslovně :-)
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    PATR1K: :D hlasis se?
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    No ty vole... Dva dny sem nekouknu a už to vypadá, že Praha bude potřebovat šampiony války :-D
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    FIN: ne vzdy... tady mi to porad vyzniva jinak, nez to interpretujes ty. I po vysvetleni.
    FIN
    FIN --- ---
    SANELIN: omluv netřeba. je ale fakt, že by lidé měli víc vnímat možný význak znamének, symbolů a tak. ono to tu intonaci dokáže nahradit :-)
    FIN
    FIN --- ---
    FIN: SANELIN: zbytek ti napíšu do pošty, totiž proč jsem bobův argument vyhodnotil coby nevalidní. zdůvodnění je imho logické a viditelné, ale ačkoli se nejedná o původní debatu, anóbrž o vysvětlení argumentace, radši do pošty.
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    FIN: Velmi se omlouvam, ale nanestesti to z toho nebylo patrne. Je velmi nemile, ze psanemu textu chybi intonace.

FIN
    FIN --- ---
    SANELIN: všimni si, prosím, že tutéž nulovou váhu, kterou jsem vytýkal bobovu pseudoargumentu, jsem u své odpovědi přiznal - proto je ve výroku je zajímavé, že to s udržením naživu zopakuješ, ale dva podobné "protiargumenty" ignoruješ slovo "protiargumenty" v uvozovkách. uvozovky píšeme, když citujeme (což tento příklad není) anebo když (sarkasticky) zpochybňujeme. záměrně jsem tedy "obdobné argumenty" a hned jsem u nich pojem argument (zde konkrétně protiargument) dal do uvozovek, aby bylo jasné, že i ty chápu jako stejně nevalidní :-)
    REINITA
    REINITA --- ---
    VACKY
    VACKY --- ---
    REINITA: tumas plusik :P
    SALOMET
    SALOMET --- ---
    Ok. Mám si dovézt neherně nějaké větší balení pití a nechat v klubovně na aditiváky? Kofola to asi být nemůže, co?
    REINITA
    REINITA --- ---
    VACKY: já ti dávám mínus takhle písemně, protože mi tohle rozhánění nepřišlo pančelkovské, ale věcné. ;)
    VACKY
    VACKY --- ---
    VACKY: Anonymni minusyyy come at me bros!! :D
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    VLADDRACUL: To je hezky. Jenze se tu bavime o nahradach, promin, ale pokud se o nich chcete bavit, tak o vsem. Jeji odhodlani vam v tomhle vyjit vstric na me delalo vzdycky dost dojem.
    Nanestesti Argel ted ve hre nebude. Neni to jeji vina, proste se stalo a vzhledem k okolnostem ji to budiz prano. :)

Nicmene jsem mluvila o tech, co se kvuli nahradam vztekaji. Ono mi trochu vadi, kdyz se nekdo vzteka kvuli veci, kterou notabene neresi celou a toci se jen okolo toho, ze jedna cast bude takova nebo makova.
    Samozrejme, pokud se s ritualnikama, co letos budou nahrady delat, dohodne kdokoliv na adekvatni spoluucasti, nevidim nejmensi problem v tom, poridit jako nosic vlastne skoro cokoliv.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam