• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PANKAACShadow Era-online TCG
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    Dámy a pánové! Nová verze je tu!!!!
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    The first Shadow Era expansion, Dark Prophecies, features 150 new cards, exciting new game mechanics, and powerful class allies. Currently in balance testing with the dedicated folks in the Player's Focus Group, we're all working hard to ensure that everything meets the high expectations of our players, and are preparing for the next public beta phase on the test server before the planned live release in early 2013!

PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    4.kolo Eur q. na MS2013 vs. TJ Barcafan95 (loni top8 na MS) 1:2
    Prohra s takovým hráčem a za takového průběhu mě dost mrzí,ikdyž Zaladar je špatný match-up. Jenže v 1. hře sem soupeři nedovoli vuubec nic a v druhý mu zbylo 6 životů,načež 3.hru sem prohrál,když na soupeři byly piosion gas i engulfing flames a měl 2 životy....
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    Taaaak něco z 1. rozšiřující expanze pojmenované Prophecies! A je sakra na co koukat!
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    PANKAAC: 3. kolo vs Eladven 2-1 pro mě. S jednou prohrou je eště o co hrát... 48 hráčů-postupuje pouze Top 8. :(
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    PANKAAC: Po 2.kole nadšení opadá,prohra s Lancem 0:2. Ve druhé hře nepřišel ani jeden Nexus na Armor(žádný damage z abilit),ikdyž jsem je i dosajdoval navíc. :(
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    Dnes se mmusim pochlubit vítězstvím v 1.kole kvalifikace 2:1.Soupeř hrál Eladwen stejně jako já(krystofovee a spousta direct damage),akorát že s Honored Dead což dost svinilo. Rozhodl sem se odsajdobrdovat 2x Paralax Nexus a nahodil 2x Zmražovací armor,což bylo nic moc. Takže za stavu 1:1 sem zase odsajdoval armor aa naasajdil 1xpoision gas 1x engulfing flames,což mi taky nakonec dost helflo...
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    Rozlosování 1.kola Evropské kvalifikace na Mistrovství světa.
    Nasazovalo se podle ratingu,hraju jakožto 30. s 6. Hraje ještě někdo???

Europe/Africa WC2013 Regional Qualifier (Winter 2012) Officail Thread
    http://www.shadowera.com/showthread.php?19967-Europe-Africa-WC2013-Regional-Qualifier-%28Winter-2012%29-Officail-Thread/page2
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    Je tu nový update!!!! Přináší nový formát Meltdown(draft) a možnost friedlistu ... du tno prozkoumat blíž
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    Od 26. do 1. přes dušičky zdvojnásobeno XP a gold za quick mače proti hráčům.
    Dále od 1.11. proběhne RATING RESET a začne 6.sezoona...
    MATHES
    MATHES --- ---
    PANKAAC: diky, presne tohle jsem se snazil najit a nenasel :)
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    MATHES: Vzhledem k mé lenosti a tvé údajné znalosti mtg ,by ti todle mělo stačit a ouplně v nejhoršim (:O) si to doplň wočingem nějakýho gameplay videa na youtubu...

Pravidla z ofic.webu:
    Shadow Era Trading Card Game - Free TCG for iPhone, Android and Web
    Shadow Era Trading Card Game - Free TCG for iPhone, Android and Web
    http://www.shadowera.com/rules.php
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam