• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    Jiná pravda

Informační diskuse o larpu Pražská hlídka.

CP Forum: [ Pražská Hlídka - CP ] - o pristup zadejte do posty jedno z ID KUPRADIX, VACKY, SILENTBOB
    více informací na http://www.prazskahlidka.cz

formulář QA: https://goo.gl/forms/NTulkmAI7fESfzaq2

Kontakty:
    email: prazskahlidka@gmail.com

rozbalit záhlaví
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    VLADDRACUL: tak ale jistě :)
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    Dosla nam Pravda, nemate nekdo Jinou? :D

ZUBISKO
    ZUBISKO --- ---
    Charlesi, chtěla bych ti poděkovat za veškerou práci, kterou jsi odvedl na bistru. Je to super.
    ASTRALIEN
    ASTRALIEN --- ---
    SABRIEL13: on je u cizích hodnějsi jak u mě :-) takže beru :-))
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    ASTRALIEN: Já myslím, že mi ho v nejhorším pověsíš na krk a budeme všichni spokojení ;)
    SHERD
    SHERD --- ---
    Zdravim. Dneska uz do sluzby nenastoupim. Hrac ma civilni povinnosti do pozdnich hodin a dost se mi to seslo tak, ze i postava by se nejspis hodila marod, pac ma docela dost o cem premyslet.
    Diky vam vsem. Podarilo se vam neco, o co se aktivne snazim uz nekolik let: Rozbit me jako hrace. A to vlastne nahodou o par vterin na jednom z pohledu Prahy dost nevyznamnem vyjezdu.
    Je to masochismus, vim, ale chybelo mi to do sbirky.
    Pokud si se mnou budete cokoliv chtit vyrikat in-game, nebojte se napsat. Muzeme nejake setkani sehrat treba virtualne. Stejne tak out-game.

Loucim se s Vami a dovolim si pridat citat davneho hovoru mezi mnou a Hadetem:
    "Hlidky jsou social experiment done wrong."
    "Done right. Gone wrong."
    Az dneska mi doslo, jak neskutecna je to pravda. Uzijte si after a zase nekdy.
    Diky vsem, smekam pred CP, a uvidime se nejdyl pristi beh.

(repost kvuli pravopisu)
    ASTRALIEN
    ASTRALIEN --- ---
    VACKY: Dobře. Poptám se. Ono je stejně prcka těžké udržet v kočáře, ale kdyby náhodou usnul... Dneska to zvládl asi na půl hodinky. :-D
    VACKY
    VACKY --- ---
    ASTRALIEN: netusim - nemyslim ze by to melo nejak vadit, nebo ze by byli proti, ale nejjistejsi bude se jich optat po telefonu
    VACKY
    VACKY --- ---
    VACKY: tak zitra, je 1.12.2018 vsechno plati, jen datum jsem popletl :)
    ASTRALIEN
    ASTRALIEN --- ---
    VACKY: jak jsme tam s rezervací prostoru? Bude vadit kočárek?
    VACKY
    VACKY --- ---
    Afterparty v sobotu 31.11.2018 od 18:00 v Cafe Montmartre Řetězová 7, 110 00 Praha 1-Staré Město

rezervace na jmeno: Vackář
    WAMPIREK
    WAMPIREK --- ---
    Drazí Hráči,
    je mi líto, ale dnes i zítra nebudu ve hře. Proto Vás chci požádat, žádné mé postavě nevolejte! Můžete mi napsat zprávu a někdy na ni bude odpovězeno, ale pokud budete potřebovat něco urgentního, zavolejte orgům. :-)
    Moc děkuji.
    W
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    Za rychlou opravu (respektive nekolik) dekujeme Charlesovi :-)
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    AMBERAN: Opraveno.
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    Pozor pri pouzivani Bistra. Aktualne z nejakeho duvodu spatne zpracovava apostrof '
    Pokud je nekde v textu pouzit, system se tvari, ze vse v poradku ulozil, ale neulozi. Kuprikladu v odkazu na google mapy s GPS koordinaty se vyskytuje.
    Prosim, zatim ho nepouzivejte. Zkusime najit reseni. Diky.
    CHARLEZ
    CHARLEZ --- ---
    VACKY: tohle jsem nevidle aspon patnact let :D to bejvaly casy
    VACKY
    VACKY --- ---
    klidna noc na analytice :)

Mr Oizo "Flat beat" official video directed by Quentin Dupieux with Flat Eric
    https://www.youtube.com/watch?v=qmsbP13xu6k
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    ELVOTHIEN: ano, mezi hrama a take ve chvili kdy u sebe org nema nokii 3310 :D

Ja si ji zitra vezmu a par dni necham :D
    holt obcas zvoni i ve 4 rano :D
    ELVOTHIEN
    ELVOTHIEN --- ---
    Existuje třeba nějaká doba hájení orgů? Asking for a friend.. Just in case (TT)
    REINITA
    REINITA --- ---
    ERNEDAR
    ERNEDAR --- ---
    Technické hlášení. Některým už jsem to psal, pro ty, ke kterým se to nedoneslo. James diGrey není ve hře. Pokud mě potkáte, nejsem James.

Konec hlášení.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam