• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AUDIACLongboarding
    Diskuse o všem, co se longboardů a longboardingu týká. Carving, Cruising, Slalom, Downhill, Dancing, Tricks . . . Vybavení Akce a srazy Videa ...
    rozbalit záhlaví
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    MAFIRE: hele to je bullshit ten tvuj strach z brzdiciho prkna. nicim se to nelisi od rozjizdejiciho se prkna. hodis drzku uplne stejne v obou pripadech, pokud spatne preneses vahu a necitlive pracujes s ovladacem. stejne jako sem ji hodil na tvym elektrokole pri rozjizdeni. kdyz sem rozjetej na skejtu a vlitnu na kostky nebo na travu, tak je to uplne to samy. musis se na to pripravit a zaklonit se, stejne jako se predklonis kdyz se rozjizdis na elektrickym skejtu. Z pohledu fyziky neni na rozjizdeni a brzdeni rozdil. Stejne jako na kajaku je uplne to samy, jestli jedes ze stojaty vody do proudu, nebo z proudu do stojaty vody.
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    MAFIRE: Všechno a hlavně alespoň na měsíc! :D
    MAFIRE
    MAFIRE --- ---
    JAVESEU: přesně mám na to stejnej názor.. Jen si nějak nedovedu představit že mi pod nohama brzdí prkno... To bych letěl tygra dopředu okamžitě :D na zeland na ebike, longa, snb nebo surf :D?
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    MAFIRE: Já to v obecné rovině beru. Je jasný že je to neporovnatelný, ale na to co potřebuju do Prahy (dopravní prostředek + zábava) tak by za ty peníze byl lepší eBike. U eLongu vidím spousta nedostatků. Je to spíš záležitost Hisptrů (nikoho tím nechci urazit) respektive lidí, kteří chtějí korzovat po rovině (cyklostezce) nebo to mají na cestu do práce a zpátky a nechtějí si ušpinit kvádro. U Longu v podstatě nedává smysl jezdit do většího kopce, na rovině to v klidu udupu sám a do kopce používám MHD místo vleku. :) U eLongu vidím jednu výhodu pro ty, kteří na Longu neumí brzdit. :) ps: Kdy letíme na Zéland? ;)))
    SCHEEZE
    SCHEEZE --- ---
    MAFIRE: zivot je otazka priorit :-) Me se ta idea libi, drzel jsem kdysi prototyp v ruce, akorat si myslim ze i pri tehle vaze se na tom budou blbe prekonavat jakekoliv prekazky a podobne jako u longboardu je to myslim jako dopravni prostredek velmi omezene. Do Prahy je horske kolo. :-)
    MAFIRE
    MAFIRE --- ---
    JAVESEU: mne prijde srovnavat ceny kola nebo skutru s elongem nesmyslny... oboje na neco jineho - jinej zazitek, styl jizdy, na jine povrchy i vzdalenosti atd... srovnaval bych ceny jen v ramci kategorie... ono vlastne i srovnavat elong s normalnim longem je vlastne trochu jablka s hruskama... vzit si elong na slide spot je uplna blbost, ale elong na rovince muze byt super adrenalin... :) Kdo chce elonga, ten by mel koupit elonga a kdo ebike, ten by mel koupit ebike... jinak na obecny rovině souhlasim, 40k za prkno - to si radsi koupim letenky na zeland :D
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    ESY: No jo, já jsem ťuňťa! Postnul jsem jinej článek než jsem četl. Tady jsem koukal asi jen na video a nevšiml si ceny. Každopádně 40k za prkno, to si raději koupím Elektrokolo s dojezdem 150km, nebo skútr do města :) škoda, budu muset dál dupat :))
    ESY
    ESY --- ---
    JAVESEU: cenu pisou v clanku tyve..
    MILANLXR:
    za 999 uz jsou fuc ale par za 1099 tam jeste je

    dokonce tam je i odkaz, tak nevim bud jsem nepochopil co resit nebo co :D
    XTND - World’s First Electric Board with AI by XTND, Inc. —Kickstarter
    https://www.kickstarter.com/projects/910224259/xtnd-worlds-first-electric-board-with-ai
    MILANLXR
    MILANLXR --- ---
    JAVESEU: někde jsem to viděl Price kolem sto litrů.)
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    K těm elektrolongům. By mě zajímala cena, jinak parametry vypadají zajímavě...
    Úžasný český elektrický longboard XTND pokořil Kickstarter – MobilMania.cz
    https://www.mobilmania.cz/...ektricky-longboard-xtnd-pokoril-kickstarter/sc-4-a-1338582/default.aspx
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    JAVESEU: byl jsem tam shodou okolnosti ted v utery, krasnej asfalt
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    HARVIE: Vyrazim omrknout, Petrin je super :)
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    DEFECTED: jo, a i kousek dal dolu...
    DEFECTED
    DEFECTED --- ---
    HARVIE: Tenhle úsek ?

    ICI
    ICI --- ---
    HARVIE: mám na mysli tu cyklostezku, jinak toto je už dobrém mordor
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    Dnes jsem si všiml, že opravili část toho největšího hardkoru na petříně okolo reonovo jeskyně, kde to na skejt bylo poněkud děravější... Je tam pěknej novej asfalt. Snad pohnou i s dalšíma částma.

    ICI: Vítkov je pro holky? To řikáš jako někdo kdo nesliduje? Já se tam po pár videích bojim, přijde mi to tam úzký, takže to chce mít dobře zvládnutý slidy.

    Vitkov: the last ride
    https://www.youtube.com/watch?v=EXscNuxWjqM
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    ICI: Ahoj, tak vítej v Praze :)) Domluvit se můžeme. V který části Prahy se pohybuješ?
    ICI
    ICI --- ---
    Ahoj, přestěhoval sem se do Prahy a tak nějak tu nemam s kym a kde jezdit. Stromovku už mam zmáklou, vítkov je spíš pohodička pro holky a brutál typu barandov jestě nedávám. Jo a taky bych se rád naučil slidovat, tak kdyby měl někdo čas a trpělivost rád vyrazim zajezdit i potrénovat.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    JAVESEU: s tou přední stranou to taky zkusím :-)
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    POHODAVOLE: Jedu z něj rovně a v polovině (v případě potřeby) dělám oblouky (na videu to není moc vidět) kterými si přibržďuju. Do 30km/h funguje footbreak akorát tím trpí bota. :) Přesně s Tčkem si hraju pravidelně a podle pocitu si bushingy utahuju povoluju. Trřeba na ten Strahov mám utaženo a na učení se slidů si to povoluju. Kdysi mi tu dal někdo radu že by měl být předek povolenější kvůli zatáčení a zadek utaženější kvůli stabilitě. PS: když jedu rychle a přenesu Váhu na zadní kola a jakoby "seknu zatáčku" kola jsou sice na hranici utrhnutí, ale díky váze perfektně zbrzdí, po druhým oblouku už jedu výrazně pomaleji.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    JAVESEU: nechapu, jak muzes jet z kopce rovne. Me se to lehce rozjede a uz mam strach. Kazdopadne o vikendu mi kamarad poradil, ze to mam asi moc tuhe, ze pry jde i velky kopec ubrzdit oblouky, tak to budu muset prubnout..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam