• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PANKAACShadow Era-online TCG
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    Jinak potkal sem zhannu-lenddestrukci -moc pěkné,ale když sem byl skoro mrtvej,taxem to obraatil,a typ říkal,že to je furt...
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    jinak včera sem hrál 20 her a asi 2 prohry...
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    FIN: nejni pravda,miluji,když se svými 3-mi kusy zauutočím,novou za 5 dorazim,porpř.sklidim oboum potvory, a vyndam svý 2-kusy,když je research na stole,tak už tuplem uklidim i svý potvory.Kolikrát s nabitým eladvenem+nova+firebal:::13 dmg-bez potvor v 1 kole. A funguje na soupeřovi aeony a behemoty. Oracly už hraji 3x,přemýšlim o 4. Aeon je super!!! Fakt!!! dokonce funguje lépe v deku ,než raven wildheart. Ale je pravda,že bych přidal 4tou Briketu(protector) a aldona
    FIN
    FIN --- ---
    naopak supenovní vyklízení celého stolu imho jde proti filosofii decku "mít potvorově navrch".
    FIN
    FIN --- ---
    PANKAAC: zkouším. prozatím narážím na svou oblíbenou nechuť k aeonovi (moc drahej) a naopak se mi velice líbí poor quality, což je karta, nad níž už nějakou dobu pošilhávám, a imho jich to chce víc. a tainted oracle taky možná 3 - 4, moc užitečné.
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    Pak testuji obšlehlé kombo gravebone+portal-obohacené o moje funny kombo-evil ascendant+pleasure of pain/infernal gargoyle

1.29 Deckbuilder
    http://shadowera.gondorian.com/deck/index.html#se016.2se043.2se041.3se047.2se050.1se052.1se053.2se054.4se071.3se076.3se074.4se077.3se145.2se146.3se141.1se157.1se155.1se148.4se080.1se078.1se045
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    Přes Nishaven kontrol/eladwen kontrol sem se nakonec dostal k eladwen-protectoru-vadil mi :(

Nějaký kusy bych hrál jinak,leč nejsou karty-Aeon stormcaller by navíc byl vhod,a oracly zapadají lépe do strategie,než research.
    1.29 Deckbuilder
    http://shadowera.gondorian.com/deck/index.html#se006.3se021.1se029.2se030.1se031.3se032.2se026.4se025.3se027.2se038.1se040.4se071.4se074.3se076.2se078.1se079.2se139.2se080.3se132.1se157
    FIN
    FIN --- ---
    RAVNOS: člověče, tak to zkouším. není to špatné, je to dost všestranné, ale jednu otázku bych měl: nemá to občas těžký rozjezd? jako když přežiju začátek a roztočím kolesa kombení, tak to frčí parádně, to ano.
    FIN
    FIN --- ---
    jo a naopak já zase testoval tu Ravnosovu fritku
    [ RAVNOS @ Shadow Era-online TCG ]
    a skutečně maká dost slušně
    FIN
    FIN --- ---
    jinak abych přispěl malým povánočním dárečkem... můj zatím nejúspěšnější deck, s kterým hrál, a tedy se na jeho testování podílel i Ravnos, je tento:

Zaladar
    4 Belladonna
    3 Death Mage Thaddeus
    4 Spark
    2 Armor of Ages
    4 Bad Santa
    2 Conversion
    2 Eternal Renewal
    2 Life Infusion
    4 Mind Control
    4 Shadow Font
    4 Shriek of Vengeance
    4 Transference

je to překvapivě všestranná věc, když se s tím umí hrát, rozbíjí to vlkodlačí mašinu napadrť a vlastně nejtěžším protivníkem je druhý ementál, hlavně elementalis :-)
    FIN
    FIN --- ---
    RAVNOS: to vypadá zajímavě. velmi. na co především kladeš důraz a co je tam specificky, proti čemu a jak?
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    Na ofiko fooru avizovaná verze 1.30 !!!
    1.30x Card Changes (Quote from dev.wulven.com)
    http://www.shadowera.com/showthread.php?11012-1-30x-Card-Changes-(Quote-from-dev-wulven-com)/page18
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    Jako návrhů je tam jak máku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam