PANKAAC: no, poznámky: oko používá jedině tehdy, když má protivníkovi příjit karta, která by
jistě rozdrtila/zcela zvrátila tvou situaci/výhodu - jinak ne. se zbytkem se musí balík vypořádat, jinak to není dobrý balík.
leviathan je u mě slabý, protože pomalý - je víc dalších způsobů jak prolejvat shadow energy, ale a) jak jsme si právě řekli, zase jen kvůli leviathanovi to dělat nechceš, takže b) za těch 5 je zkrátka "moc pozdě" - podívej se na diskutované SC anebo mága, co dokážou a to jsou pašíci za 3... a navíc můžeš mít za 5 bombometčíka Plasma Behemoth, tak jakejpak leviatan? (leviathon resp.)
metero shower u mě slabej. stojí 4, dá dmg jen do potvory. jasně, zbytek zapálí - a? než ty zbylé silnější toudobou uhoří, udělaj ti az kolo nebo dvě kolik? 6 - 15 dmg jistě, i když budeš odklízet "prcky" a la puwen 2/3 a podobné smrádky. to už radši za 5 úklid celýho stolu naráz a bum! včetně 5 do mě - jak říkám, nemám supernovu rád (právě rpo self-dmg), ale i tak je u mě lepší než meteor.
názor na leviatana a metero shower je samozřejmě můj subjektivní, oboje jsem zkoušel a zase z decků vyndal.