• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IORETHOčkování - pro a proti
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    CORDELL: Na tyhle kecy říká kamarádka, co se čtyři měsíce po covidu konečně vrátila jakž takž do normálního života: "Jo, vole, klidně se budu očkovat i co tři měsíce, hlavně když už to znovu nezažiju." Každému dle jeho výběru.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    CORDELL: připomeň mi, kolik lidí loni umřelo na žloutenku?

Proč tohle všechno dokola vykládáš? Nechceš se očkovat proti covid-19? Zatím je to tvoje volba, neočkuj se.
    Ale proč ze sebe děláš idiota a vypisuješ všechny tyhle pindy?
    CORDELL
    CORDELL --- ---
    PALEONTOLOG: Proc najednou tolik zlosti? Chci se zeptat, to zdejsi skutecne maj vsechny vockovani? Treba Meningokok, chripku kazdej rok, klistovku?
    Netusim kolik lidi je takto sectelich, ale kudy chodim a ptam se, tak vetsinou dostanu odpoved: "hele to neresime"
    zloutenka A + B, tetanus dejme tomu zbytek jako kdyby neexistoval.
    Covid tu bude a nezmizne ani kdyby se i 90% lidi dalo vockovat. Navic to pichat treba 3x roka? No nevim.

Ano na zlutou zimnici (bohuzel ziva vakcina) se dal vockuje, ma svoje rizika, jenze tam skocim 1x, piiiich a uz ji neresim :D
    Tu kopodivu mam :)

Prijde me ze diky teto propagande, se nam tu roji styl ala nabidka Pojisteni, bez pojisteni nemuzes nikam, bez pojisteni to nejde ani do prace.

A nikam se nepodiva? Hele vse jde vobejit. Vlada vecne vyhrozuje, do kina se nesmi bez testu, do restaurace se nesmi.
    Nikdo to realne stejne neresi a kdyz by mel, tak tady restauraci staci zamavat papirkem a jede se dal :D
    Chodime tak upe normal covid necovid, neresit to media tak to nikdo ani nevime ze nakej covid je.
    Priklad treba praseci chripka, neprijit me kdysi jeden kamos, ze musel z donuceni doma jit na vockovani, tak ani nevim ze nejaka byla.
    EKG
    EKG --- ---
    FILIPSZ: On je jeste k tomu nasranej, ze neni Zid? Chudak, musi to mit se sebou fakt tezky...

No ja jsem si rikal, ze za domaci ulohu si dostuduju, co ze on to teda udelal za muziku. Ale dik, takhle usetrim spoustu casu;)
    FILIPSZ
    FILIPSZ --- ---
    EKG: krom tohoto jeste stoji za zminku ze erik je i antisemita ale to je z jineho soudku tak jen tak pro uplnost, kdyz uz se resi jakej je to kreten. Tak je. To ze ma dve pekny pisnicky mu budiz pricteno k dobru.
    EKG
    EKG --- ---
    PSYTRANCE007: Tak urcite ;)))

Soudu jste také napsal, že jste covid-19 prodělal. Jaký jste měl průběh? Prošel jsem ho jakou běžnou virózu. Asi tři dny jsem měl teplotu, kašel, ztratil jsem čich. Pak to přešlo. Nebyl jsem nikdy na PCR nebo antigenním testu. Jak víte, že jste covid-19 měl. To soudíte z těch protilátek? Já mám jednoznačně laboratorně potvrzené protilátky.
    LIBRIUM
    LIBRIUM --- ---
    PSYTRANCE007: si vylizany kokot.
    ENDER
    ENDER --- ---
    PSYTRANCE007: Doporucil bych mene halucinogenu
    CORDELL: Doporucil bych mene halucinogenu

Soucasne bych rad upozornil na to, ze epidemiologie je vicemene statistika. Bohuzel doktori mnohdy nejsou dobrymi matematiky a maji potrebu se vyjadrovat k vecem, kterym proste nerozumi. Obcas mi prijde, ze mozek proste odmita chapat exponencialni funkci...
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    EKG: to většinou lidi, co jsou ze všeho předposraní zůstávají na ocet. Jinak konečně začíná vítězit zdravý rozum: https://www.seznamzpravy.cz/clanek/muz-co-zrusil-noseni-respiratoru-chce-vyjimku-jinak-se-obrati-na-soud-170703
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    JESTEDMAN: tak nevyjadrik jsem se v zachvatu infarktu myokardu z tech pablbu doststecne presne, souhlasim. Tech faktoru je mnoho, treba uz se netoulaji dobytek a kone po cestach a jaksi se spory nesiri tak intenzivne primo na lidskych koridorech. Clostridium samo zije dal. No big deal
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    PALEONTOLOG: sorry, ale tohle je píčovina

"nedostals to, protože se to povedlo takřka vymýtit, pitomče"

populace Clostridium tetani se nijak nedotklo, že se začali lidé očkovat, řekl bych, že nás moc k přežití nepotřebuje
    imho přenosy ze zvířat / půdy převládaly v naprosté většině

mimo očkování bych největší přínos viděl v hygieně
    FABE
    FABE --- ---
    CORDELL: tenhle clanek rozhodne stoji za precteni! ale ty jsi ho asi vubec nepochopil nebo snad nedocetl do konce, jinak by jsi sem nedaval ty ostatni bludy....Sinkora se svym papouskem Pollertem a Pirk, to jsou ti tzv. eminence based dokturci, kteri si mysli (asi proto, ze jsou arogantni psychopati viz ten clanek) ze vsechno uz vi nejlip a nejaky novy koronavirus je nemuze prekvapit, oproti MESES skupine, kde se striktne drzi evidence based faktu a sleduji deni vsude po svete, vychazi z poznatku sych zahranicnich kolegu, kteri uz maji vic zkusenosti (Izrael, UK, atd.)

a konktretne k te sliznicni imunite, i ta je po ockovani lepsi, dokazuje to uz nejedna studie z Izraele, napr. dnes o tom psali zde:
    https://www.novinky.cz/zahranicni/blizky-a-stredni-vychod/clanek/ctyri-petiny-ockovanych-kteri-se-nakazili-koronavirem-infekci-na-nikoho-neprenesli-40367154?fbclid=IwAR2o6-CxuQglrIyOYOcTmAG0x3UYx4TZmGjAlMdaHqhy1Voocg3EQr3rJHE

a na konkretnim prikaldu zde:
    Přihlásit se k Facebooku
    https://www.facebook.com/vojtech.klusacek.1/posts/3920280508032909
    i hodnoty protilatek IgA se po ockovani zvysily
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    EKG: ajo
    EKG
    EKG --- ---
    PSYTRANCE007: Vis, co je na tom nejdesivejsi? Ze tebe si nekdo vzal.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    admin: přimlouvala bych se, aby každý, kdo začne tvrdit, že na covid neumřel nikdo, nebo jen "slabé a oslabené kusy", dostal automaticky a bez dalšího varování ban.

Je tu mnoho lidí, kteří přišli o někoho blízkého, nebo jejichž přátelé/známí o někoho přišli, a vůči takovým je to extrémně hnusné a netaktní. A osoba, která takové věci vypouští z huby, stejně nebude přínosem k diskusi.
    SADY
    SADY --- ---
    PSYTRANCE007: ale tebou zminovany tchan byl v celkove spatnym zdravotnim stavu a navic duchodce co to ma za par... v okoli jsou ockovani vsichni a nikdo ani kaslicek... uz sem radsi nic nepis prosim, diky
    E2E4
    E2E4 --- ---
    PSYTRANCE007: všiml sis že nemocnice byly plný lidí s covidem, předělávány oddělení na covid jednotky, pozastavena odlozitelna péče.. a taky dost problémů v krematoriích, a statisticky významně větší počet úmrtí na libovolnou příčinu, než v minulých letech.

ale teď nejsou nemocnice plný lidí s očkováním, aspoň ne natolik, že by se musely předělávat spousty oddělení na jednotky pro léčbu následků očkování? taky nadměrná úmrtí po vlně očkování nemáme.

očkováno bylo už asi 5 mil lidí, tj asi víc než melo covid.

jak si vysvětlujes tenhle rozpor?

nebo předtím ty nemocnice byly plný jako obvykle a teď nám naopak utajili plny nemocnice očkovaných?

nebo to teprv přijde, ty hrozny následky ockovani?
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    PALEONTOLOG: nehezké, co přeješ druhým:)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PSYTRANCE007: nemáš argumenty, máš jen kecy. oni se falšujou statistiky umrtí celkově, že ano. indie, rusko, brazílie, těch polomrtvých na kyslíku v británii, to jsou jen obrázky z encyklopedie. takoví čuráci to rozšiřujou a působí další úmrtí.
    už se těším, jak budete hýkat, že se nikam nepodíváte, když nejste očkovaní. bídu a hlad na vás, na zkurvence.
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    SADY: myšleno v okolí...no jo ale kdo umíral...důchodci, co to měli za pár a lidi v celkově špatným zdravotním stavu a silně obézní. Zdravých lidí umřela jenom hrstka.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam