• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    Jiná pravda

Informační diskuse o larpu Pražská hlídka.

CP Forum: [ Pražská Hlídka - CP ] - o pristup zadejte do posty jedno z ID KUPRADIX, VACKY, SILENTBOB
    více informací na http://www.prazskahlidka.cz

formulář QA: https://goo.gl/forms/NTulkmAI7fESfzaq2

Kontakty:
    email: prazskahlidka@gmail.com

rozbalit záhlaví
    REINITA
    REINITA --- ---
    INSOLITUS: moment moment, kdy je termín na dopsání reportůch? :D
    INSOLITUS
    INSOLITUS --- ---
    Moc díky za hru!
    Díky orgům, díky spoluhráčům i protihráčům. Budu se na všechny těšit na afterparty.
    A teď už jen napsat report a pak usnout a umřít :-D
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Vážení velevážení!
    Hru dnes zakončíme cca ve 20:00 - prosím, po osmé hodině už nám nevolejte, ale pište nám dotazy na orgmail.
    Samozřejmě si dál hrajte a dohrávejte dle libosti.

Děkujeme všem a uvidíme se na after party! ;)
    SHERD
    SHERD --- ---
    Zdravim vsechny. Prave jsem dorazil domu, mam praci a padam unavou. Dnesni hlidku zatahnu. A vzhledem k tomu, ze prvniho dubna budu mimo Prahu, tak se s vami loucim a uvidime se nekdy casem.
    FIN
    FIN --- ---
    Oznámení:

Přednáška Historie Prahy jinak 2010 - 2016 se bude konat dnes v Elysiu, začne v 18:30* a hned po ní bude večerní program pokračovat oslavou sl. a p. Novákových, za jejichž ochotu ke společné domluvě organizátor přednášky tímto děkuje.
    Protože se ekonomická situace vyvíjí a mění, činí výše jednotného vstupného letos 50,- €. Vstupné posílejte na účet 206040109 - chcete usnadnit identifikaci platícího, uveďte se při zadávání příkazu v políčku "Variabilní symbol". Pokud využijete prostředníka, ať vás tam uvede on.

*Z důvodů pracovní vytíženosti si přednášející vyhrazuje právo na akademickou čtvrthodinku případného zpoždění, jež není nutně očekáváno, avšak může nastat.

SANELIN
    SANELIN --- ---
    ALRIKA: Trochu se obavam, ze kdyz se bude resit Jacqueline, tak asi spis bez ni. A tribunal je pak otazka.
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    ALRIKA: Nejsem si jistá, zda tribunál zvládneme zorganizovat.
    Máme toho poněkud nad hlavu IRL.
    ALRIKA
    ALRIKA --- ---
    Akční týden skončil a tak se chci zeptat, jestli má někdo nějakou ideu, jak a pokud vůbec se budou dořešovat věci s Jacqueline - abych si mohla nějak rozvrhnout čas, kdyby se mnou ještě chtěl někdo mluvit nebo kdyby se přímo měl odehrávat ten tribunál (bylo by hloupé se na takovou událost nedostavit, že? :))
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    Mehm... jsem tak na něco koukala...
    HAPPY SOULS
    http://www.youtube.com/watch?v=2kr7KDCsIws&t=816

Pobavil mě ten konec - cca 13:36...
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    info k afterparty:
    Afterparty bude. A bude v sobotu 1.4. v Elysiu :)

https://www.facebook.com/events/1300003873378818/
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    Technicke hlaseni: mam cerstve dva stehy v leve ruce. Kdybyste me chteli prepadnout, tak na ne dbejte zvysene opatrnosti, dekuji :)
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    POZOR POZOR!
    Pro dnešní večer bude postavu Pavla Sováka hrát Zarr. Sovák herně vypadá stále stejně, jde o organizační opatření.
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Milí hráči,
    z důvodu vytíženosti organizačního týmu a náročným přípravám na zítřek prosím počítejte s tím, že bude neděle klidnější a mimo uzavírání dlouhodobých linek nebudou jiné questy.
    Děkujeme za pochopení.
    MORTETH
    MORTETH --- ---
    FIN: To bude moje. Už ho nevyužiju, stačí vrátit do Elysia
    FIN
    FIN --- ---
    Na šancích včera zůstalo jedno opuštěné, celkem zánovní a krátké bílé šeřítko. Pokud někomu chybí, houpe se na mém opasku. To šeřítko.
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Připomínám, že do zítřejší půlnoci nám můžete posílat své reporty za první akční víkend a týden :)
    MORTETH
    MORTETH --- ---
    Jack G. A. Fiorollini vám všem moc děkuje :) jakej to byl zmrd tak jeho smrt byla moc fajn a celkově jsem.si to fakt užil. Tak zdar a díky! :)
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    ORGOVÉ NA TELEFONU:

pátek 17.3. - Hádě
    sobota 18.3. - Miki
    neděle 19.3. - Hádě
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    VACKY: Bojim se Hafa.
    VACKY
    VACKY --- ---
    FIN: Tyvole Rudolfe - Ty se nebojíš Česla?! Hustý ..
    FIN
    FIN --- ---
    JINYBEZCENZURY: Další osoby v Praze, co si mě budou jen tak brát do huby, mě asi brzy donutí opustit mé dosavadní tolerantní postoje. To já jen tak, aby se neřeklo, že jsem to včas neřekl.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam