CORNELA: tohle dela Candigliota? To me teda dost zklamala...
AMSTERDAM: cca 2 roky zpet jsem na fb strance Rozalia byla ucastnikem diskuse, ve ktere jisty pan zacal hlasat, ze cilem ockovani je ucinit zeny neplodnymi a ockovani jako takove je genocida lidstva. Kdyz jsem mu k tomu, slusnou formou, napsala svoje, sletla se suita jeho obdivovatelu a zacali me napadat mmj. jak muzu na sve strance psat o hruzach holocaustu, kdyz zaroven podporuju ockovani. Protoze prece ockovani to je to stejne jako holocaust, snaha o vyhubeni urcite casti obyvatelstva! Jeho partnetka mi hazela uplne zcestne haluzni odkazy na "dukaz" tvrzeni, ze ockovani ma zeny cilene zneplodnit.
Priznavam, ze po urcitem shitstormu jsem se neudrzela a panovi napsala, ze je bezpaterni nebezpecnej manipulator, lhar sirici dezinformace a je u me ubozak. Mno, jeho reakce me zaskocila - napsal primo vedeni Rozalia s tim, ze on a jeho partnerka jsou jejich dlouhodobymi financnimi prispevateli a ze tedy ocekava, ze mi daji patricne najevo, ze nemam pravo ho urazet, jinak si svou financni ucast na jejich projektech rozmysli. Dostala jsem ban....
Od te doby vim, ze Rozalio a objektivni relevantni informace je utopie. Organizace nazorove a postojove poplatna svym financnim prispevatelum, umoznujici jim na jejich strankach sirit dezinfo toho nejhrubsiho zrna. Organizace, ktera se s klidem a cistym svedomim postavi za nekoho, kdo prokazatelne siri lzi a zpusobuje tim skody. Neverim jim uz ani nos mezi ocima.
Takze pokud podavaji nejakou takovouto zalobu nebo ji nejakym zpusobem zastituji, tak to bude jen jejich dalsi shit v rade.