• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IORETHOčkování - pro a proti
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    ECLECTICA: nějakej zdroj by nebyl?
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    ZEGA: například v Británii jsou nemoci, proti kterým se u nás očkuje, opět na vzestupu - právě kvůli snížení proočkovanosti tamější populace.
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    CORNELA: jak to, že s tímhle nemají problémy v okolních státech?

fakt se ptám,, nerejpu, jen si potřebuju dát dohromady souvislosti..

(a ty tvoje smajly všude mě fakt serou.. --- jen tak mimo)
    MIKA
    MIKA --- ---
    nebudu tady zahlcovat odkazy... ale jako matka blbka se odmitam pridat k lidem co jdou jako stado ovci ockovat sve dite na popud spolecnosti... kolik matek se timto zabyvalo a hledalo informace? ja to delam, davam do kupy pro i proti... mame snad svobodu nebo ne? zitra mame 17. listopad a pripadam si jako pred rokem 89, kdy jsme museli vsichni poslouchat :) ... ach ten system http://www.zdn.cz/denni-zpravy/komentare/jdou-i-po-vasich-detech-461337
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    THE_SECOND_GUY: ano jdi k šípku, pokud nejsi schopen diskutovat na úrovni..
    Každý máme svůj názor a svou pravdu. Pokud nedokážeš ustát, že to má někdo jinak a hned ho napadáš, tak si jdi diskutovat pod veřejné články, kterých je na netu sposuta.. Tady je to opravdu k ničemu.
    Děkuji za pochopení..

Zajímají mne názory jak pro tak proti.. Ale měly by být tedy něčím podloženy.. né že jedna bába povídala..

Díky diskuzi, si každý z nás může vybrat to dobré pro sebe
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    MIKA: zahlédla jsem v téhle diskusi jedno ID, které nemělo to štěstí a narodilo se ještě v době, kdy u ná ještě nebyla vymýcena dětská obrna. Jistě by bývalo bralo očkování všemi deseti...
    THE_SECOND_GUY
    THE_SECOND_GUY --- ---
    ZEGA: Ano, mam s tim problém. Sere mě jak někdo tak debilní vůbec má tu drzost se ještě rozmnožovat....
    Takže jdu radši k tomu šípku, tahle diskuze mě akorát rozčiluje.
    Klidně at jim všem ty haranti pochcípaj na něco primitivního... přece očkovánim akorát živíme farmaceutický firmy, to je teda fakt špatný....
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    THE_SECOND_GUY: tak znovu ...

Tato diskuze je tu právě od toho, aby každý mohl hodit postřeh, zkušenost apod. a ostatní si z toho buď něco vezmou nebo ne. Je přeci na každém, jestli se nad názorem druhého zamyslí nebo ho ignoruje.

Díky, že se nebudete navzájem napadat.. Pokud s tím máš problém.. můžeš jít rovnou k šípku..
    THE_SECOND_GUY
    THE_SECOND_GUY --- ---
    já bych to vyjádřil ještě jinak...
    ženská, která klidně ohrozí život svýho dítěte kvůli vlastnímu "přesvědčení" by v první řadě vůbec žádný děti mít neměla...
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    Díky, že to tu nebude vypadat jako v diskuzích pod články o očkování..

Tato diskuze je tu právě od toho, aby každý mohl hodit postřeh, zkušenost apod. a ostatní si z toho buď něco vezmou nebo ne. Je přeci na každém, jestli se nad názorem druhého zamyslí nebo ho ignoruje.

Díky, že se nebudete navzájem napadat..
    THOR_CALYSTERN
    THOR_CALYSTERN --- ---
    každá teorie má svou praxi, u velkých farmaceutických firem je to jasnější, než jinde...
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    pár zajímavých informací:

obsah látek ve vakcínách -- http://www.immune.org.nz/?t=721

6. částí -- http://www.slobodavockovani.sk/news/ockovani-poruchy-vyvoje-a-imunity-u-deti-1-cast/

Očkování, poruchy vývoje a imunity u dětí – MUDr. Ludmila Eleková -- http://www.osud.biz/zdravi/ockovani-poruchy-vyvoje-a-imunity-u-deti-mudr-ludmila-elekova/
    THE_SECOND_GUY
    THE_SECOND_GUY --- ---
    MIKA: jo? kolik jsi toho zažila? a pravdu máš, že doktoři, který ti řeknou, že očkovat svý dítě je zbytečný, tak ty si opravdu zavřít zaslouží...

jako jestli chceš propagovat nějaký konspirační teorie, tak to tu asi neni vhodnej klub...
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    FROGGIE: a zrovna hepatitida typu B je velmi nakažlivá, když jsme u toho.
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    FROGGIE: nicméně skutečnost, že se těmi chorobami, proti kterým hexavakcína je, nelze tak snadno nakazit, je především výdobytkem plošného očkování.
    MIKA: jak můžeš vědět, že dítě je autistické ausgerechnet vlivem očkování? Mnohem pravděpodobnější je teorie že se na rozvoji autismu podílí šatná bariéra mezi mozkem a krevním oběhem a mozek je tak zásobem metabolity glutenu a kaseinu.
    MIKA
    MIKA --- ---
    THE_SECOND_GUY: jo a vedlejsi ucinky vlastne nejsou zadne, vsechno, co jsem cetla a zazila ve svem okoli je vymyslene a doktori, kteri sami rikaji, ze je to zbytecne tak ty by meli zavrit! ,)
    MIKA
    MIKA --- ---
    ty si vtipny :), fakt si pobavil...palec nahoru - lobby samozrejme neexistuje a CR je super!
    THE_SECOND_GUY
    THE_SECOND_GUY --- ---
    ale jak tak čtu hesla jako "zkorumpovaná čr" a "farmaceutická lobby" tak spíš uvažuju o inteligenci těch matek.... to je holt zlo, že dneska může dítě mít každá blbka
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam