• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AUDIACLongboarding
    SIMEC
    SIMEC --- ---
    WERONYCZKAA: taky se ptám a jen doufám že ti týpci z fotky jsou skuteční viníci a jestli jo, přivázat vleže na longa a pustit z kopce
    WERONYCZKAA
    WERONYCZKAA --- ---
    IOT_JH: ¨takové sfině ty lidi! hrůza...a jak vůbec zjistil kdo to udělal?
    IOT_JH
    IOT_JH --- ---
    SIMEC: V Klubovne v Dejvicich (Praha). Zlodeji jsou oznaceni koleckem :)

Pro jistotu zde kopiruju cely pruvodni text:

minulou stredu mi v dejvicke hospode klubovna ukradli nejaky dva smejdi (viz fotky) fungl novyho skejta, jednalo se o ZAVODNI DESKU o hodnote okolo 10 000,-

jednaklo se o desku RAYNE VANDAL, ktera sou v soucasne chvili 3 v republice a to jedno v brne, jedno ve velkem mezirici a jedno ktere mi ukradli.

melo na sobe stribrny CNC trucky (nejsou oble jako klasicke ale maji hrany, viz foto) a bily kolecka se ZEBROVANYM POTISKEM (Hawgs KM FSU) .

cela udalost je nahlasena na policii, maji fotky tech dvou atd, ale pochybuju ze by s tim dokazali neco udelat.

proto Vas vsechny moc prosim, abyste meli oci otevreny a koukali okolo sebe, jak sem psal, to prkno je pro me hodne dulezity a je naprosto unikatni, takze si ho tezko s nejakym spletete....

kdyby ho nekdo nekde zahlidl, nebo nekoho videl jak na nem jezdi, tak toho cloveka zadrzte a volejte policajty, nebo... no to necham na osobni iniciative... ja osobne bych asi milej nebyl...
    WERONYCZKAA
    WERONYCZKAA --- ---
    ELESDY: závist ;-)
    SIMEC
    SIMEC --- ---
    IOT_JH: kde? na obrázku z kamery jsou předpokládám ti zloději?
    IOT_JH
    IOT_JH --- ---
    Virtualni detektivove pomozte. Kamarad longboardista byl (opet) okraden.
    http://www.facebook.com/events/424538574257678

SIMEC
    SIMEC --- ---
    BECKOU: bral bych Hesher Snowballs, leč, nejsem z Prahy:)))
    BECKOU
    BECKOU --- ---
    FLOE: to asi nevydrzim hele :)
    BECKOU
    BECKOU --- ---
    Tak zitra objednavam novyho Bustina ze Sickboards.nl kdyby nekdo z Prahy chtel neco s cim by se nevesel do postovnyho zdarma, dejte vedet a muzu pribrat...uz se pekelne tesim :)
    SIMEC
    SIMEC --- ---
    SGNLR: tak jsem tam také přispěl svou troškou do mlýna :) Maroko je super
    EZZOP
    EZZOP --- ---
    SGNLR: Tak to na tom delsi budes v pohode,bude mit mnohem vic mista na nohy a bude to i stabilnejsi v rychlostech.
    SGNLR
    SGNLR --- ---
    EZZOP: jo videl.ja doted jezdil jen na kratkym cruiseru dlouhym jak skejt, dobrej na slalom, street a bazeny...takze delsi prkno pro me ted bude uplne spanelska vesnice.

ted sem dostrihal takovejch jejich kratkej film, kde se ukazou 4 hlavni desky co delaj, tak az to bdue online hodim link.
    EZZOP
    EZZOP --- ---
    SGNLR: Ok,urcite dej vedet.To prkno vypada dobre.Jestli si videl to video co jsem sem daval,tak kamos to jezdi na http://www.landyachtz.com/D25.cfm?PID=429. Na uceni slidu je to tam celkem dobry.Ta prvni zatacka je dost siroka,no pak se clovek posouvam metr po metru dal a dal :D
    SGNLR
    SGNLR --- ---
    SGNLR
    SGNLR --- ---
    EZZOP: az se vratim do Prahy, coz je koncem cervence , tak se vam ozvu.bydlim na ohrade, tak to mam na vitkov coby kamenem..jen se bojim ze moje skillz na cruiseru a predevsim jezdeni v bazenech neni uplne to samy co na delsim prkne z takovyho kopce(delsi desku sem ted vyfasoval za nejakou praci pro kamose LLISA LONGBOARDS z Valencie.mam tuhle ale bej dropthru http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SV9mwRS4FC8 )
    EZZOP
    EZZOP --- ---
    ELESDY: Hele na to ti neodpovim :D,to video totiz strihal kamos a ja jsem to jenom hodil na youtube.Jinak Vitkov je super,je tam super asfalt.akorat je je to celkem uzky a podel cely cesty jsou obrubniky,ktery dokazou byt celkem neprijemny. Jeden kamos si tam zlomil kotnik,ja palec na ruce a minuly tyden tam spadnul kamos a ma modrinu pres cely stehno.Takze jestli tam pujdes,tak opatrne.-)Da se tam jezdit v klidu i pres den.Lidi chodi,ale kdyz slysi zvuk palicich se kolecek,tak uskakujou stranou :D My tam chodime kazdou stredu a patek od 18,tak se klidne nekdy pripoj.
    Jo a jestli shanis rukavice,tak dneska na wakejamu ma stanek ONE15 a maji tam vsechem sortiment.
    SIMEC
    SIMEC --- ---
    SIMEC: kromě jedný mínusový čárky u cruisingu.)) i tak ale za mě vede freeride 1030 :)
    SIMEC
    SIMEC --- ---
    KAROLANDA: nic tim nezkazíš ale otevři si jejich stránku, otevři si tam onoho s-flexe 1030 a pak hned to prkno napravo od něj freeride 1030.. http://www.fibretec.ch/products a takhle si klikej furt tam a zpátky a pozoruj ty "level bary" .) podle toho jejich orientačního značení, který může a nemusí pasovat, je to prkno celkově lepší .) no, všiml jsem si toho náhodou, chtěl jsem rovnou napsat ať se na toho freerida 1030 mrkneš .)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam