• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GENERIXXProducenti sobě

Diskuze o produkci elektronické hudby pro pokročilejší

Prostor pro sdílení zkušeností a nápadů, zajímavých tutorialů, postupů i kontaktů, domlouvání srazů a workshopů

producentští nováčci si prosím své základní dotazy zodpoví zde

...další info doplní správci dle uvážení...

rozbalit záhlaví
    KUANG11
    KUANG11 --- ---
    POLYRHYTHM: Clovece ja na hd25 uz skladam dobrej rok a nic takovyho jsem nepocejtil, vlastne me samotnyho dost prekvapily pac jsem je bral spis jako djsky sluchatka ... zvuk z beden je vetsinou vicemene stejnej jako predchozi noc ze sluchatek, mozna trochu zvyraznujou od stredu nahoru, ale nic co by clovek musel nejak radikalne predelavat ... vicemene v ramci odchylky ... ale jako mozna mam uz dojebany bedny/usi (od tech sluchatek :))
    SIDE
    SIDE --- ---
    POLYRHYTHM: tak to tak nehul nahlas-....ja vim, ze to skoro nejde, ale obcas to pomaha :)
    POLYRHYTHM
    POLYRHYTHM --- ---
    SIDE: presne, ale me u tech hd25 prijde ze unavej usi behem 5ti minut, takze s 15min pauzou toho moc neudelam :)
    SIDE
    SIDE --- ---
    POLYRHYTHM: no tak skladat jde, michat ne :) to je ale tak vzdycky....nebo se musis naucit odpocivat a referencnima poslechama si zajistovat ze ses jeste nezblaznil....a kazdejch 15 minut pauzu...
    POLYRHYTHM
    POLYRHYTHM --- ---
    s HD25 jsem drive delal casto a opakovane jsem narazel na problem, ze jsem v noci neco udelal na sluchatkach a druhy den jsem to po poslechu na bednach musel dost radikalne predelavat, ted spolupracuji s kamosem co take dela na hd25 a mame opet ten samej problem. evidentne to bude tim, ze ty sluchatka proste brutalne unavuji usi
    SIDE
    SIDE --- ---
    POLYRHYTHM: ja mam doma taky 595, ale na djing ted momentalne nemam prachy na HD25, tak mam AKG 518LE
    POLYRHYTHM
    POLYRHYTHM --- ---
    VEX: tak na bassu mam 8" dynaudia :), .jako vubec resit basy na sluchatkach to je docela o nicem, ja na sluchatkach mam rad reseni detailu na vyskach, presne orezavani samplu apd. ale mix a ladeni basu to fakt jedine na bednach.
    VEX
    VEX --- ---
    POLYRHYTHM: jj s bassou se s HD25 třeba nechytáš. neni slyšet nic
    POLYRHYTHM
    POLYRHYTHM --- ---
    YAVO: tak na djing potrebujes uzavrana sluchatka, protoze potrebujes hlasitost a dobrou izolovanost od okoli a na tvorbu jsou naopak lepsi otevrena sluchatka, ktera jsou vice pohodlna a tolik neunavuji sluch. resim to tak, ze mam dvoje sluchatka

SIDE: mam je taky a na tvorbu jsou podle me hrozny, jak zvukove ,tak hlave unavou. na tvorbu mam hd 595 a jsou hodne nekde jinde. jinak michat na sluchatkach..
    SIDE
    SIDE --- ---
    YAVO: Senn hd 25....na djing nejlepsi a na michani taky nejsou nejhorsi (kdyz si davas pauzy)
    XAKROO
    XAKROO --- ---
    YAVO:
    Sennheiser HD 380 Pro.
    YAVO
    YAVO --- ---
    pánové prosím o radu/nasměrování ...chystám se koupit nová sluchadla a jelikož tvořim hudbu na pc a zároveň hraju jako dj, tak bych chtěl něco pro obě použití, momentálně mám koss ur 30, ale už jsou skoro rozpadlé, uvažuji o nějakých akg, případně sennheiser cca do 3500-4000kč ...myslíte že to je správná volba?
    DARTHFADER
    DARTHFADER --- ---
    nekdo do wrecka ego, nekdo ucebnicvi cestiny :)
    MROUSHIT
    MROUSHIT --- ---
    a ego si dej do vrecka :D
    MROUSHIT
    MROUSHIT --- ---
    SPAM
    MROUSHIT
    MROUSHIT --- ---
    kola a rum we :DDD
    MROUSHIT
    MROUSHIT --- ---
    si neseru do huby