• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALRAUNEPetra Neomillnerová, zaklínači a jiná verbež
    Serie Zaklínačka Lota, Tina Salo, Písně čarodějky a všechno, co jste chtěli vědět a báli jste se zeptat.
    rozbalit záhlaví
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ZOIDBERG: cccc - náhodou to ve mně rozlilo vlnu nostalgie. Bradka mi naštěstí nikdy neměla tendenci růst a po nikotinu zvracím, ale ty plky tehdá měly svou poezii ;-)
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    ZUZKAOU: Sociální plevy... (zvracecí smajlík)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ZOIDBERG: to bude spíš Y jako yungián.
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    ZUZKAOU: Co je to chromozom Y? Y jako Yntelektuál?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ALRAUNE: ehm - a pokud by se nesnížil k matfyzu a povídkám, znamená to, že studoval psychologii???? A měl bradku a kouřil dýmku jako všichni studenti s chromozomem Y v druháku a třeťáku?
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    ZUZKAOU: Jistě, bezkomplexní přístup :)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Ale fakt by mě potěšilo, kdyby někdo věděl co je s Rybkou. Nejraději bych slyšela že má práci se slušným platem, která ho baví a hodnou ženu.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ALRAUNE: proto zasunul v raném mládí.
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    ZUZKAOU: Přiznejme si, že Torge by se k matfyzu a povídkám nesnížil :)
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    Jo, kombinace je to divoká :-)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ZOIDBERG: tak kdo s kombinací matfyz a psychologie a živící se recenzemi her není chytrý a zároveň dosti nešťastný, co se ženských týče, minimálně v dobách studií a těsně po nich?
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    Mě Rybka přišel jako docela bystrý týpek s rozhledem, takže jsem jeho věci vždycky rád četl. Půjčím v knihovně, žádný problém.
    ROBERT_PILCH
    ROBERT_PILCH --- ---
    ZOIDBERG: Mně se to líbilo. Ta kniha je... divná. Podle mě prostě nezapadla do kánonu, a proto má tak špatná hodnocení. Já bych jí dal mnohem víc.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Co teď Rybka dělá? Když ještě studoval, snažil se dlouhá léta marně sbalit moji sestru (mimo jiné i na ty povídky) a když posléze naznal, že si s ním hraje jako kočka s rybkou, tak se oprávněně nasral (nemá Torgeho kvalit) a už jsem o něm neslyšela.
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    Nečetl, dík za upozornění. Hodnocení ale nic moc, nicméně za půjčení nic nedám.
    ROBERT_PILCH
    ROBERT_PILCH --- ---
    ZOIDBERG: A četl jsi tu jeho knížku fantasy povídek? Je překvapivě hodně dobrá.
    Příběhy pro Bastet --- LEGIE - databáze knih Fantasy a Sci-Fi
    http://www.legie.info/kniha/9647-michal-rybka-pribehy-pro-bastet
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    Rybkina žeru už od dob pravěku, tedy Score a Levelu (které už asi 10 let nečtu).
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    FERRYH: Rybka jede,třeba zase nebude smět do televize :)
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    Úvaha: O co poslední dny jde? Máme na krku Megaprůšvih
    http://pctuning.tyden.cz/hardware/multimedia-zvuk-tv/23124?start=1
    tady je hezky shrnuti ...a par naznaku oc presne slo... zasvecenej clanek, bych rekl.

    krom toho se vice ci mene stejne nazory objevuji od jinych IT analytiku a odborniku na tuhle problematiku ve svete a i u nas.. stejne treba mluvil i minulej tejden v TV v hydeparku ten host: Josef Šlerka, vedoucí Studia nových médií, FF UK

    Video — Hyde park — Česká televize
    http://www.ceskatelevize.cz/porady/10252839638-hyde-park/212411058080124/video/

    i kdyz ten to vetsinou nerikal, tak na plnou hubu jako ten Michal Rybka je docela zajimave ze tomu Rybkovi dal prostor pro clanek na tohle tema jen zcela odborny server jako je PCtuning kterej s tou problematikou nema naprosto co spolecneho... :))
    nase zpravodejske internetove portaly jsou tak prolobbovane od IFPA, OSA, DILIA a pod. az to neni hezky .. coz sme ostatne uz parkrat videli, i kdyz se zacalo mluvit o problematice ebooku... s tim vsichni tady mame sve zkusenosti... at uz pirati tak e-pokrokovi autori a nakladatele... :))
    ROBERT_PILCH
    ROBERT_PILCH --- ---
    FERRYH: Říkal jsem si, že v tom bude něco podobného. Že byl ale Megaupload TAKHLE daleko, to jsem fakt netušil. Zní to logicky, vypadá to docela pravděpodobně.
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    BORGDOG: jisteze to byl kdyz ne plan tak prima reakce na to ze autori i primi majitele prav se zacali domlouvat s tema co dosud meli nalepku Pirat
    to je naprosto zjevne z pripadu megaupload... megauplaod uz s autory jednal o otevreni prodejniho portalu a take tam asi jisto jiste bylo zahrnute zpoplatneni toho sharovaneho obsahu v te sede zone... kdyz by doslo k takovemu prerodu piratskeho semeniste v neco oficialniho tak by to jiste ohrozilo veskerej ten monopol predevsim v hudebnim a filmovem prumyslu...a je zcela zjevne ze ostatni autorske dila by se drive nebo pozdeji na tom modelu take dokazali uzivit...
    ono to uz bylo i jasne recene: bylo to bud a nebo... bud honem rychle neco udelaj s megaupaloadem a zastrasej ostatni filesharingy aby timto smerem nesly ...alespon prozatim... nebo pustenim z rukou dosavadni monopol a to vse z mesice na mesic.... slo by to hodne rychle, to je zrejme... tohle je cele co je na tom pozadi kauzy megaupload a take ACTA a SOPA a ruznych prilepku do zakonu co maj dal a dal prohlubovat distribucni monopol v au. dilech na uzkou skupinu organizaci a firem...

    ostatne nic noveho... vzpominate na Napster? a to kdy presne doslo k zalobe na nej?? ve chvili kdy se zacal dohadovat s autory o placeni tantien primo jim...
    u megauplaodu pry bylo na stole 90:10 % ve prospech autoru z tech placenych portalu z medii a k tomu se jeste dalo pripocist dotovani a placeni z tech free share sluzeb z tech reklam tam a podobne...

    tohle opravdu uz ohrozovalo cely stavajici system.. kdyz si vemem ze megaupload mel ted 150 milionu placenych uzivatelu... a kolik stovek milionu neplacenych keri ale megaupload dotovali nejake neprimo pres reklamy a podobne to nikdo ani nevi... a nespocita asi!

    je naprosto a jasne zrejme, ze ty zakony co se ted prosazuji neslouzej k nicemu jinemu nez jako bic na tyhle mozna "ohrozeni"

    rikejme tomu mezinarodni kontrola a cenzura novych byznys sytemu... :)) a budem hoodne blizko pravdy...

    to ze to zasahuje i ty male uzivatele a nas vsechny to uz je jen vedlejsi efekt... dav se ma vzdy drzet pod knutou ze?? jen tak si moc nevyskakuje.. :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam