• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IORETHOčkování - pro a proti
    Tento klub je určen k diskusi o očkování a také jako rozcestník důležitých informací.
    Diskuse by měla být podložena fakty, evidence based.
    Silné názory musí být odzdrojovány.

V současné době by měl také pomoci zorientovat se v problematice očkování proti covid-19.

Za šíření dezinformací a osobní útoky následuje RO, po recidivě banán.

rozbalit záhlaví
    FROGGIE
    FROGGIE --- ---
    ZEGA: Jen se nenechej přesvědčit. Mě teda doktorka nepřesvědčovala. Ve třech měsících se mě zeptala, zda budem očkovat, já odmítla, ona souhlasila. Hlavně teda kvůli ABKM.
    Je fakt, že blbou TBC jsem dala, protože o očkování jsem se začla zajímat až pak. A to holka neměla po vpichu žádnou reakci, po žihadle ani necekla.

ZEGA
    ZEGA --- ---
    jinak z. očkovaná není proti ničemu a s MUDr. jsme domluvené že minimálně do roka ani nebude.. ale stále se mě snaží přesvědčit, že bych měla.. (Z. jsou 4 měsíce).
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    MAGGIE: to bych netvrdila, prostě živá vakcína je vždy o hubu, jak jsem psala
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    MAGGIE: já např. živou vakcínu zatím odmítám.. ale stále stuju, zda nenajdu argumenty co mě přesvědčí

Já mám knihu Očkování pro a proti od M. Hirte
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    IBERIA: takze kdyz dosud nic, tak je to u nas v poho
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    MAGGIE: zejména na vejce a další věci od kuřat...
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    IBERIA: alergiku na co konkretne?
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    TAMARIX: by ti měli zaplatit za reklamu, už jsem o tom od tebe četla v několika klubech:))))
    Mám ji už dva měsíce doma a zatím jsem u fluoru.
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    Jinak zajímavý článek o matkách odmítajících očkování zde: http://www.zdn.cz/denni-zpravy/z-domova/vzpoura-proti-ockovani-451152 .
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    MAGGIE: mně nepřijde ok, že se kluci povinně očkují proti zarděnkám a holky proti příušnicím... navíc je to živá vakcína, což je dost o hubu u alergiků. Za mě tedy rozhodně nic moc
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    Super. Také mě napadlo podobnou diskusi založit poté, co jsem tímhle příspěvkem - [ TAMARIX @ přírodní kosmetika aneb patlimatli, které neubližuje ] rozpoutala docela ostrou výměnu názorů.

Jinak samozřejmě doporučuji knihu Doba jedová od autorů prof. RNDr. Annny Strunecké, DrSc. a prof. RNDr. Jiřího Patočky, DrSc. ( http://www.zdravapotravina.cz/clanky-o-jidle-potravinach-a-zdrave-vyzive/kniha-doba-jedova-clanek ). Najdete tam informace o chemikáliích a nebezpečích všude kolem nás (prostředí, jídlo, kosmetika, očkování apod.). Tomu očkování je tam věnováno víc než dost.
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    tak ja mam dotaz ohledne povinneho ockovani v cca 15 mesicich - jedna se o prvni davku proti spalnickam, priusnicim a zardenkam - zrovna tohle mi prijde OK, jaky mate nazor vy? treba tuberkulozu ihned po narozeni jsem odmitla, to jsem fakt nechtela, ale toto zkratka beru jako v poho - budu rada za nejake reakce, jestli to tak neni
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam