• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    Jiná pravda

Informační diskuse o larpu Pražská hlídka.

CP Forum: [ Pražská Hlídka - CP ] - o pristup zadejte do posty jedno z ID KUPRADIX, VACKY, SILENTBOB
    více informací na http://www.prazskahlidka.cz

formulář QA: https://goo.gl/forms/NTulkmAI7fESfzaq2

Kontakty:
    email: prazskahlidka@gmail.com

rozbalit záhlaví
    ASTRALIEN
    ASTRALIEN --- ---
    VACKY: Sakra! Ani dětská hřiště nejsou bezpečná! :-D
    VACKY
    VACKY --- ---
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    Technicke hlaseni: stab DH momentalne zavreny
    SHERD
    SHERD --- ---
    Zdravím spoluhráče, protihráče a všechny ostatní.
    Tak nám to začíná. Rád bych ještě před tím shitstormem, co nás všechny čeká, oficiálně řekl pár věcí za hráče (Nikoliv postavu):
    1) Pokud v interakci se mnou budete mít pochyby, co je a co není přijatelné, tak prostě jednejte za postavy. Pokud jsme vám šlápl na kuří oko, klidně nadávejte. Pokud se zleju a někde ztratím řekněme peněženku, klidně ji seberte jako osobní předmět (Ruku vám za to neurvu, mám si věci hlídat, jen mi pak dejte vědět a nevyberte mi mezitím kreditku. ;) )
    Celkově pokud se budete rozhodovat, jeslti něco je/není přes čáru, tak čáru mám poměrně daleko. Dám vám se zakrytou plackou vědět, pokud se k ní budete blížit.
    2) Pokud s Čertem máte nevyřízené účty, naštval vás na minulých bězích nebo cokoliv jiného, budu rád, pokud to budete řešit a budu rád za interakce. Chápu, že někteří z vás mají z minula sto chutí mu jednu vrazit. Pak se jako hráč ptám akorát: A máte na to povolenku? :-) Pokud ano a počkáte si na mě někde v temné uličce, jako hráč neřeknu ani zbla. Jako postava asi řeknu nějaké zaklínání, když to stihnu. :D

Děkuji za pozornost, konec hlášení, užijte si hru :)
    VACKY
    VACKY --- ---
    SANELIN: ahahaha .. ráno .. přes podporu .. jasně =]

SANELIN
    SANELIN --- ---
    VACKY: Šikulky... Přinejhorším ráno přes podporu.
    VACKY
    VACKY --- ---
    zapnul jsem organizacni telefon .. takze se na nej dovolate, ale zatim se mi nepodarilo premluvit tesco mobile a by mi dobilo kredit, ale penize si za nej strhli - bezchybny obchodni model :)
    XTREE
    XTREE --- ---
    PreKrim by Anatolij Kaspirovski is up and running
    ---------------------------

pripomenuti:
    SMS na cislo: 735 065 862
    ve fromatu:

cerpani <pocet lidi ze kterych jste cerpali>x<pocet magu cerpanych z jedne osoby> <jmeno postavy bez mezer> <urceni mista>

priklad: "cerpani 2x20 richardnovotny Zitna 12"
    Ritual <hodina ve kterou se ritual bude delat ve formanu HH:MM> <pocet magu vkladanych do ritualu beze slev>magu <jmeno postavy bez mezer> <urceni mista>

priklad: "Ritual 17:30 300magu richardnovotny zridlo v bezrucovych sadech"
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    Technická - Štáb NH je potvrzen na klubovně Prague by Night na Kobylisích.
    WINGY
    WINGY --- ---
    Kdyby někdo potřeboval něco Viktorii: hraju, ale 'přítele na počítači'... takže ideální kontakt tady přes soukronou zprávu, nebo na FB přes soukromou zprávu, případně sms. Možné návštěvy doma po dohodě, volat taky radši po dohodě (nebo když víte, že jsem onlyne). Obvykle funguju mezi osmou ranní a devátou večerní. Ven mě dostanete pravděpodobně pouze v případě, že pro mě pošlete auto a zas mě odvezete (nebo cestou k doktorům, ale to bývá dopo.).
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    HLÁŠENÍ PRO MOTORISTY

Staří pardálové znají, pro ty jen potvrzení, že to opět platí, a pro nové hráče upozornění na příjemný bonus, co přikládají k mé maličkosti. Platí po celou dobu běhu.

Někteří z vás jezdí na Hlídkách auty. Pokud by se cokoliv stalo - porucha, vybitá baterka, píchlý kolo, nedejšero nehoda - volejte mně. Dělám v Global assistance a mám takovou moc chytrou kartičku, která říká, že minimálně v rámci Prahy a blízkého okolí mám odtah jakéhokoliv vozidla, ve kterém se vezu, zadarmo. To samé mechanik a start baterky přes kabely nebo výměna kola (ale musíte mít rezervu).

Vozidlo, ve kterém se vezu, je definované tím, že jsem u něj, když přijede asistence, takže reálně mi zavoláte, já si vezmu info, které budu potřebovat, zavolám do práce, oni tam někoho pošlou, a já mezitím dojedu na místo, aby bylo všecko čistý.

Tel. na mě je +420 725 345 380, zpátky budu případně volat z divného slovenského čísla, které si nepamatuju.

Pokud byste náhodou ke svojí pojistce neměli sjednanou rozumnou asistenci a hrozilo vám, že vypláznete nechutný prachy za odtah, fakt neváhejte zavolat.
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    K párty - Abych to trochu upřesnila a předešla dalším nepochopením u těch, co nečtou FB:
    - jelikož párty u temných je v postavách (tudíž má dopad do hry), a existují světlí, kteří z nějakého důvodu by rádi párty, ale zároveň si nejsou jisti, že je dobrý nápad chlastat s temnými, tudíž nabízíme alternativu.
    Důležitá poznámka: tohle NENÍ nic proti hráčům a samozřejmě rádi s nimi popijeme mimo postavy.
    KALE_VAN_THEER
    KALE_VAN_THEER --- ---
    Rádi bychom vás všechny pozvali na předherní párty pořádanou NH. Přijďte s námi oslavit začátek přicházejícího běhu na adrese Neustupného 16 ve čtvrtek od 18h. I když je párty určena především pro Světlé, zváni jsou všichni. Staří pardálové mohou oprášit postavu, nováčci se mohou seznámit s novými kolegy a začít se rozkoukávat ve světě Jiných.

Pozn.: Párty probíhá na bytě u Světla a Kale, jelikož ve čtvrtek ještě nemáme štáb. Karty proti lidskosti & rum included.
    WIZARDY
    WIZARDY --- ---
    Hra se nám blíží a tak se opět vrací všeobecně oblíbený hit "Štábní pravidla DH".

Štáb Denní hlídky je na adrese Sinkulova 8. Zvonek DH Praha. Telefon na štáb je 722 617 389.

POZOR
    V Pátek 15.3. bude štáb výjimečně přesunut na Na Pankráci 1344/111, Praha 4
    Na původní lokaci v tento den naleznete nejspíše pouze ozbrojené Chironisty.

Jako každý běh i tentokrát pořádá DH svou populární zahajovací párty, na kterou jsou zváni úplně všichni! Ta se odehraje ve Čtvrtek (tedy již zítra) na štábu od 19:30.
    Párty je herní a tedy v postavách.

PRAVIDLA:
    Aby všechno fungovalo i k naší spokojenosti (protože štáb je v bytovém domě, a nemalou spotřebu vodky je třeba taky odněkud financovat), prosíme vás (hráče i CP) o přečtení a dodržování následujících pravidel a doporučení:
    1) Štáb se nachází v suterénu bytového domu, ve kterém nepřekvapivě bydlí i další lidé. Buďte tedy prosím ohleduplní a nehlučte na chodbě, zvláště v pozdních večerních a nočních hodinách.
    2) Ač jsou dveře štábu odhlučněné, je i přesto párty často slyšet až nahoru ke vchodu. Oceníme tedy, pokud se zvládnete o něco ztišit i uvnitř.
    3) Ať vám říká kdo chce co chce, nechoďte kouřit do vnitrobloku, ale odeberte se raději ven na chodník (není to daleko). Obyvatelé domu prý nejsou z kuřáků ve vnitrobloku příliš nadšení.
    4) Na štábu nebydlíme a většina z nás musí chodit do práce. Pokud tedy plánujete návštěvu mimo běžné služební hodiny (cca 18-00 v týdnu, 10-02 o víkendu) neuškodí předem zatelefonovat na štábní telefon (nebo napsat někomu z Vedení soukromě) a ověřit si, jestli je na štábu někdo, kdo se vám může věnovat (nebo jestli tam vůbec někdo je).
    5) Na štábu na stole stojí taková nezaměnitelná sklenice. Legendy praví, že peníze do ní vložené se magicky přemění na Vodku a pochutiny. Peníze do ní vhazují hráči, nikoli postavy. Neříkáme tím, že od vás chceme zaplatit každého panáka, přece jen dbáme nějakého toho pohostinství. Nicméně v minulosti se kupříkladu stalo, že se za večer vypilo osm litrů vodky a ve sklenici se nesešlo téměř nic. Často se stane, že nevíte, kdy se zase na štáb dostanete, chcete-li tedy přispět, neodkládejte to prosím na příští návštěvu.
    6) Samozřejmě pokud přijdete a přinesete s sebou lahev vodky nebo nějaký ten zákus, přivítáme to s nadšením, a má to i pěkný herní aspekt. (Jen prosíme, noste vodku pitelnou. Na čištění lihovek už máme prostředků dost.)
    7) Alkohol do vás nikdo nelije trychtýřem. Pokud nechcete pít, nepijte. Pokud vám záleží na tom, aby si vaše postava nezadala (zvažte, zda je to třeba), bokem požádejte o Řidičskou vodku (čti: panáka vody), ale dělejte to nenápadně, a nepokoušejte se nás řidičskou vodkou přepít (bude vám špatně).
    8) Otevírací doba:
    Pracovní dny - cca od 18:00 do Někdy pozdě
    Víkend - cca od 10:00 do Někdy ještě později
    ARGEL
    ARGEL --- ---
    Děkuji moc za záznam. Mimo jiné mi připomněl, že si chci před hrou projít pravidla a pořádně projít změny. ;)

A ráda bych za sebe udělala takové prohlášení.
    Já piju a i moje postava pije. Nemám problém hrát opilá a automaticky počítám, že postava je opilá taky. Dokonce jsem se dostala do situací, kdy postava byla mnohem opilejší, než jsem byla jako hráč (a některé byly opravdu zábavné). Počítám s tím, že to může mít herní následky a dopady.

Ohledně CharistarchPárty bych se ráda vyjádřila k tomu, co říkala Kale - ano, nebyla jsem střízlivá, ale nebyla jsem "na mol". Domů jsem odešla v pohodě po svých, byla jsem při smyslech a rozhodně jsem celou dobu věděla, co hraju, jak to hraju a proč to hraju. Chtěla bych taky vyvrátit to, že mě hluboce zasáhlo, že mi byly odebrány přístupy do fóra a bistra - naopak mi to přišlo jako logický krok (a chválím pohotovost Hlídky v tomto bodě). Dva dny jsem spíš řešila to, že by se mi hodily všechny přístupy zpátky (třeba na fórum správný přístup dodnes nemám, ale je to v řešení). Párty měla dopad na postavu, někteří hlídkaři to se mnou řešili (ráda bych vyzvedla třeba takového Petra Zimrmana nebo Kristu Černou, kteří se s Martinou bavili a taky za hráče Světlo, se kterou jsme si to nedávno vyříkali na hráčské úrovni) a jak si mohli všimnout, párty měla velký podíl na jistém vývoji postavy. Za hráče a vlastně i za postavu mě opravdu mrzí celý humbuk, který se okolo CharistarchPárty vyrojil a jako hráč vnímám jisté vlastní selhání v tom, že jsem to na párty nechala dojít až do tohoto extrému. Ale bylo to jako sněhem poprášená skluzavka - není možné na ni vstoupit, zachovat vážnou tvář a zároveň neohrozit sedací svaly. Nicméně, pokud máte ohledně této události se mnou jako hráčem nebo mou postavou nějaký problém, něco vás tíží nebo máte potřebu si o tom popovídat, ulovte si mě nebo postavu, ráda to s vámi proberu a vysvětlím, co bude třeba.

SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    ARGEL: mame ale nedari se mi ho dekodovat do pustitelne podoby:(
    ARGEL
    ARGEL --- ---
    Máte záznam ze sedánky?
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    Volné dny, reporty, vstupy a CP!

Volné dny
    Odpočinek je důležitý, dopisování reportů a hlášení také.
    Máme pro vás nachystané 4 volné dny. Může se to zdát mnoho, ale není.
    I během volných dnů budou dostupná dlouhodobá CP a můžete libovolně provádět cokoliv.
    Během volného dnu nečekejte výjezdy iniciované organizací.

volné dny první týden
    středa 13.3.
    čtvrtek 14.3.

volné dny druhý týden
    pondělí 18.3.
    úterý 19.3.

Reporty
    1. report za 8. - 13.3. včetně - posílejte do (středa) 13.3. 20:00
    2. report za 14.3. - 23.3. včetně - posílejte do 1.5. 23:58

Herní vstupy
    všední den (mimo volné dny dny) od cca 18:00 – cca 23:30, aby končila poslední událost…

víkend 8.3. v Pátek od 18:00 – neděle 10.3. cca 23:30, aby končila poslední událost…
    víkend 15.3. v Pátek od 18:00 – neděle 17.3. cca 23:30, aby končila poslední událost…
    víkend 22.3. v Pátek od 18:00 – sobota 23.3. události budou začínat do 12:00, pak bude dojezd, v 19:00 naváže afterparty v 2steps 2heaven
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    IWOOLORIN: ano a je v pořádku nestihnout ani jednu :), pokusíme se zveřejnit audio záznam a případně pokud se bude něco probírat co neni v pravidlech dodat na stránky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam