• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AUDIACLongboarding
    MAFIRE
    MAFIRE --- ---
    SIMEC: aha no :D
    SIMEC
    SIMEC --- ---
    MAFIRE: ale ta stránka je pěkně naprd. nejdřív nešli kloudně vkládat obrázky, v chromu sem to nedal, jen v ie a přitom tam píšou že to maj optimalizovaný pro chrome..ani editovat text mi nejde, uložim a nic..šmé.)
    MAFIRE
    MAFIRE --- ---
    Jj je to jen asfalt, i sem jim psal kdyz delali ty nove stranky, at se treba spoji nebo tak. Neodepsali, takze asi bohuzel :(
    SIMEC
    SIMEC --- ---
    MAFIRE: jj máš pravdu já jsem měl za to že se to týká např i downhillu na mtb což už bych se skejtama atd. míchat nechtěl (podle kopce Libín u Prachatic, kde se na mtb jezdí) ale pokud ten web mapuje jen asfalt pak OK
    MAFIRE
    MAFIRE --- ---
    Musim odporovat :) long neni jedina downhillova hracka, asfalt je stejnej a stejne sirokej pro vsechny, no ne? kdyz by pridavali spoty lidi ze vsech odvetvi, byla by vetsi databaze... Jakej vidis smysl v tom se separovat? Pro to tam staci zaskrtnout longboard a zobrazi se jen spoty vhodne pro long Samo at si dela kazdej co chce, mne jenom prisla velka skoda nevyuzit vyborny stranky co se technickyho provedeni a poctu spotu tyce a vytvaret dalsi se stejnou tematikou (kvalitu posudte sami)
    SIMEC
    SIMEC --- ---
    Mimořádná příležitost ke kvalitnímu pojezdu:



    nejlepší je asi vytečkovaný úsek od Světlíku směr Větřní, je to dlouhý a jde to pustit aniž by se člověk dostal cca nad 50kmh, zajezdí si tam každej, povrch viz. foto .. jinak i úsek nad Frymburkem a ve Větřní je super (ve Větřní jen dolní polovina kopce)
    SIMEC
    SIMEC --- ---
    já to znám, je to dobrý, ale "bandě" jde nejspíš o to vytvořit mapu pouze pro longboarding..což dává smysl (alespoň mě).. jediný co by to chtělo, aby ty spoty mohli přidávat rovnou lidi..ale kdoví jak by to pak dopadlo.)
    MAFIRE
    MAFIRE --- ---
    SIMEC: jeste mi tam neschvalili registraci, takze si to nemuzu precist, nicmene nevim co je na downhillmaps.com ciziho? Koncept pridavani spotu rovnou do google map a jeho sdileni je snad nejlepsi jakej sem videl... Se mrkni nejdriv ;)
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    tak jsem na nějaký čas doladil prkno k obrazu svému, teď už se jen naučit pořádně jezdit, kdyžtak poprosím na nástěnku:
    Deska: Custom pintail 44" údajně vyříznutý z kusu štvanického skateparku
    Trucky: Revenge Alpha II
    Kolečka: Fireball Incendo 70mm 81A
    Ložiska: Bones Reds
    SIMEC
    SIMEC --- ---
    MAFIRE: tady máš vysvětlenej důvod vzniku český verze.) http://www.longboarding.banda.cz/clanek/98589/mapa-longboardovych-lokalit/
    MAFIRE
    MAFIRE --- ---
    SIMEC:
    LUKASKITERCZ:
    Downhillmaps.com ;)
    SIMEC
    SIMEC --- ---
    LUKASKITERCZ: nebo aby to bylo nejjasnější, stačí napsat úsek Frymburk-Větřní (je tam pouze přímo před Větřní kratší rozbitej úsek, potom v obci Větřní zase palbička..) s tím že nejvíc nejlepší je to od obce Světlík směr Větřní, a pak nad Frymburkem dokud do kopce:)
    LUKASKITERCZ
    LUKASKITERCZ --- ---
    SIMEC: jasně, díky za připomenutí, hned ho tam jdu přidat. Díky za tip.
    SIMEC
    SIMEC --- ---
    LUKASKITERCZ: Poslal jsem vám do mailu spot u obce Frymburk v J.Č. (včetně fotky povrchu) v mapě ho nevidím, zkuste pls. doplnit protože je to tam fakt peckový, do textu ještě můžete dopsat, že sjezd je parádní i "na druhou stranu" od obce Světlík směrem na Větřní, je tam cca 2,5km sjezd kterej se dá úžasně odbombit, po široký doslova sjezdovce s naprosto ucházejícím provozem (o víkendu.)
    LUKASKITERCZ
    LUKASKITERCZ --- ---
    Založili jsme na googlu mapu longboardových spotů: http://www.longboarding.cz/sluzby/mapa-longboardovych-lokalit/
    Rádi bychom rozšířili mapu o další spoty, tak pokud někdo máte nějaký o který se rádi podělíte s ostatníme, tak to do nás perte. my to budeme zpracovávat a zadávat do mapy. Všechny informace ke spotům kdyžtak posílejte na mail info@longboarding.cz
    díky díky díky
    SIMEC
    SIMEC --- ---
    NOMAAD: JJ taky doufám že se mi na jaře podaří utrhnout na delší dobu..btw. předpokládám že jste taky měli mnohem větší náklad na zádech, já měl v batohu jen svačinu, pití, lehkou bundu, dva telefony, nářadí, doklady a prachy..das ist alles.)
    NOMAAD
    NOMAAD --- ---
    SIMEC: Sto za den je hustý...My s bráchou jsme v Maroku dávali max.tak 80.No ale zase tři týdny v kuse:)
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    SIMEC: ohó, tak v balancování na ruce bude ten zakopanej pes. no jo, holt se příště navlíknu do chráničů a ono se to bude zkoušet líp. jsem se byl jen projet a ozkoušet nový kolečka a náhodou mě napadlo zkusit to na kopci urvat... dík za rady!
    SIMEC
    SIMEC --- ---
    AUDIAC: jj když si váhou na prkně zatočíš a uchčije to, to se vrací dost blbě ale taky to jde.) určitě zkus hooodně váhy přenést na ruku co pokládáš na zem, rukou kterou se držíš prkna za prkno moc nebo radši vůbec netahej, prvně zkoušej slide kdy jedeš prknem od 90° k zemi, do zastavení, postupně to zkoušej vracet a časem přetáčet prkno o moc víc než těch 90°, třeba i k 180° se dá přiblížit..šetříš tim pak kolečka a vyvaruješ se flatspotu a návrat do směru jízdy je pak plynulejší
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    SIMEC: zkoušel jsem na nejprudším kopci, na kterej jsem si troufnul (takže nic moc:D). pro příště to zkusím ve větší rychlosti a obalim se chráničema, ty odřený kolena a lokty mě už nebaví.
    jinak ano, slide přes rukavici, ale když o tom tak přemýšlím, tak si říkám, že to prkno asi málo odlehčím a nepostavím se dostatečně na tu ruku, protože ten slide vypadá spíš jako kdybych zatočil a uchcalo mi to...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam