decka, musim se "pochlubit" se svoji srazkou s klientsky orientovanou TCM. Omlouvam se, portoze to nebude hezky....
Jeden kamos, byvaly kolega z prace mi doporucil njakyho fyzioterapueta, co doporucil, basnil o nem.
tak sem cekala ze vymysli pro me njaky cviceni.
A on ze proste musim jist a nejist tohle a tamleto, a ze dva roky studoval TCM... budiz
ale zakazal mi jogurt. a ja nemuzu bez jogurtu zit, neb mam jinak no, obcasne pripady s castym behanim, a tak nejak citim vetsi pohodu v brisku a vubec. tohle, sorry neni orientovane na klienta, pokud neni ochotny svuj pristup adaptovat mymu organismu.
Muj organismus ma bez jogurt sracku.
Dnes k nemu jdu na konzultaci, jsem zvedava, jestli se nekam posuneme. Ponekud me taky vytaci, ze ma 100 procentni uspesnost, coz je proste nemozny (a predpokladam ze nepocita klienty, ktery na jeho rezim najeli, a pak se na to vykaslali).
Duvod proc hledam sluzeb evilaku jako jsou fyzioterapeuti je prosty, jako dystrofik musim trenovat a posilovat, jako hypochodr se bojim ze pokud cvicim bez kontroly odbornika, muzu cvicit spatne a vic si skodit nez pomahat.