• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AUDIACLongboarding
    SIMEC
    SIMEC --- ---
    NOISEGATE: Pro účely dopravy je tenhle typ prkna typem, na kterým se nadřeš asi nejvíc. Plocha na který stojíš (zkrátka deska) je tak vysoko, že už to vejš nejde (šlo by, ale není důvod). Lepší bys měl nějaký droplý prkno (jak jsem posílal odkaz, chilli dropdown), nebo když rovnou desku, tak s drop-thru montáží trucků (třeba to druhý chilli prkno). Tenhle klasickej pintail (rovná deska a topmount montáž trucků) je imho až moc oldschool, až moc přežitý a velmi málo funkční....
    NOISEGATE
    NOISEGATE --- ---
    a co Hammond? http://www.longboardee.cz/...longboards/5/704-Hammond-Longboards-Organic-Pintail-longboard-longboard tenhle se mi celkem líbí a kámik by mi na něj dal cenu..
    SARKUF
    SARKUF --- ---
    SIMEC: ok diky, no uvidim co to vydrzi
    SIMEC
    SIMEC --- ---
    SARKUF: Tak jsou to takový "špárovky"..kvalitativně srovnatelný s kolama nebo autodílama ze supermarketu : ) Tyto firmy (mindless apod.) vydělávají na kvantitě a šidí kvalitu. Ono ti to taky při jemným zacházení bude držet pohromadě, ale pěknej jízdní požitek nabídnou až lepší a hlavně lépe osazená prkna.
    SARKUF
    SARKUF --- ---
    v cem jsou Mindless prkna spatny? jedno na cestovani po meste zrovna mam, tak abych vedel co je/bude zly.)
    SIMEC
    SIMEC --- ---
    NOISEGATE: Jestli chceš trochu víc muziky než nabízí Mindless, za nemnoho peněz, mrkni na chilli longboards. http://www.chillilongboards.com/chillilongboards/eshop/1-1-Longboard-komplety ten dropdown nemusí bejt zlej. Kdyby sis chtěl před koupí prkno stejnýho typu vyzkoušet, zajeď na Lipno, půjčím ti Deville Interstate, což je prakticky to samý. Dále mám na vyzkoušení menší hravější prkno Nelson Cyclone (patky nejsou vůbec k zahození, kor ve městě), nebo Omen Kush, což už je ale deska pro lidi, kteří tuší, jak její potenciál využít. Jsou ale lidi co se na tom rádi jen tak vozí, protože je to stabilní (předek točí jako kráva, zadek skoro vůbec, má to svý výhody :)
    NOISEGATE
    NOISEGATE --- ---
    právě oboje ;) jasně, univerzál neexistuje, takže půjdu do delší, dopravní prostředek je priorita.. díky
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    NOISEGATE: cesty NA longu nebo S longem? pokud ho chceš používat jako dopravní prostředek, tak větší droplá deska bude mnohem lepší - je stabilnější a pohodlnější na jízdu. pokud chceš cestovat jinak a mít po ruce nějaký přibližovadlo, tak si pořiď penny board.
    NOISEGATE
    NOISEGATE --- ---
    oke. tak díky. jsem to trochu začal zkoumat.. spíš shanim něco menšího na cesty
    LOP4TA
    LOP4TA --- ---
    LOP4TA: jen tak namatkou co jsem ted objevil
    ESY
    ESY --- ---
    NOISEGATE: heled, doporucuju se poohlidnout po neakym jetym kompletu.. Cenou se dostanes do 2500 a kvalita bude uplne jinde.. Vetsina lidi co prodava komplet, je ma ve stavu jak kdyz je pomalu koupis z obchodu jen dva skrabance :)
    NOISEGATE
    NOISEGATE --- ---
    zdar. muj davny nerealizovany plan zacit s longboardem je s prichazejicim jarem a zmenou prace opet aktualni, takze se preptam: chci poridit longboard. nejakej malej, skladnej, hlavne na jezdeni po meste (zejmena do prace po rovince - cyklostezce) neco pomalejsiho a stabilniho ;) co jsem tak pochopil, Mindless jsou hodne pomlouvany, takze porozhlidnout se v kategorii neco malo pres 2000,- je asi hodne velky slapnuti vedle? (napr. http://www.elektrojizda.cz/index.php?id_product=154&controller=product&id_lang=7 ?) jinak pokud mate nekdo na prodej zakladni set v rozumny cene, rad odkoupim.. Diky
    SIMEC
    SIMEC --- ---
    YORKI: nic neobvyklého :)
    LOP4TA
    LOP4TA --- ---
    ONREE: mam tu jednoho tantiena ktery zrovna nema moc vyuziti kdyby si mel zajem :D
    ONREE
    ONREE --- ---
    MAFIRE: díky za postřeh.. první nebude, doteď jsem měl Original Apex 37, skvělá deska, ale nevyhovovaly mi original trucky a samotný se mi je nedařilo prodat, tak jsem to prodal celý a teď vyhlížim něco novýho.. určitě bych chtěl něco v tomhle tvaru, s patkama, ale zatím jsem nenašel nic jinýho co by mě zaujalo.. koukal jsem na nějaký videa a srovnání a přijde mi, že ta deska prostě sedí, kdežto třeba tomahawk působí trochu těžkopádně.. samozřejmě ale z videa nejde soudit, tak zkouším co na to ostatní... to počasí už mě dráždí dlouho..
    MAFIRE
    MAFIRE --- ---
    ONREE: nikdo neodpovedel tak se pokusim.. tesseract je pro tohle pouziti super, zkousel sem ho... jak je to s vahou se mrkni treba na longboardshop.eu jako posledni atribut tam uvadeji vahu. Nemyslim ze by byla nejak lehci.

    na druhou stranu si myslim ze na tohle pouziti sezenes spousta dalsich levnejsich super prken.. např tomahawk jak pises...

    jestli je to tve prvni prkno tak bude asi dost začátkama trpět :)
    YORKI
    YORKI --- ---
    SIMEC: to je strasnej ranec.)
    SIMEC
    SIMEC --- ---
    YORKI: přesnou trasu jsme zatím nedělali ale +- jak píšeš to bude vycházet
    YORKI
    YORKI --- ---
    SIMEC: 90km za den?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam