bohužel, v době, kdy jsem psal o updatu jsem ještě netušil, že Mojang vydá verzi 1.6.4, tudíž bude aktualizován i bukkit, a s ním třeba počkat opět na update i všech nezbytných pluginů.
Ale i tak jsou už teď v plném proudu přípravy nového PRG adventure worldu Chaosphere (ver.2.0), který bude po vzoru MMOPRG her.
Netradiční biomy jsou generované na míru připravovaným PvE lokacím, a základní ostrov je hotový z 66%.
Ačkoli si sem tam dotu2 dám, sám přípravám světa věnuji každý den minimálně 2 hodiny, a celkem se to už podepisuje na mém spánkovém deficitu.
Aktivně se na výstavbě scenérie ve vygenerovaném světě také podílí Ikyrio a FiXerCze, kteří se k tomu učí i scriptovat NPC, a z toho co jsem vyrozuměl se můžeme těšit na dost nových různorodých questů :)
Jinými slovy, vývoj serveru rozhodně nestagnuje, akorát se momentálně přesunul na devel-server, a nás čeká ještě mrda práce :/
btw: winKu.. měl bys pak čas a zájem zase se zapojit se do překladu webu? ..popřípadě alespoň korektury přeložených stránek? :)
- na google docs máme založené tabulky, kde se budou objevovat seznamy stránek k přeložení a bohatě by stačilo i třeba jen přeložit jednu stránku za týden :)
- po otevření nové Chaosphery přibude celkem požehnaně informací o lokacích, questech, skillech a kouzlech :)