• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOMKETTOMMalazská Kniha padlých
    EZECHIAS
    EZECHIAS --- ---
    Ja mel vzdycky pocit, ze to zalezi na schopnosti cist tenhle typ textu/materialu.

Viz. Jsem schopny precist Silmarillion a najdu si tam uzasne veci - budu schopny precist Malaz a najdu si tam super veci.

VS dam maximalne Pana prstenu…
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    LBW: Je to spolehlivý filtr. Bohužel.
    CASTOR
    CASTOR --- ---
    CASTOR: A to nejsem čtenář epické fantasy a jediné co jsem z tohoto subžánru četl je Martin a po něm právě Erikson.
    CASTOR
    CASTOR --- ---
    LBW: Polovina lidí co otevře první díl si stěžuje, to je u Eriksona normální.
    Já do toho vstupoval zatížen stížnostmi ostatních - děj je nesrozumitelný, nepochopitelný, postavy si nelze zapamatovat, překlad je špatný. A když jsem je začal, neměl jsem ten pocit, že by to bylo oprávněné.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    LBW: Maji pravdu...muj prvni run skoncil u Midnight tides....druhej run u Dust of dreams...tak treba to jednou pri tretim dorazim. Na jeden diamant tuna blata. Zlatej Wandering Inn...volume 13 momentalne, 15000 stranek a bavi to vic a vic...
    LBW
    LBW --- ---
    Zajimava "malaz" zkusenost. Pujcil jsem Gardens of the Moon 2 lidem za posledniho ctvrt roku. Oba ctenari fandove fantasy. Oba mi to vratili, ze se to neda cist - jeden vzdal po 50 strankach a druhy tesne pred koncem :)
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    No Life Forsaken, Part One (the first book) has just been sent to my publisher. Part Two is about 75% done and I intend on completing that asap while that setting is still fresh in my head. I expect that'll take about a month, two at the most. Once clear, Ill spend a week writing the eighth Bauchelain and Korbal Broach novella. Those roll out quickly and serve as a good palate-cleanser. Immediately following that, I will be turning my attention to Walk in Shadow, the third Kharkanas book. I already have a chunk of it done, but plenty more that still needs to be written. It will take as long as it takes.

No Life Forsaken, Part One (the... - Steven Erikson - Author
    https://www.facebook.com/share/p/1XaFyA2DVHXEH77X/
    IDLE
    IDLE --- ---
    ASHLEY: No já si počkám. :)
    ASHLEY
    ASHLEY --- ---
    Tak snad za rok prý konečně bude další kniha:

STATUS: In May 2024, Erikson revealed that he expected the Witness Trilogy to become a four-book series. He says he "was writing [No Life Forsaken] when I realised it was actually two novels, and I have about a month's worth of writing [remaining] for each of those two novels. So I'll be able to deliver them to the publisher almost back to back."
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    Conversation with Steven Erikson about spirituality in Malazan
    https://youtu.be/bnz61IfNTds
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    wow :O

Deadhouse Gates - Navigate Obscurity
    https://navigateobscurity.com/notes/deadhouse-gates
    MORKANT
    MORKANT --- ---
    FRIZER: Já myslím, že v tom odkazu mluví o ilustracích...

Ale prož jsem tady - jaké to je? Už to vyšlo česky, četl už někdo?
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    MICHIGAN: shut up and take my money :D
    MICHIGAN
    MICHIGAN --- ---
    kompletni serie (e-booky v anglictine):

Humble Book Bundle: Steven Erikson's Malazan Book of the Fallen by TOR Publishing Group (pay what you want and help charity)
    https://www.humblebundle.com/books/steven-eriksons-malazan-book-fallen-tor-publishing-group-books
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    HITOMI: No to ne, mluvim o Aj verzi...tu jsem cetl pred rokem snad uz...zadnych zvirecich drzav jsem si ale nevsiml...akorat Toblakajove vs vojaci.
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    FRIZER: už vyšla? Jsem si právě nevšimla, že by se už někde objevila (myslím přeloženou verzi)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    HITOMI: No zatim vysla jen jedna kniha z trilogie a dosti slaba....popis na Planate vubec nesouvisi s obsahem....vycucano z prstu.
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    HITOMI: navíc bych nerad vynášel teorie, že motivy a texty jsou takové, aby nehrozila nutnost řešeních nějakých copyright záležitosti:)
    ale jako nápad dobrej
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    SCHWAB: některým lidem se člověk nezavděčí! :D já to ráda podpořím
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam