• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    VACKY
    VACKY --- ---
    Do reportů nám prosím pište co vaše postavy dělaly ve hře. Reporty které jsme zatím hodnotili byly podle nás v pořádku a hodnotitelné, není tedy důvod vytvářet seznam "co do reportu nepsat".

Pokud se stane, že v reportu najdeme něco co tam opravdu nechceme a nezajímá nás to, budeme to s pisatelem řešit individuálně.

Pouze pokud se v reportech začne hromadně objevovat nějaký zbytečný balast (momentálně nás opravdu nenapadá co by to mohlo být) budeme to veřejně někam psát. Každý reporty píše nějak a nějakým způsobem který mu vyhovuje a zatím není důvod vám do toho nějak mluvit.
    REINITA
    REINITA --- ---
    ERNEDAR: díky, ale přesto bych ráda vyjádření organizátorů. :)
    ERNEDAR
    ERNEDAR --- ---
    REINITA: Já první report napsal uplně stejně jako tři roky předtím a fungovalo to taky uplně stejně.
    Napíšu tam, že jsem se dostal do nějaké situace, nějak jí vyřešil, nějak o ní přemýšlel a jaký průser (dámy prominou) z toho vzniknul a funguje mi to.

S výsledkem jsem spokojenej, na to jak jsem se při hlídkách krásně prospal :-)
    REINITA
    REINITA --- ---
    SILENTBOB: jsem slepá, nebo stále ještě chybí nějaké upřesnění, co chcete v reportech číst a co vám naopak absolutně nepomůže? :)
    WIZARDY
    WIZARDY --- ---
    (dávalo by to smysl v Září, tam je to čtvrtek-neděle, a v pátek je svátek)
    WIZARDY
    WIZARDY --- ---
    SILENTBOB: Líná huba a tak dále - opravdu budou hlídky 27.10. (sobota) až 30.10. (úterý), tzn. je to takhle divně schválně nebo překlepem?
    ERNEDAR
    ERNEDAR --- ---
    S dovolením zde zanechám menší promo:

Prague by LARP po roce znovu otevírá své brány!
    Dlouho očekávané přihlášení na akci je otevřeno: http://www.vampire.cz/prague-by-larp/
    Tento, v pořadí již 10. ročník, vám kromě komorních LARPů a párty také přinášíme i několik přednášek a workshop.

Festival komorních LARPů Prague by LARP se koná od 13. 4. 2018 - do 15. 4. 2018.

Tak neváhejte a přihlašte se!
    VACKY
    VACKY --- ---
    REINITA: Aby se nam Vaclav z tech trapeni neutrapil. :) No tak jsem to zkusil a s naplavou a neuspel, no. To ale neznamena ze to priznam. Pockat .. :D
    FIN
    FIN --- ---
    ISBERIUS: já bych dělal rád. hned, jak mi někdo poradí, jak mám najít osobu, kterou není jak najít, nebude-li ona chtít, vyjma možnosti "bloumám dumně šerou prahou, celým tím městem, a hrozně doufám, že na ni konečně někde narazím a ještě navíc u toho nebudu sám, ale budu mít kolegy, nejlépe hodně moc kolegů, protože ona sama téměř jistě taky nebude" :-D je to taková trivialita, na které - přiznávám - jsem se zasekl :-D
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    REINITA: Argh :D
    REINITA
    REINITA --- ---
    VLADDRACUL: no pak už jsme na sebe jenom kouleli očima, pravda. :D
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    REINITA: A to vubec nebylo nic, co bych chtel sdelit. Jen uz po tom vsem sly vyjadrovaci schopnosti do kopru :D
    REINITA
    REINITA --- ---
    VLADDRACUL: ale přesně to bylo to jediné, co Kulíšková chtěla: ISBERIUS :D Protože jí bylo jasné, že je to mezi vámi kluky temnými ušatými... Ale je fakt, že jsi jí zvládl vyrazit dech svou reakcí typu "nevím, kdo je Hradil, toho člověka neznám, navíc tu určitě nebyl a ta částka taky nesedí". :D (ale příště už budu připravená :DDD)
    REINITA
    REINITA --- ---
    VACKY: náplavy? Je to pražačka až do x-tého kolena, ale nemyslím si, že problematika naplavenin bylo to, co by Václava trápilo. :D
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    VACKY: Nojo, ten den jsem dostal pokutu za reseni vyjezdů za volantem, pak me v me hlave zjebala Zdislava a proti tomuhle uz jsem se vazne nedokazal branit :D
    ARINIEL
    ARINIEL --- ---
    VLADDRACUL: Tak to já si na tebe taky přijdu zařvat :-D
    SHERD
    SHERD --- ---
    MELRAKKI: Já měl na mysli když se řešila klubovna.
    ISBERIUS
    ISBERIUS --- ---
    VLADDRACUL: A to jsem o ní slyšel jaká je to milá a soucitná dáma :)
    VACKY
    VACKY --- ---
    VLADDRACUL: ty na sebe nechas rvat od nejaky naplavy? :D
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    ISBERIUS: Damn, na me pak rve Kuliskova presne ve chvili, kdy nejsem schopny jakkoliv kontrovat. Ti dik :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam