• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALRAUNEPetra Neomillnerová, zaklínači a jiná verbež
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    ALRAUNE: Největší perverz by bylo, kdyby se Tina a Dyre udobřili... Koneckonců, Dyre je sympaťák a Tina ho zlobí jak malá holka:-)
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    ROBERT_PILCH: jo, splodil. A osobne uz bych dal nesla, ale ja sem suska.
    ROBERT_PILCH
    ROBERT_PILCH --- ---
    ZUZKAOU: Není. On ji i zplodil. Hryznul ji až později. Teda, pokud si to dobře pamatuju...
    SCHRAMM
    SCHRAMM --- ---
    ALRAUNE: Asi záleží na podání, důvodem a hlavně následném vývoji... Mě stávající podoba vztahu na ostří nože sedí.
    SCHRAMM
    SCHRAMM --- ---
    ALRAUNE: Tina a Papa Smurf? Bizar dostává nový rozměr :D
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ALRAUNE: ale von je její taťka jako že ji hryznul ne? A upíři tam mají nějaké tabu, jako že s tvůrcem nikdy?
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    Mimochodem, jak daleko mám zajít v incestním flirtu mezi Tinou a taťkou šmoulou, eh, Dyrem?
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    SCHRAMM: No, však. Zajímalo by mě, který německý šlechtic ze třináctého století by se dnešním očím nejevil jako šovinistickej blb :)
    SCHRAMM
    SCHRAMM --- ---
    Tak jsem si právě přečetl v jedné recenzi, že Kay je "zkostnatělý šovinistický blb." Jednak mě to pobavilo, jednak si říkám, co sakra od týpka jeho věku a výchovy jinýho čekat - no a hlavně, já ho mám spíš za zamlklého introverta :D
    SCHRAMM
    SCHRAMM --- ---
    Tak jsem dočetl čtvrtou Tinu... Přiznávám bez mučení, že pobožnej upír mě teda naprosto, ale naprosto rozsekal :)
    SCHRAMM
    SCHRAMM --- ---
    BORGDOG: Martina doporučuju. Možná proto mě nechytil ten Jordan, neb už jsem holt pod vlivem své cynické četby. Martin mě zatím baví hodně, ale jsem teprv u druhýho dílu. Ovšem fascinuje mě, jak skvěle se to čte, stránky letí jedna za druhou i když je to špalek. Nevím jak se ti to bude zdát ve srovnání s Eriksonem, ale ztráta času to určitě nebude, myslím si. První tři díly jsou chváleny obecně.
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    BORGDOG: Jo, Martina čtu teď. Doháním vzdělání. Stejně jsou mi tam nejvíc sympatičtí Lannisterové - Jaime největší macho se srdcem na správném místě, Tyrion nej sympaťák...
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    ROBERT_PILCH: Právě, že já taky tuším, že by mě nebavil, proto se nechystám. Zatím chci znovu přečíst Eriksona a pak zřejmě Martina. Jenže teď mi stejně nejvíc času zabírá psaní. Co mě ale mimochodem bavilo docela dost (kromě rozcajdaného úvodu a jmen postav) byla Cesta stínů od Weekse. Nečekal jsem přitom vůbec nic. Tuhle trilogii dočtu... a ne, je velmi neromantická. :-)
    ROBERT_PILCH
    ROBERT_PILCH --- ---
    ZOIDBERG: Ze studijních důvodů, perverzního zájmu, ale hlavně z nudy. Mobil se Symbianem čte hezky Mobi a já neměl čas, tak jsem narychlo nacpal dovnitř pár věcí z Uložto, které jsem nemusel konvertovat. Četl jsem to dva měsíce v pětiminutových pauzách. Jako jedna z mála věcí se to dá číst i ve velkých pauzách, protože není co zapomínat. :)

    SCHRAMM: Nebo Scrubs. Fantastický seriál. Perfektně napsané vedlejší role byly důvodem, proč jsem si ho dokázal užít, přestože hlavní role byla napsaná naprosto idiotsky. :)

    ZOIDBERG: K tomuhle jsem se dostal trochu později a věřil jsem tomu cyklu. Proto jsem měl doma prvních cca 12 svazků. Když jsem přečetl první, zjistil jsem, že tohle fakt ne, a prodal to. Se ziskem, tehdy byly první dva díly nesehnatelné. :D

    BORGDOG: Troufám si říct, že tě Kolo času nebude bavit. Ale zkus, jsem zvědavý na tvůj názor. :)
    SCHRAMM
    SCHRAMM --- ---
    BORGDOG: Inu, detaily :)
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    SCHRAMM: Jehož jedna protagonistka je v době děje už pár stovek let mrtvá a druzí dva jsou sourozenci. :-D

    A Kolo času by mě zajímalo, ale je toho moc - Erikson má přednost. :-)
    SCHRAMM
    SCHRAMM --- ---
    ZOIDBERG: Možná jsem neměl náladu nebo jsem moc starej. Nevylučuju, že třeba to dál bude lepší. Ale vážně nemám tolik času, abych se prokousával desítkama a stovkama stránek, který mě nebaví. Holt je spousta, přespousta jiných fajn knih. Takže takhle žánrové klasika mi bude asi utajena.
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    SCHRAMM: Další takový, já Kolo času také znechuceně odhodil (bylo to snad na konci devadesátých let), ale Jirka Pilch byl tak shovívavý, že mi dovolil čenžnout to u něj na krámě za něco jiného. To jsem ještě kupoval knihy ve velkém.
    SCHRAMM
    SCHRAMM --- ---
    ROBERT_PILCH: Podepisuju! Mě byla tak strašlivě nesympatická, že mě to úplně odradilo od celého seriálu. Podobně jako třeba Misfits, na který jinak lidi nedají dopustit.
    SCHRAMM
    SCHRAMM --- ---
    ROBERT_PILCH: Ufff... Tak to jsem zkoušel jen seriál a nedal jsem víc než dvě epizody. S tou Anitou, vážně to není symfonie (a po tom začátku, který mě fakt chytil, mě to i trochu mrzí), ale přečíst to šlo. Nevím čím to je, možná bych si měl dojít na nějaký vyšetření s hormony. Naopak jsem nedávno po 100 stranách zaklapnul první díl Jordanova Kola času, na které mě nalákaly nadšené ódy Borise Hokra. A to jsem fakt nedal. Nuda, nuda, strašná nuda, nestalo se mi, že bych se musel silou vůle nutit obracet strany. To fakt nepamatuju.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam