• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AUDIACLongboarding
    Diskuse o všem, co se longboardů a longboardingu týká. Carving, Cruising, Slalom, Downhill, Dancing, Tricks . . . Vybavení Akce a srazy Videa ...
    rozbalit záhlaví
    SNICKERS
    SNICKERS --- ---
    LOP4TA: tak jestli zelenej můžeš nějaký zelený bigzigy (ačkoliv nevím jaký požadavky máš, jestli jenom vizuální nebo chceš aby to kolo dělalo něco specifickýho) nebo prostě nějaký ABEC11ky, ty jsou skoro všechny zelený.

    výhoda 195... nenazýval bych to výhodou, spíš vlastností, jsou samozřejmě širší než klasický 180kový parisy, ten 1.5cm udělá rozdíl v tom že ten truck se montuje na širší desky, měl by asi být stabilnější logicky, pak se s tím určitě zatáčí nějak hůř nebo líp, to nejsem schopen říct, nejezdil jsem 195 nikdy. na stránkách úvádí výrobce že jsou pro vyšší rychlosti, no s tímhle pintailem asi kopec bombit nebudeš... ty parisy z tantiena jsou v pohodě trucky, jestli chceš nějaký spešl tak to třeba pružinový od originalu (ale s tím neuděláš nic, ty trucky jsou dobrý akorát na carving a hrozně nestabilní ve vyšších rychlostech) nebo podobný jsou tyhle http://www.shredderslongboardshop.cz/longboardy/trucky/item/24-revenge-trucky-alpha-ii jen bys asi chtěl tu širší verzi, ta nevím jestli v čechách je (a možná že i žádná širší verze není a něco tu melu (: )
    LOP4TA
    LOP4TA --- ---
    SNICKERS: zapomel jsem dodat ze mi nakonec prisel zelenej :( i kdyz jsem puvodne chtel cervenyho. dosel se zpozdenim 4 mesicu tak sem to uz neresil(objednavalo se ve 3 a neresil jsem to ja) v cem je vyhoda tech 195?
    SNICKERS
    SNICKERS --- ---
    LOP4TA: biggie hawgs v modrý by podle mě vypadali adekvátně (: http://www.longboardshop.cz/products-page/kolecka/biggie-hawgs-70mm-longboard-kolecka/

    a treky, třeba modrý beary nebo nějaký široký parisy (195) i když to je už asi zbytečně široký
    LOP4TA
    LOP4TA --- ---
    CHORBON: jj hotovej kral silnic :) nakonec sem to projel vrtackou a nebylo to tak hrozne. decentne jsem to zesikmil tak milimetr na kazdy strane a sedlo to.

    Btw nejakej tip na treky a kolecka pro tohodle velikana? rad bych to ciste na dancing plus vyjizdky. Z tantinea mam paris trucky 180 a fialove baluty ,ale myslim ze by se k tomu dalo najit neco spesl. Diky
    CHORBON
    CHORBON --- ---
    LOP4TA: to je teda poradna deska!!!! s tou rozteci no nevim bud jiny treky nebo vyvrtat diry do prkna ja ted vrtal do prkna jen jednu diru na to abych pridelal plachtu z windsurfingu a to bylo pojezdenicko... na prkno to nema zadnej negativni vliv ta dira vrtal jsem vrtakem cislo 8 a ty bys tam mel udelat mnohem mensi dirky
    LOP4TA
    LOP4TA --- ---
    Ahoj objednal jsem si prkno od larry longboards http://www.sickboards.nl/en/1563-longboard-larry-old-school-dancer-osd-deck-only.html# s tim ze si prehodim treky z tantiena a hle! maj jinou roztec sroubu. muzete mi prosim poradit ohledne velikosti?
    SNICKERS
    SNICKERS --- ---
    Zrovna se člověk začne učit nějaký ty slidy a přestane se bát do toho pořádně kopnout a ono nasněží. chjo, chci takovou tu podzemní garáž kde je hezky teplo a není tam moc aut.
    MYSAKJERRY
    MYSAKJERRY --- ---
    Tak co? Chystáte se dnes na vánoční party v ONE15? :)
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    Zdarek. Nevite nekdo jestli se u nas v CR daji sehnat longy od Buddywood.?
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    EZZOP: ja se poucil z minula, kdyz jsem ji postavil paradne vyladenyho skejta a ona na nej vlezla dvakrat :) takze low end first a pak se uvidi. a fakt, ze mi ted krade muj long, jeste nic neznamena :)
    EZZOP
    EZZOP --- ---
    AUDIAC: Jestli je zacatecnice tak je to fuk.Vybirej podle designu. Pokud ji to zacne bavit a bude se tomu chtit vic venovat,tak budes stejne za rok kupovat kvalitnejsi komplet .-)
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    poraďte mi prosím, je nějakej výraznější rozdíl mezi Mindless Wreather a Maverick DT? bude na tom jezdit holka začátečnice, takže předpokládám, že můžu vybírat podle designu, nebo se mýlím a je tam nějakej zásadní rozdíl?
    EZZOP
    EZZOP --- ---
    1. test novy GoPro kamerky
    GoPro test - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=gSeL5FAPqsI&feature=plcp
    PIKEMAN
    PIKEMAN --- ---
    Neprodal by někdo RAYNE Demonseed-a? Někdo nějaký dojmy a zkušenosti. Díky
    SIMEC
    SIMEC --- ---
    AUDIAC: překáží mi to, potřebuju se toho zbavit
    SIMEC
    SIMEC --- ---
    AUDIAC: překáží mi to, potřebuju se toho zbavit
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    SIMEC: kolik jich doma máš, že je pořád prodáváš? :)
    LILITH_
    LILITH_ --- ---
    SHADY: Myslím tím normálka v panelákovým bytě. Že vlhkost tomu moc nepomůže je jasný :) Díkes :)
    LILITH_
    LILITH_ --- ---
    SHADY: Co se myslí tím "správně skladovat"? V pokojový teplotě je to ok ne? :)
    BECKOU
    BECKOU --- ---
    zase budou slevy vid a na zacatku sezony to pekne napalej, jen te to pres zimu nesmi pustit :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam