• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    FIN
    FIN --- ---
    jako abych byl názorný: vlkodlak 1. nebo 2. kategorie může legálně použít transformaci maximálně stupně 3 - což je imho dost ubohé.
    FIN
    FIN --- ---
    SILENTBOB: vlastně nemáme. zvážili jste dobře kategorie s ohledem na transformace? protože nerad na to poukazuji, ale zatímco mágové si vcelku bez problémů zakouzlí, transformace jste právě dost omezili a srazili hodně dolů.
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    SILENTBOB: vlastne docela jo :D
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    mate radi inkvizici?
    http://www.prazskahlidka.cz/vyhlasky-inkvizice
    Narizeni c7
    SHERD
    SHERD --- ---
    Asi už to můžu klidně pustit do světa...
    Ale nemám v tuhle hodinu náladu k tomu psát návod. Pokud si s něčím nevíte rady, požádejte o pomoc kolegy hlídkaře, co už Magulačku používají.

CHARLEZ
    CHARLEZ --- ---
    NICCI: o Trachtovi a jeho nerealistickych pozadavcich slysim celkem casto
    ASTRALIEN
    ASTRALIEN --- ---
    Předherní party... Uvidím jak mi bude. Nějak na mě leze rýmička, tak nevím...
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    Pardon za mystifikace, štáb nebude ani na Petra Rezka.
    Štáb DH se bude až do odvolání nacházet na adrese Pod Bohdalcem I 150. Telefon na štáb je 606855813
    1) Stran přítomnosti na štábu prosím věnujte pozornost předpokládanému časování níže. Nikdy neuškodí předem zatelefonovat na štábní telefon a ověřit si, jestli je na štábu někdo, kdo se vám může věnovat (nebo jestli tam vůbec někdo je).
    2) Když uslyšíte Pohádky z mechu a kapradí (https://www.youtube.com/watch?v=1K7UhLctj7I), jděte prosím domů. Je to taková naše nenásilná cesta, jak vám naznačit, že párty sice nikdy nekončí, ale tahle bude pokračovat až zítra.
    3) Na štábu na stole stojí taková nezaměnitelná sklenice, do které lze vhazovat příspěvky na provoz štábu, což znamená převážně na vodku a dobroty okolo. Peníze do ní vhazují hráči, nikoli postavy. Neříkáme tím, že od vás chceme zaplatit každého panáka, přece jen dbáme nějakého toho pohostinství. Nicméně v minulosti se kupříkladu stalo, že se za večer vypilo osm litrů vodky a ve sklenici se nesešlo téměř nic. Často se stane, že nevíte, kdy se zase na štáb dostanete, chcete-li tedy přispět, neodkládejte to prosím na příští návštěvu.
    4) Samozřejmě pokud přijdete a přinesete s sebou lahev vodky či nějaký ten dobrý zákus, přivítáme to s nadšením, a má to i pěkný herní aspekt. (Jen prosíme, noste vodku pitelnou. Na čištění lihovek už máme prostředků dost.)
    5) Alkohol do vás nikdo nelije trychtýřem. Pokud nechcete pít, nepijte. Pokud vám záleží na tom, aby si vaše postava nezadala (zvažte, zda je to třeba), bokem požádejte o řidičskou vodku, ale dělejte to nenápadně, a nepokoušejte se nás řidičskou vodkou přepít (bude vám špatně).
    6) Předpokládané časování:
    Pondělky předběžně otevřeno od 18:00 do půlnoci
    Úterky předběžně otevřeno od 18:00 do půlnoci
    Středy předběžně otevřeno od 19:00 do půlnoci
    Čtvrtky předběžně otevřeno od 19:30 do půlnoci
    Pátky předběžně otevřeno od 18:00 a zavírat budem operativně
    Soboty otevřeno operativně celý den
    Neděle Otevřeno operativně od rána do půlnoci
    7) Kouřit se chodí ven, na viditelném místě bude popelník
    8) Věnujte pozornost štábní bariéře, došlo k lehkým úpravám (místo, kde půjde zničit, správce bariéry).
    VACKY
    VACKY --- ---
    Prosim ty z vas, kdo jeste nezaplatili (a nejsou s nami dohodnuti jinak) - ucinte tak prosim :)

Registrační poplatek je možné elektronicky zaplatit na účet:
    2600445512/2010

Jako variabilní symbol použijte číslo 032018 a do zprávy příjemce prosím uveďte „PH XVIII“ a vaše jméno nebo přezdívku, nikoli jméno postavy.

pokud mate vytecnou pamet jako ja, tak zde: https://www.fio.cz/ib2/transparent?a=2600445512 si muzete zkontrolovat zda jste jiz zaplatili :)
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    Predherni party v postavach od osmi v Kafarne v Bezrucacich :)
    THALATA
    THALATA --- ---
    VLADDRACUL: čtvrteční párty je tradice a my se na ni těšíme:-)
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    ERNEDAR: Bude, resim misto
    ERNEDAR
    ERNEDAR --- ---
    VLADDRACUL: Takže nebude ani čtvrteční párty?
    NICCI
    NICCI --- ---
    SHERD: Já si zase dneska dopisovala s panem Polákem a včera s panem Trachtou. Tohle už není vtipný Praho!
    SHERD
    SHERD --- ---
    Fun fact IRL: Aaby se neřeklo, že některé ze stran nadržujeme, tak od zítřka mám mezi kolegy nejen slečnu Hradilovou, ale i pana Netušila.
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    Štáb Denní hlídky bude v době 2.-4.3. na adrese Petra Rezka 14. Bohuzel to neni moc party plac a poprosim o dodrzovani nocniho klidu, nicmene klidne muzete prijit.
    FIN
    FIN --- ---
    WIZARDY: a bude hodně někde
    WIZARDY
    WIZARDY --- ---
    EURIUS: Přesměruje tě na úplně Jinou pravdu!
    EURIUS
    EURIUS --- ---
    VACKY: tlačítko Domů mě přesměruje na stránku, kde se aktuálně nacházím (ať jsem kdekoliv) a tlačítko Jiná pravda mě přesměruje nějak záhadně úplně jinam místo na Jinou Pravdu
    VACKY
    VACKY --- ---
    Odkazy na Trollmarket, Jinou Pravdu, Banku a systém s postavami nově pod záložkou HERNÍ ODKAZY (na webu hlídek)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam