• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IORETHOčkování - pro a proti
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    PETEKKA: Jo, nakonec jsme neočkovali. Prý je na to dost času, tak radši později.
    PETEKKA
    PETEKKA --- ---
    TAPINA: Poradila bych se s doktorkou..?
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Je indikací k odkladu očkování jednodenní horečka před 3 dny? Mládě má jít v pondělí na přeočkování v pěti letech, v pátek měl 38,6 bez jakýchkoliv jiných příznaků, dneska už je bez teploty.
    TEREZZ_
    TEREZZ_ --- ---
    Čau lidi, hele je tu někdo, kdo očkoval Hexu až kolem třetího roku? Jen mě zajímá, jak na to odpověděla imunita. Syn měl zatím párkrát rýmu a jednou kašel. Teploty nesrážíme, pořád kojenej. Očkování jsem odložila, protože jsem se bála epilepsie (silná zátěž v rodině) a alergie. Měl problémy s BKM. Díky.
    CRUSHEER
    CRUSHEER --- ---
    Kecy o biomatkách žádný dítě nezachrání - Blog iDNES.cz
    http://selinger.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=598995

vřele doporučují
    JAZZ
    JAZZ --- ---
    ZVĚŘINA: Spalničková rutina. Zastánci očkování by měli rychle změnit taktiku | Názory | Lidovky.cz
    http://www.lidovky.cz/...-meli-rychle-zmenit-taktiku-1vf-/nazory.aspx?c=A170411_214128_ln_nazory_sij
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    SIG: prý jim smrdí Tea tree olej, u o trochu starších, kteří už nemusí všechno ocumlat, jsem jim dávala repelentní náramek (má hodně specifickou vůni, mně to třeba vonělo, ale vím, že někdo to nemohl ani cítit)

http://www.centralnilekarna.cz/8595228402375~z8595228402375.html
    SIG
    SIG --- ---
    ..budu miiirne OT, nicmene..
    Klistata!
    Premyslim nad tim od vcera, dneska jsem na sobe jedno nasla..
    Jak ochranit mimino (10m) a i sebe aniz bych na nas strikala nejaky chemicky sr..ky?
    Diky
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    Moravskoslezským krajem se šíří spalničky, 615 zdravotníků čeká očkování - iDNES.cz
    http://ostrava.idnes.cz/...ri-spalnicky-fkl-/ostrava-zpravy.aspx?c=A170407_181527_ostrava-zpravy_jog
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    Druhá hexacíma a úplně bez problémů.o)
    PERSEEIDA
    PERSEEIDA --- ---
    BALAENA: Ne, o finance nejde a rizikové aktivity prozatím nepozoruju. Asi počkám, až budeme vědět, kam přesně pojede.
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    PERSEEIDA: ono víc záleží na státu než na agentuře. některý státy usa ho afaik bez toho očkování nepřijmou

předpokládám, že problém je ve financích? protože jinak meningokok není sranda, velmi vážně zvažuju do toho jít i tady, minimálně jakmile dítě projeví jakýkoli zájem o "rizikové aktivity" (kluby, diskotéky) - teď před tím spíš prchá, tak zatím zvažuju
    PERSEEIDA
    PERSEEIDA --- ---
    Nemůžu se rozhodnout, jestlli mám nechat naočkovat juniora proti meningitidě. V lětě má letět studovat do USA, na rok, bude mu 17 (Jeste nevime kam přesně.). U prvni agentury to bylo povinne, ale nakonec jedeme s jinou a u ni je toto očkování dobrovolné. Všechny ostatni očkování má.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    No vida.

[ LINDUSHKA @ Věci Veřejné - chtíč postarat se o slušné lidi. ]
    LINDUSHKA --- --- 10:16:32 2.4.2017
    KANG_KEK: Promiň, ale považuji za víc než neslušné udělat print screen soukromé zdi na fb určené jen okruhu přátel, zpodtrhat ho ve zkresleném kontextu a šířit internetem.

Nevím, jak jsi se k němu dostal, ani zda se vůbec známe osobně, ale i tak bych Vás ráda poprosila, abys ho smazal a nikde dál nepublikoval. To, co píšu v okruhu svých přátel bych velmi nerada aby se ke mě vracelo přes zcela jiné neznámé zdroje- překroucené. Mimo jiné i proto, že to se jednalo o fragment- který bez souvislostí toho, že má dcera byla v době odletu mimo čr ještě příliš malá na toto očkování, které se dává až po 15. měsíci nbo třeba faktu, že jako matka dcery, která nemá otce nemám příliš na výběr, zda budu cestovat s dítětem nebo bez něj. Diskredituješ 1. neprávem, 2. někoho, kdo neměl sebemenší zájem na medializaci svého soukromí mimo své přátele. Ber to prosím jako žádost o elementární soukromí, které je dobré ctít.

Vážně to už stačilo.
    LAMIA
    LAMIA --- ---
    Petice za dobrovolnost očkování proti spalničkám, příušnicím a zarděnkám | e-petice.cz
    http://e-petice.cz/...s/petice-za-dobrovolnost-ockovani-proti-spalnickam-priusnicim-a-zardenkam.html
    MORGAN
    MORGAN --- ---
    V tomto pořadí.
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    TAPINA: co to meles vrat vrat se ihned zpatky do ovcince. pisu ze nasledky neockovani na mmr jsou smrt, ochrnuti a neplodnost
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    KOCOURMIKES: Ale jasně. Všichni jsme ochrnutí a neplodní, už několikátou generaci po sobě.
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    KANG_KEK: na spalnicky ne, ale na mmr ano + ochrnuti + neplodnost
    KANG_KEK
    KANG_KEK --- ---
    Jenom tak pro zajímavost, kdyby někoho zajímalo, jak se třeba šíří virové onemocnění v rozvojových zemích...pomocí alternativních holek z Evropy

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam