HLÁŠENÍ PRO MOTORISTY
Staří pardálové znají, pro ty jen potvrzení, že to opět platí, a pro nové hráče upozornění na příjemný bonus, co přikládají k mé maličkosti. Platí po celou dobu běhu.
Někteří z vás jezdí na Hlídkách auty. Pokud by se cokoliv stalo - porucha, vybitá baterka, píchlý kolo, nedejšero nehoda - volejte mně. Dělám v Global assistance a mám takovou moc chytrou kartičku, která říká, že minimálně v rámci Prahy a blízkého okolí mám odtah jakéhokoliv vozidla, ve kterém se vezu, zadarmo. To samé mechanik a start baterky přes kabely nebo výměna kola (ale musíte mít rezervu).
Vozidlo, ve kterém se vezu, je definované tím, že jsem u něj, když přijede asistence, takže reálně mi zavoláte, já si vezmu info, které budu potřebovat, zavolám do práce, oni tam někoho pošlou, a já mezitím dojedu na místo, aby bylo všecko čistý.
Tel. na mě je +420 725 345 380, zpátky budu případně volat z divného slovenského čísla, které si nepamatuju.
Pokud byste náhodou ke svojí pojistce neměli sjednanou rozumnou asistenci a hrozilo vám, že vypláznete nechutný prachy za odtah, fakt neváhejte zavolat.