• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    ASTRALIEN
    ASTRALIEN --- ---
    Ahoj, zkusíme se za Novákovi zúčastnit, ale náš zlobidlodlak je často naladovy. Sice mezi lidmi ukazuje jak to je hodný dítě, výprava s ním je těžká... Tak prosím, když někam půjde Alžběta a Patrik dohromady, budeme mít dítě sebou a může dojít ke zpoždění. Budu se snažit vysílat Ravena v takovém případě napřed, ale někdy to nepůjde... Třeba když vyrazíme na větší rituály... Proto se omlouváme jako hráči,postavy se budou snažit... A budou při domluvach schůzek opakovat něco podobného jako píšu teď. A uvidime jak moc vůbec Alžběta bude vyrážet ven.
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Registrace a nějaké to úvodní slovo proběhne zítra, 16/11, cca od 19:00 v Elysiu.
    V pátek bude hra startovat kolem 17té hodiny.
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Připomínám zítřejší sedánku v Elysiu
    (začínáme v 19:00)
    ISBERIUS
    ISBERIUS --- ---
    CYAN: To mě připomíná, že si musím nějakou sehnat na úvodní párty :)
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    SHERD: No, u mně se rozjíždí solidní schíza - maškarádní postavě se nechce uložit se do šuplíčku a spinkat až do příští Maškarády a hlídkařská postava už chodí kolem a počítá, kolik bude potřeba letos krevních náhrad a jak jsme na tom s vybavením štábu... :D
    CYAN
    CYAN --- ---
    SHERD: Bez rebelské stuhy nebrat ;)
    SHERD
    SHERD --- ---
    ERNEDAR: Je z Brna. Ale hádej, co má na profilovce :D Teda, už jsi to uhádl :D
    ERNEDAR
    ERNEDAR --- ---
    SHERD: Tak jí pozvi na kafe, uvidíš, jestli bude mít dlouhé vlasy svázané gumičkou a brejle. :-D
    SHERD
    SHERD --- ---
    Hra se blíží a je to na mně vidět. Dneska mi docela zatrnulo, když se mi v práci ozvala jistá slečna Hradilová.
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    SANELIN: Registrace bude ve čtvrtek 16/11 v Elysiu cca od sedmi.
    Hra startuje jako obvykle v pátek, cca od pěti odpoledne.
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    Btw. Jedna čistě technická připomínka - nikde moc není k nalezení začátek hry a případná registračka před ní... Any update?
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    HLAINLARKIN: To je škoda, uvidíš, jak ti to půjde, třeba se budeš moct aspoň občas zastavit na panáka ;)
    HLAINLARKIN
    HLAINLARKIN --- ---
    SHANTI11: Aaha, tak to uvidím, jak se zvládneme vrátit z Tábora
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    HLAINLARKIN: Sedánka není zítra, ale ve středu 15.
    HLAINLARKIN
    HLAINLARKIN --- ---
    Tak... bohužel nebudu stíhat hrát přes týden a na zítřejší sedánku nestíhám... zítra jsem v Budějovicích přes noc a dovolenou na příští týden mi zrušili... Takže bohužel budu moci hrát jen víkendy...
    SERPENT
    SERPENT --- ---
    Pravidla byly lehounce upravena, změnu najdete i v aktualitách na stránkách.

12. 11. 2017

Mg.DEF nemůže nikdy přesáhnout hodnotu 5. I v případě, že součet Mg.DEF postavy vychází vyšší, zastaví se vždy na hodnotě 5.

(Například mág Bedřich je superborec a má mimo Šero Mg.DEF 4. Když vstoupí do Šera, teoreticky by měl dostat ještě +2, nicméně hodnota se zastaví na Mg.DEF 5.)
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Všem patronským dvojicím byla přidělena aktuální pravidla, pokud máte někdo pocit, že jsem na vás zapomněla nebo to nesedí, ozvěte se.
    FIN
    FIN --- ---
    AMBERAN: dík.
    ELVOTHIEN: abych to stihl, zvolil jsem metodu (ještě nebyla amberanova odpověď) platba bez uvedení jména a zaslání údajů k identifikaci. příště už tam rovnou prásknu to jméno, když vím, že nebude k vidění.
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    Fio transparentni ucet nezobrazuje cislo uctu odesilatele.
    ELVOTHIEN
    ELVOTHIEN --- ---
    FIN: Díky za tvé připomínky, samozřejmě se dá také PO DOMLUVĚ platit hotově.

A tímto děkuji za podněty k diskusi a říkám, že DEĚADLINE K ZAPLACENÍ JE PÁTEK 10.11.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam