• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALRAUNEPetra Neomillnerová, zaklínači a jiná verbež
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    ZOIDBERG: Podívej se na Rob Roye. :-D
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    BORGDOG: Ženské to chtějí taky, ale musíš ji to jinak zabalit. Žádné obligátní "Conan vytasil svůj mocný úd a..."
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ZOIDBERG: no to už je taková britská tradice.
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    MOUNTBATTEN: Na Vysočině to highlandeři dělají vovcím... ty jo.
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    MOUNTBATTEN: No nazdar. :-) Já tohle nikdy nečetl, ale začínám chápat, co na tom jedna má kámoška vidí. :-)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    BORGDOG: jo:-)))) Nevim autorku (asi Lambova?), kupovala sem babicce a precetla si a hrdinka byla slechticna z Vysociny a protoze zna souloz od pohledu na sve stado ovci, tak se holt svemu muzi nabizi takhle prirozene:-)
    Zkusila jsem tu hlasku aplikovat doma (taky sem tehdy i mela takovou ovci identitu), ale nejak to nedopadlo, jak asi melo:-)))))))
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    MOUNTBATTEN: To tam fakt je? :-D
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    ZOIDBERG: joojo, romantika skotsky vysociny a pak uvnitr ctes dotaz zeny pri svatebni noci "A udelas mi to jako beranek ovecce?" :-)))))))))
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    MOUNTBATTEN: Obaly červené knihovny klamou tělem, viz produkce např. Baronetu: dekoltované dámy v krásných šatech, kavalíři s, ehm, meči, a když to jeden otevře, tak... A ty anotace: Když nezkušená Claire potká skotského vévodu, je okamžitě fascinována jeho krásou a šarmem, a na vrcholu štěstí, když ji vévoda požádá o ruku. Odjíždí na jeho tajemstvími opředené rodinné sídlo na pochmurnou skotskou vysočinu. Zde se seznámí se slavným cestovatelem kapitánem Bakerem, a ten v ní teprve vzbudí skutečnou lásku. Claire trápí nejen kapitánova tajemná minulost, ale i vévodova sobecká lhostejnost a jeho despotická matka. Kapitán však nabídne řešení - požádá Claire, aby se rozhodla mezi ním a vévodou.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    ZUZKAOU: Tak tu cervenou knihovnu i priznaj, kdo to necte, nevi, co se tam skryva za .... uchylny prasarny:-))))
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MOUNTBATTEN: no mimibazar miluje stmívání, takže bych si tipla že mají přečtené i další paranormal romance a tak si třeba daj říct i s dalšíma upírama... (i když si teda nejsem jistá, jestli knihu nebo film)

    Jen si myslím že to nepřiznají, stejně jako nepřiznají tu červenou knihovnu.
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    MOUNTBATTEN: Já si zas vzpomínám, jak na základce letěl von Lustbaderův "Nindža" a "Miko." :-)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Jo, mne z tohoto duvodu i prijde zvlastni tolik odmitavych reakci, od normalniho ze sex v kliterature je nezajima, po to fyzicke pohorseni az k zvraceni z zil na sulinovi:-)
    Protoze kdyz sem v studentskych letech brigadnicila pro Knizni klub a obvolavali jsme ctenarky, ze si musi neco koupit, tak drtiva vetsina chtela cervenou knihovnu, ktera je normalni porno skryte do ruzoveho obalu. To fakt Petrin jazyk v kline a zminka o zilach je softovy, proti trebas verejnymu vosukani divciny, co panum nechce dat, v knihach Bertrice Small!:-))))
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    MOUNTBATTEN: Přesně! :-) Každý skalp se počítá... a možná dokonce, že právě v podobném prostředí by těch skalpů bylo nejvíc. Ať Alraune vezme pár svalovců z BDSM auditka jako ochranku a udělá autorské čtení před kostelem o nedělní mši - s vhodně vybranými ukázkami. :-) Sice si pak doma nejspíš bude muset dát sprchu, ale kdoví, jak potom stoupne prodejnost... protože lidi jsou pokrytci.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Tak jo, krivdim jim:-)
    Je to vyrez sveta, je jasny, ze ne vsechny budou pohorsene..... ale mne prekvapily ty reakce, ktere mi prisly skutecne az moc moralni proklamace na pavlaci:-) Takze mi prislo, ze to je jak mezi diabetiky se ptat, co rikaji na muj novy dort;-)

    Ale trebas z teto reklamy vznikne par budoucich ctenarek; tech, ktere tam verejne nenapisi, ze je jazyk v kline zajima;-)
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    No, dokonce já už na Rodině identifikoval jednu fanynku, co ji nadchla povídka, na kterou jsem si já sám ani nemohl vzpomenout - takže TAK zoufalé to tam s nimi nebude. Ale zas, fakt je, že já nemám v povídkách žíly na penisu, akorát vyšetřovatelky s kufříkem nástrojů (občas). :-)
    ROBERT_PILCH
    ROBERT_PILCH --- ---
    MOUNTBATTEN: To víš, za sex tam Petře nadávají veřejně, zatímco pokud chtějí, aby sex z jejích knih nezmizel, posílají raději e-maily. :)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    ROBERT_PILCH: :-))
    A nebo - coz mozna bude realnejsi - jim vadi, ze to je popsano, jakoze normalka, kdezto v diskusich je takove tema hodne diskutovane i z hlediska moralky a odsuzovane
    (ale ted varim kasi z vody, priznavam. Dramaticke diskuse tam nectu, tak nevim, jak se k cemu damy stavi. Mozna je zrcadlo realnejsi:-) )
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    ROBERT_PILCH: Vždyť mě znáš, já na nějaké tajené nevěry nejsem, tak to někde načerpat musím. Mě je bližší bezkoímplexní layelský přístup :)
    ROBERT_PILCH
    ROBERT_PILCH --- ---
    MOUNTBATTEN: Ale největší sranda je, že jak Petra přiznala, inspiraci k sociálním dramatům chodí čerpat právě tam. :) Že by se to dámám nelíbilo právě z toho důvodu, že jim Petra jaksi nastavuje zrcadlo? :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam