• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    Jiná pravda

Informační diskuse o larpu Pražská hlídka.

CP Forum: [ Pražská Hlídka - CP ] - o pristup zadejte do posty jedno z ID KUPRADIX, VACKY, SILENTBOB
    více informací na http://www.prazskahlidka.cz

formulář QA: https://goo.gl/forms/NTulkmAI7fESfzaq2

Kontakty:
    email: prazskahlidka@gmail.com

rozbalit záhlaví
    ARGEL
    ARGEL --- ---
    SILENTBOB: Tak mě by to bývalo i pomohlo, ale aspoň jsem měla prokrastinační činnost oproti balení. A omlouvám se za chybějící abstrakt, ale úpravu teď už nedám.
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    SILENTBOB: To kazdopadne, ale byla by az za mesic :D
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    VLADDRACUL: verim ze za mesic by jsi byl ve stejne situaci :)
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    VACKY: Pomohlo by posunout termin :D
    VACKY
    VACKY --- ---
    No vida, preci jen to nekomu pomohlo :D
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    VACKY: Damn! Necetl jsem terminy a rikal si, ze na nej bude treba mesic. UAaaaaa :D
    VACKY
    VACKY --- ---
    Pro ty kdo radi panikari s terminy - aztim mame odevzdano jen 7 reportu. (javim, ja vim mate jeste pres dva dny tak vo co de, zejo :))
    REINITA
    REINITA --- ---
    VACKY: ok, díky :)
    ERNEDAR
    ERNEDAR --- ---
    Drobná informační vsuvka:

Tento rok bude v Prague by LARP výjimečný. Součástí bude workshop Larpová psychologie s Ivanou Kuglerovou - počet účastníků je omezen na 15.

Zajímá-li vás to, přihlašte se zde: http://www.vampire.cz/prague-by-larp/
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    KALE_VAN_THEER: my malem taky
    ARINIEL
    ARINIEL --- ---
    FIN: A termochlupy nezachrání všechno...
    FIN
    FIN --- ---
    jako fakt by nešlo neposouvat neustále ty hlídky do co nejstudenějšího a nejhnusnějšího počasí? pes sere na to, že jindy něco je, protože pořád něco je, celý rok něco je a člověk si musí vybírat. ale běhy podobné podmínkami tomuto fakt zdraví některých z nás příliš nesvědčí...
    KALE_VAN_THEER
    KALE_VAN_THEER --- ---
    a my už se těšili, že poprvé za x let na podzimním běhu nezmrznem..
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    SILENTBOB: slibujeme ze ted uz je to datum definitivni :) omlouvame se za zmatky :)
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    EXPY, SEX, DRO..LARPY a BEE GEES!

Děkujeme, děkujeme za vaši přízeň!
    Pár novinek:

1) drobná připomínka
    Druhý report sobota 10.3. – 17.3. se odevzdá do 31.3. 23:59:59 max 10 exp

2) Termín dalšího běhu
    Pražská hlídka XIX - Past vedle pasti
    (patek) 23.11. - (sobota) 1.12. (streda/ctvrtek budou volne-jsi dny)
    v sobotu opet Afterparty

3) pokud se vám naše minulá hra líbila nebo i nelíbila, neostýchej te se hodnotit
    Česko-slovenská larpová databáze - Pražská hlídka XVIII - Ke světlým zítřkům
    https://larpovadatabaze.cz/larp/prazska-hlidka-xviii-ke-svetlym-zitrkum/51300

4) Termin Ztracene pripady - 24.8.2018 - 1.9.2018
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    OK, takže:
    "Pondelok. Vyhnali sme Zdislavu z dediny."
    "Útorok. Zdislava nás vyhnala z dediny."
    "Streda. Vyhnali sme Zdislavu z dediny."
    "Štvrtok. Zdislava nás vyhnala z dediny."
    "Piatok. Vyhnali sme Zdislavu z dediny."
    "Sobota. Charistarch sa nasral a vyhnal nás všetkých."
    ?
    VACKY
    VACKY --- ---
    Do reportů nám prosím pište co vaše postavy dělaly ve hře. Reporty které jsme zatím hodnotili byly podle nás v pořádku a hodnotitelné, není tedy důvod vytvářet seznam "co do reportu nepsat".

Pokud se stane, že v reportu najdeme něco co tam opravdu nechceme a nezajímá nás to, budeme to s pisatelem řešit individuálně.

Pouze pokud se v reportech začne hromadně objevovat nějaký zbytečný balast (momentálně nás opravdu nenapadá co by to mohlo být) budeme to veřejně někam psát. Každý reporty píše nějak a nějakým způsobem který mu vyhovuje a zatím není důvod vám do toho nějak mluvit.
    REINITA
    REINITA --- ---
    ERNEDAR: díky, ale přesto bych ráda vyjádření organizátorů. :)
    ERNEDAR
    ERNEDAR --- ---
    REINITA: Já první report napsal uplně stejně jako tři roky předtím a fungovalo to taky uplně stejně.
    Napíšu tam, že jsem se dostal do nějaké situace, nějak jí vyřešil, nějak o ní přemýšlel a jaký průser (dámy prominou) z toho vzniknul a funguje mi to.

S výsledkem jsem spokojenej, na to jak jsem se při hlídkách krásně prospal :-)
    REINITA
    REINITA --- ---
    SILENTBOB: jsem slepá, nebo stále ještě chybí nějaké upřesnění, co chcete v reportech číst a co vám naopak absolutně nepomůže? :)
    WIZARDY
    WIZARDY --- ---
    (dávalo by to smysl v Září, tam je to čtvrtek-neděle, a v pátek je svátek)
    WIZARDY
    WIZARDY --- ---
    SILENTBOB: Líná huba a tak dále - opravdu budou hlídky 27.10. (sobota) až 30.10. (úterý), tzn. je to takhle divně schválně nebo překlepem?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam