PANKAAC: ano, není špatný. obě níže diskutované obludky používám v gravebonovi (varianta "elektrika"), kterého nyní zkouším
Gravebone
2 Death Mage Thaddeus
3 Carniboar
4 Fireball
1 Poison Gas
4 Lightning Strike
1 Engulfing Flame
3 Tome of Knowledge
2 Ironhide Karash
3 Rust Weevil
1 Morbid Acolyte
2 Death Collector
3 Consuming Fear
4 Static Shock
2 Voltar's Ring
2 Bloodthirsty
2 Staff of Disintegration
a btw to je názorné využití přesahu death collectora: voltar's ring totiž nejen, že posiluje blesčíky - a činí ze shocku hratelnou věc, jinak je schock sám o sobě v podstatě slabý - ale mj. taky přidává dopředu do útoku právě death collectorovi...
(a ještě io void leviathanovi, ale ten je - ačkoliv se ho lidé usilovně snaží hrát ve větších počtech - vlastně slabý, evidentně a již na pohled, jedinou šanci mu dávám v dobře postaveném zaladarovi.)
nemusím snad rozebírat, že death collector je veliké zlo: opposing gravebonovi vyhladí potvory z gravu - není co vracet...
opposing elementálům zničí kombo s vracecím a léčicím artefaktem, že...
a kněžím zruinuje resurekce...
zkrátka death collectora miluji. jen co přišel, dva jsem zakoupil (v gravebonovi stačí, jinak časem pořídím třetího) a pašíka oglotha vyhodil - je moc drahej. (i když ho mám rád a trochu mě teď mrzí, že jsem postupně utratil spoustu GPs za nákup 3:)
pro zajímavost: původní verze gravebona směřující k přivedení oglotha do hry a následné recyklaci dotyčného vypadala takto (po inovaci) - furt to funguje, ale je velká šance, že "elektrickej gravebone" bude rychlejší...
Gravebone
2 Plasma Behemoth
3 Death Mage Thaddeus
3 Carniboar
1 Ogloth the Glutton
4 Fireball
4 Lightning Strike
3 Tome of Knowledge
2 Sacrificial Lamb
2 Drain Power
4 Rust Weevil
2 Death Collector
1 Kairos Doombringer
4 Consuming Fear
2 Bloodthirsty
2 Staff of Disintegration
jinak - skok zpět výše - taky mám rád ironhide karshe
(konečně odpověď na zasrané puweny, co pořád zůstávají dost nepříjemně rychlí-a-přitom-na-začátku-nesnadno-zničitelní)
a docela mile mě překvapilo, že můj oblbíený mág tadeáš (death mage thaddeus) pořád zůstává velice užitečnou a silnou kartou. vlastně v kombu s bloodthirsty je fakt zlej :-) úplně novej rozměr tadeáše :-) hrozně rychle zlikviduje potvoru s 3 dozadu a začne růst :-)