PRDELMRDEL: s tim těžištěm je to kdovíjak, plno slidovacích prken je i droplej topmount nebo rovnej topmount a pokud nejsou droplý ale rovný, tak se to tou gafou běžně řeší:)) .. záleží teda v čem ten rozdíl chceš hledat.. u pushingu je jasný že je ten rozdíl znát a je znát jako prase, ono půl palce je víc než cenťák (přesně 1,27cm) takže pro porovnání to je jako kdybys měl na jednom a tom samým prkně jednou třeba 70mm kolečka a podruhý nějaký 82-83 (83 jsou např flywheely a kola nad 80 už jsou hoodně velký kola) a věř, že ten cenťák poznáš při pushingu víc než dost...když bychom se bavily o slidech, tam na to asi jasná odpověď neni, když chceš kapsy který ti podrží nohy, můžeš je dodělat, mě se na Cyclonu sliduje nejlíp ze všech prken co sem zkusil, to těžiště nízko mě baví..i do velký rychlosti je to lepší.. speed wobble nepřijde tak rychle, vozim mega povolený trucky a na bombing neutahuju..porovnání s freeridem je těžký..přesto že jsou typově hodně hodně podobný, jsou to dvě naprosto odlišný prkna:) můžeš se na ně přijet podívat na Lipno..ptal ses na tu konkávu..rozdíl je jak v tom, že je těžiště níž, tak ve tvaru prkna..ten Cyclon je prkno, který je dotažený "do konce"..Original ty tvary teprv zkouší, ale špatný prkno to neni..já si z freerida udělal prkno na freestyle tím, že jsem ho topmountnul..i třeba Orig. jezdec z videí z Barcelony to tak vozí a tím že je deska rovná a patky dlouhý, mě na freestyle baví víc než předtím na FR.) na fr je Cyclone mnohem nadupanější, freestyle s ním je pro změnu sváteční záležitost, je to první prkno, který se mi nechce přehnaně otloukat, protože jeho cesta z USA do Čech byla sice rychlá, ale následnej zásek na celnici byl až nehezky dlouhej.)) přesto ho nešetřim (dnes sjíždění schůdků vytvořených z velkých placáků.)