• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GECKONGateCraft: Minecraft server for geeks! ;)


    Vše o minecraft serveru: GateCraft

    FaceBook | Dynamic map | MC on NYX
    rozbalit záhlaví
    L4MA
    L4MA --- ---
    SKY_MAX: CUCHULAIN: dik za ujisteni, pleb jako plebejec me samozrejme napad hned, ale nejak se mi nechtelo verit, ze se to v minecraftu fakt pouziva.
    v zadny jiny gaming komunite jsem to teda zatim neslysel... :)
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    SKY_MAX: nejen mezi hráči. i když nevím, jestli nechce lámat třeba chleba :-)
    Plebej – Wikipedie
    https://cs.wikipedia.org/wiki/Plebej
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    L4MA: s minecraftem to nemá nic společnýho, ten úsek je slovensky, takže bych hledal odpovědi u slováků. Jedna z možnejch interpretací je "pleba" jako 4. pád od "pleb", takže "Já lamu toho pleba". Pleb má v gamer komunitě význam šptnýho hráče, lamy (hehe:D), nooba a nebo jako neinteligentního podřadnýho člověka.
    L4MA
    L4MA --- ---
    zdravim, omlouvam se za vyruseni, ale potreboval bych konzultaci odborniku.
    v tomto klipu je zhruba na 0:30 vers: "give me diamond, pleba lámem". co je prosim ten "pleba"? :)

    Naflexx x YUNG TT: Poppin Doly Holly Molly
    https://www.youtube.com/watch?v=hwx-vF7nblc
    GECKON
    GECKON --- ---
    KYRBI: já bych počkal na update :)))

    Zrovna teď na tom maká HamAndRock ;)
    https://www.twitch.tv/HamAndRock
    KYRBI
    KYRBI --- ---
    Byl jsem dnes na serveru a celkem jsem z toho smutný, jak už tam nikdo není a kolik hodin jsme strávili tvoření toho všeho. Nechtěli byste někdy udělat nějaký virtuální sraz, kde bychom si zavzpomínali na staré dobré časy? :)

    Zkusím zkontaktovat všechny, které mám nějak v přátelích, zkuste prosím taky. :)
    DEII
    DEII --- ---
    Jak jsem bloudil v Mining Colony?
    GateCraft Event - Orienteering 09.07.2016
    https://www.youtube.com/watch?v=ydeX5UyE-2g

    Lodky dosly! :)
    GECKON
    GECKON --- ---
    Metropolis prošel další proměnou. Brána nyní vede do nového světa s původní městskou scenérií (nikoli tou post-apo). A co víc, v truhlách se vzácně nacházejí i epické itemy. V kanalizacích jsou to 2 varianty: Undertaker, EarthSplitter. V mineshaftech uvnitř hor kolem měst je těch variant dokonce 5: Undertaker, EarthSplitter, Scalpel, MoltenBlade, Balance.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    Tak to se asi po letech otočím kouknout jestli mi tam to město ještě stojí :)
    GECKON
    GECKON --- ---
    Velký update!!!

    Svět Chaosphere se zdá být relativně bezpečný a tak vedení Prime City rozhodlo stáhnout své stráže a ušetřit tak nějaké drobné v městské kase. To ale znamená, že se po letech opět vrací do Chaosphery nelítostné bezpráví, kde je možné zabít a okrást kohokoli.

    Teď se určitě zaradovali všichni milovníci PvP :)

    Stále je ale možné vycestovat do Chaosphery jako skupinka pod vzájemnou protekcí, a to pomocí nového příkazu /party. Tímto příkazem je možné vytvořit skupinu hráčů, kteří se navzájem nemohou napadat ani 15 minut po vystoupení z této skupiny. Na našem oficiálním webu v sekci příkazy je jejich detailní popis.

    Také města světa Chaosphere, jmenovitě Netherris a Withador, slouží jako protekční oblast, kde není možné napadat ostatní hráče.

    Při PvP ve světě Chaosphere z tvé zavražděné oběti vypadne nejenom drop z inventáře, ale i její hlava s detaily o smrti. Hlavu si je možné položit u sebe doma ve městě. Informace z ní zůstanou uchované, a ostatní si je dokonce mohou kliknutím zobrazit. Hlavu je možné opět sebrat (klasicky vytěžit) a položit, či schovat jinam.

    A aby toho nebylo málo, na GateCraftu máme nový kombinovaný skill a spell v jednom. Jedná se o nekromancii. V Prime City je nový NecroMage, který učí nové recepty, jak si craftit spawn eggy na nemrtvé společníky. Na základním nultém levelu je to Skeleton Horse a na prvním Skeleton Warrior (lučišník, či melee s mečem, dle vlastní volby). Vyšší skill umožní učit se lepší recepty, a udržet si silnější společníky po svém boku.

    A na závěr.. Byl zvýšen i drop rate Revenant Bones, které jsou pro nekromancii nezbytnou součástí. A když by někdo v Chaosu někam zapadl, jednou za 6 hodin může použít příkaz /unstuck.

    Detailní informace budou doplněny na oficiální stránky v průběhu tohoto týdne.
    GECKON
    GECKON --- ---
    V Chaosphere byla otevřena nová lokace, tzv. Enderia. Je to první místo na serveru, kde permanentně spawnují Endermani, takže tu lze farmit ender perly. Z endermanů vzácně vypadnou i díly z nového setu armoru "Ender Skin", který částečně pomáhá eliminovat cooldown na teleportech. V této lokaci se nachází i chrám s poklady, kde se občas objeví "Eye of Death" s novým enchantem "Knowledge Keeper". Díky tomuto enchantu jeho držitel neztrácí experience (levely), pokud umře. A jen ti největší luckeři zde mohou najít i jinak nedostupný Beacon, ale jeho výskyt je opravdu takřka mizivý.

    Co se zmíněného setu "Ender Skin" týče - při jednom dílu přidává 1 teleport bez cooldownu za 60 minut. Takže v případě potřeby rychlého TP ušetří 1 manu jednou za 60 minut. Dva díly této skládačky zrychlují charge na 30 minut. Při třech dílech dokonce na 15 minut. Pokud má hráč komplet, zvyšuje se kapacita z jednoho charge na 2, takže po 30 minutách nošení se může hrdina 2x teleportovat bez potřeby plýtvat manu.
    KYRBI
    KYRBI --- ---
    Ahoj, dneska se bude v Ironu rozsvěcovat stromek, budou rozdávat dárky pro všechny + bude ohňostroj. Přijďte dnes ve 20:00. :)

    A doporučuji všem na tuto událost si snížit jas na normál.

    PIZBA
    PIZBA --- ---
    GECKON: jenže ten error log je strašně dlouhá kupa anglického textu a vytáhnout z něj něco užitečného je pro mě nadlitský úkon. Javu jsem naistaloval novou tak se tedy zkusím vrtat v tom nastavení.
    GECKON
    GECKON --- ---
    V Chaosphere teď despawnují itemy po delší době (než je klasických 5 minut). Tento svět má speciální nastavení a item despawn time byl zvýšen na 20 minut. To dává větší šanci doběhnutí ke svým itemům ;)
    GECKON
    GECKON --- ---
    Je mi líto, ale s tím padáním při připojení toho moc nezmůžu. Doporučuji prohledat google podle error logu. Příčin může být hned několik, od špatné verze javy, přes špatné nastavení ve hře (například načítání chunku), až po napiču OS Windows 10.
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    V chaosféře jsem teda měl možnost vyzkoušet jenom maze u bran, těžený quartzu v kráterech a witchčí dungeon v bažinách, ale byla to pecka :)
    těšim se jak po státnicíh tam budu pečenej vařenej
    ZMTK
    ZMTK --- ---
    Mám stejný problém, Geckon už dostal crashreport tak snad se to vyřeší..
    PIZBA
    PIZBA --- ---
    Do háje, chtěl jsem se po dlouhé době vrátit, ale při přihlašování na server mi to pořád padá a nemůžu přijít proč.
    mám win 8.1, používám minecraft lauchner 1.6.48, minecraft verzi 1.7.9
    GECKON
    GECKON --- ---
    Připomínám, že dnes v 20:00 začíná originální a rozsáhlý event, který povede k otevření brány do Chaosu :)
    KYRBI
    KYRBI --- ---
    Geckon na serveru trochu vyspoiloval, jakou výbavu si máme vzít do Chaosphere, takže to tu postuji pro ostatní, co tam nebyli. :)

    - růžový armor
    - stick (klacek)
    - 3 jablíčka

    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    :( sem z toho trochu sad, ale aspon mě to donuti skutečně přijít na to jak funguje na serveru ten magic
    GECKON
    GECKON --- ---
    Od zítra přestávají fungovat pírka na létání. Nebo alespoň už nebudou fungovat jen tak samy od sebe. Tento spell se bude třeba nejdříve naučit u kuřecího Mage Trainera, tak jak je tomu v případě spellu Glowing Friend. Cena bude přívětivá, a spell navíc přidá jednu novou schopnost. Za manu si bude možné dobít power na tzv. Safe Falling, neboli bezpečné dopadání. V praxi to znamená, že když hrdina dopadne z větší výšky s pírkem v ruce, a měl by obdržet zranění ve výši alespoň 2.5 srdíčka, nebo větší, než je polovina jeho zdraví, tak se aktivuje Safe Fall, díky kterému hrdina automaticky nadskočí, a tak si nenatluče hubu ;)

    Jo, a pokud vše klapne, tak taky v Prime City přestanou spawnovat kostlivci. Poslední dobou je zde stále více hrdinů, a kostrouni jsou z hlavního města postupně vytlačováni.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam