• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IORETHOčkování - pro a proti
    LEPEK
    LEPEK --- ---
    ZEGA: JO ! :)
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    MIKA: zkusim to nejak dat dohromady.. hned az sezenu prezentace od prednasejicich, at to ma hlavu a patu, jo?
    LEPEK
    LEPEK --- ---
    ZEGA:
    mě jsou jedno :)

dávám to sem pro ty, kterým to třeba přijde vhod :)
    LEPEK
    LEPEK --- ---
    MIKA
    MIKA --- ---
    ZEGA: je mozne nejaky "minireport" pro mimo prazske? Dik
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    LEPEK: ty sem dobrovolne davas odkaz na esotericke knihkupectvi?? nebojis se,, ze te budou lyncovat?? ,)
    LEPEK
    LEPEK --- ---
    taky zajímavé...
    Jindřichovice pod Smrkem - ŠKOLA A ŠKOLKA - Školská rada
    http://www.jindrichovice.cz/cs/web/skola-a-skolka/skolska-rada/000736_skolska-rada-skola-skolka-a-ockovani.php
    LEPEK
    LEPEK --- ---
    Manuál pro rodiče odmítající povinné očkování | ArtBos.cz - internetové esoterické knihkupectví
    http://www.artbos.cz/clanek/132/Manual-pro-rodice-odmitajici-povinne-ockovani.htm
    LEPEK
    LEPEK --- ---
    Pro přijetí děcka do MŠ - nutné splnění povinných očkování či papír od pediatra s pozitivním vyjádřením proč je děcko neočkované či jen částečně očkované.

Základní škola nevyžaduje potvrzení o očkování ani očkování samotné, ale dítě nesmí do družiny, na školy v přírodě apodobně.

- jaké s tím máte zkušenosti??
    LEPEK
    LEPEK --- ---
    INFANRIX HEXA atd.
    informace od pani P. Mendlové z GSK - firma, která tyto látky distribuuje v Čechách:

Infanrix hexou lze očkovat do 36 měsíců věku dítěte
    ČR - schéma 1. dávka, měsíc pauza
    2.dávka, měsíc pauza
    3.dávka, půl roku pauza
    4.dávka
    nebo je ještě schéma, které je v ČR přijatelné, funguje však na 98%:
    1.dávka, dva měsíce pauza
    2.dávka, půl roku pauza
    3.dávka.

lze sehnat všechny vakcíny - jak různě kombinované tak i jednotlivé, např.
    infanrix, infanrix polio, infanrix HIP a ostatní pojednom, zde upozorňovala, že je to mnohem více vakcín a očkování na dlouho - to v případě, že se rodiče rozhodnou na místo jedné kombinované vakcíny dávat děcku všechny nemoci postupně. Mimo jiné je tam mnohem více přidatných látek.
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    čekala jsem místní medičky na dnešní veřejný diskuzi s odborníky na právnický fakultě a ony nikde?? škoda veliká
    KUBIS
    KUBIS --- ---
    LEPEK: uz je to prepsane?.) ja jsem treba netrpelive zvidavy:)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    SHEALA: nezapomen, ze ty jses tady pro fyzioterapeuta a ne fyzioterapeut pro tebe. a mela by ses stydet, ze mu svym pristupem komplikujes praci, na kterou tak dlouho a pilne studoval, aby ti mohl pomoct. mela by ses spis zamyslet nad tim, jestli by ses kvuli nemu nemela na ten jogurt fakt vykaslat, protoze jinak hrozi, ze se ukaze, ze realita je jinde nez jak ji studoval, a to prece nejde ;-)
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    decka, musim se "pochlubit" se svoji srazkou s klientsky orientovanou TCM. Omlouvam se, portoze to nebude hezky....
    Jeden kamos, byvaly kolega z prace mi doporucil njakyho fyzioterapueta, co doporucil, basnil o nem.
    tak sem cekala ze vymysli pro me njaky cviceni.
    A on ze proste musim jist a nejist tohle a tamleto, a ze dva roky studoval TCM... budiz
    ale zakazal mi jogurt. a ja nemuzu bez jogurtu zit, neb mam jinak no, obcasne pripady s castym behanim, a tak nejak citim vetsi pohodu v brisku a vubec. tohle, sorry neni orientovane na klienta, pokud neni ochotny svuj pristup adaptovat mymu organismu.
    Muj organismus ma bez jogurt sracku.
    Dnes k nemu jdu na konzultaci, jsem zvedava, jestli se nekam posuneme. Ponekud me taky vytaci, ze ma 100 procentni uspesnost, coz je proste nemozny (a predpokladam ze nepocita klienty, ktery na jeho rezim najeli, a pak se na to vykaslali).
    Duvod proc hledam sluzeb evilaku jako jsou fyzioterapeuti je prosty, jako dystrofik musim trenovat a posilovat, jako hypochodr se bojim ze pokud cvicim bez kontroly odbornika, muzu cvicit spatne a vic si skodit nez pomahat.
    LILY
    LILY --- ---
    CORNELA: tak třeba dopadneme jako některé jiné druhy živočichů a budeme mít něco na styl plemenných hřebců. :)
    LILY
    LILY --- ---
    CORNELA: no, přiznám se, že jsem věděla tak nějak odjakživa, že prvně budu mít kluka. :)
    Každopádně je dobře, že ten poměr je takový. Prý jak je ve vodě víc a víc ženských hormonů, tak by se ten poměr mohl začít horšit v neprospěch mužů.
    LILY
    LILY --- ---
    BIDAK: ha, takže za to, že se mi narodil syn a ne dcera, může toxoplazmóza! :))
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    BIDAK: Ugh proč mínusy? Je to pravda, zabývá se tím Flégr.
    Např: http://www.vitalia.cz/clanky/toxoplasma-co-vsechno-nam-provede-parazit/
    ZORBOVA
    ZORBOVA --- ---
    MARKYSHA: divny to neni, je to jen silnejsi reakce na ockovani. Jen jsem chtela vedet, zda mel nekdo neco podobneho. Ty flicky, rikala doktorka, jsou asi alergicka reakce, tak by me jen zajimalo, zda to mel jeste nekdo. Jestli je to na tu hexu nebo treba na naky jidlo. I kdyz si nevybavuju, ze bych ji davala neco z ceho by se mohla osypat. Uvidime, nase sestricka je o vikendu na pohotovosti, tak pri nejhorsim pojedem tam. Ale myslim, ze to bude ok. Doufam.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    CONTINUITY: Pokud já vím, tak toxoplasmosu v latentním stadiu má většina majitelů koček (30% populace), takže jakápak imunita?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam