• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IORETHOčkování - pro a proti
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    IORETH: hele, a bude to tu dál "očkování - pro a proti" nebo se tu pojede online zpravodajství, jak dlouhá fronta je v jakým očkovacím centru na covid? Protože tohle se jede v jiných auditkach a nepřipadá mi moc přínosný rozjíždět to i tady.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    IORETH: Já si říkal, že tam někde bude krok, přes který to před půlnocí nepůjde, a že se aspoň doklikám do něj... no, tak pin mi přišel ve 23:05 a potvrzení o registraci v 23:10
    IORETH
    IORETH --- ---
    Už to zase jede :-)
    IORETH
    IORETH --- ---
    TRISSIE, SATAI: My jsme teda jako trubky čekali až do té půlnoci a - upřímně - moc šancí jsme tomu nedávali. Muži ještě přišla první sms, já se dostala jen k "sms odeslána, napište pin".
    SATAI
    SATAI --- ---
    IORETH: cca 3/4 hod před půlnocí to pro 40+ jelo a o půlnoci to spolu se slavnostním Burešovým tweetem padlo
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    IORETH: a jak jsem se dočetla vedle, systém normálně jel už od jedenácti večer.

což mi teda přijde... slušných slov nemám. ale koneckonců na co v našem státě ještě slušná slova mám, že.
    IORETH
    IORETH --- ---
    Zkusila jsem se zaregistrovat k očkování hned po půlnoci. Státní stránka nezklamala :-D

"Centrální rezervační systém - Očkování proti COVID-19
    registrace do systému
    Je nám líto, ale požadovaná stránka neexistuje
    Stránku, kterou hledáte, jsme pravděpodobně smazali, přejmenovali, nebo momentálně není k dispozici."
    IORETH
    IORETH --- ---
    Protokol o klinických zkouškách vakcíny od Pfitzeru
    Bude i na nástěnce.
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    asi budu dost OT vzhledem k posledním dvěma stovkám příspěvků, ale nesleduje to tady někdo, kdo skončil/je v péči s mládětem u MUDr. Škovránkové v Motole?
    LIBRIUM
    LIBRIUM --- ---
    TAPINA:
    Za rok zahynie na Sars 2 v republike 40 kiloludi:
    "OnI tAm rAtAju ObeTe DopRaVnYcH nEhOd a RaKoViN"
    45 rocny kompenzovany diabetik zomrie na Kovid
    "ZaBijA to LeN mUlTiMOrBiDnE mRcInY"
    96 rocny dochodca par tyzdnov po ockovani zomrie
    "ZiDoJaSteRi nAs ChCu VyhUBit!"
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    TAPINA: tak já třeba (zprostředkovaně) jednoho z těch, co po očkování regulérně umřeli, znám - dobrý kamarád mojí tety.
    Jako těžký Parkinsonik 70+ s dalšími komorbiditami přišel na řadu s očkováním hodně brzo - bohužel nikoho nenapadlo udělat mu před očkováním test, takže očkování do inkubační doby, dojel domů, za pár hodin šel do záchvatu a už se neprobral.

Reálně? Nebýt očkování, umřel by s největší pravděpodobností o pár dní později na ten coronavirus. Ale v tabulkách je, byl snad v prvních pěti nebo deseti případech úmrtí v souvislosti s vakcinací.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    TEKKIT: chapu co chces rict,lidi jsou schopni fetovat ruzny veci, nebo si napichat botox ci dat prsni implantaty, nechaj se kerovat ale vakcina oooo to je zla vec....
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    CORNELA: já zase chtěl říc,t že lidi kolikrát riskují daleko víc a může to mít mnohem horší následky, ale u toho očkování se to strašně "řeší"(nebo jak to říct)
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    CORNELA: jasný...já jsem teda taky "koroňák" jak říká Psytrance007. Pořád vidím ty výhody očkování i kdybych měl mít pár dní ty nežádoucí účinky...

(btw vím že je to takový klišé, ale když si pomyslím co mi v letech 2000-2010 proletělo nosem za kombinace chemikálií, tak nějaká vakcína...:D)
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    TEKKIT: není. Kámoška byla v rámci pomoci od AČR v nemocnici na výpomoc tak bych taky moh povyprávět jak je to v praxi ale strhnou se zbytečně dohady. Koroňáci mají svoji vakcínu a zbytek jsou konspirátoři, čili to pitvat nebudu, Toť vše.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    PSYTRANCE007: jj, mámě bylo řečeno že je to vzácný nežádoucí účinek a ať je v klidu, že to odezní...a odeznělo:)) Takže v pohodě...

...jen mě překvapuje že o tom během 10 dnů slyším potřetí:) Buď to zase tak vzácný není, nebo mám jen štěstí:)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Na kapačkách člověk po očkování skončit může, to proč ne. Tam může skončit i po nadměrném zápřahu v práci, při sportu nebo v hospodě.
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    TAPINA: jak jsem psal. S nikým se nedohaduju a nechteje se opíchat klidně všichni. howgh
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    TEKKIT: no ona regulérně nemohla hýbat vůbec půlkou obličeje.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    PSYTRANCE007: Že vždycky každý zná v jednom městě víc mrtvých pár dní po očkování, než kolik známých tak normálně člověku umře po celé republice za pět let na všechny příčiny dohromady. Už z toho je jasně vidět, že "ve městě máme" znamená "někdo psal na Facebooku".
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam