• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AUDIACLongboarding
    Diskuse o všem, co se longboardů a longboardingu týká. Carving, Cruising, Slalom, Downhill, Dancing, Tricks . . . Vybavení Akce a srazy Videa ...
    rozbalit záhlaví
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    SIMEC: Tvl, to je dlouhý :D už jsem přečetl všechno krom toho celýho zápisu. Obávám se, že to bude mít stejněj potenciál jako, že do našeho auditka budou lidi chodit denně a aktivně se bavit. Longboarding si nalezl spoustu fandu, ale základna lidí který to fakt baví a věnují se LNGu je stále relativně malá (Nepočítám Hipstry a děti). Co si myslím, že by mohlo být zajímavější udělat nějaký dokument, ať video s komentářem a nebo pouštění "diapozitivů" s výkladem a vecpat se na nějakou LNG akci (Longboard salon, Skate fame a nebo něco podobnýho) kde oslovíš lidi co to zajímá a rádi o tom pokecaj a bude je to bavit. Promiň že jsem tak skeptickej, budu rád pokud se pletu. Třeba až to dočtu budu mít jiný názor, ale sám z vlastní zkušenosti vím, že na čtení čas nemám. Radši jdu ven něco zažít, zapít, zabalit ;)))
    SIMEC
    SIMEC --- ---
    JAVESEU: Můj aktuální projekt, který rozjíždím na jaře, je návštěva všech 62xx obcí čr a je mi jedno jak. Auto, Kolo, Longboard, pěšky, vrtulníkem:D Kupuju extra párty foťák na to, fotit budu cedule a všechny obecní a městský úřady. V současný době jednám o podrobnostech s agenturou Dobrý den atd.

    +prosba směrem ke všem, kteří přelouskají alespoň část přepisu deníku viz. níž: budu rád za jakejkoliv, ať pozitivní či negativní feedback. Potřebuju zjistit, jestli má smysl nechat to vytisknout, jedno v jakým množsví, klidně na vlastní náklad či případně s přispěním sponzorům, nebo jestli je to shit a mám to nechat jenom takhle viset na netu. Jde o to že už nemám čas ani chuť na tom cokoliv měnit pokud jde o strukturu, podobu textu, max to projít skrz gramatický chyby. Je to autentický, ale nevím jestli to stojí za tisk. Díky předem všem.
    ESY
    ESY --- ---
    JAVESEU: jj mame tu celebritu :))
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    SIMEC: Tak to si byl ty? Magore! Ne ted vazne, slusnej pocin! Kdybys mel chut realizovat podobnej trip v budoucnu rad bych se na 1-2 dny pridal ;)
    SIMEC
    SIMEC --- ---
    Zde po letech slíbený přepis deníku z mé longboardové cesty okolo hranic ČR z roku 2013. Sorry, že to tak trvalo, mám toho moc.

    V archivu 40 stránek textu "readme.rtf" výběr nejdůležitějších fotek den po dni a link na komplet galereii a video.

    Na longboardu kolem ČR 2013.zip | Ulož.to
    https://uloz.to/!vbkeHZ6eWeTA/na-longboardu-kolem-cr-2013-zip
    ELDERIK
    ELDERIK --- ---
    JAVESEU: Zimní gumy nemáme, ale zatim nejsou potřeba. Jen v listí musí být člověk trochu opartnější. Ale světla odhalí dost zrádných kup, takže je to ok. Docela vtipný je předjíždět do kopce jedoucí cyklisty :D
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    ELDERIK: A mate zimni gumy? ;)
    DEFECTED
    DEFECTED --- ---
    ELDERIK: :D
    ELDERIK
    ELDERIK --- ---
    Dneska, pokud nebude hnusně, budeme mezi 19 a řekněme 20:30 jezdit v parku u Chodovské tvrzi na 2 elektrických skatech. Pokud máte někdo čas a chuť tak se zastavte ;-)
    __PEAT
    __PEAT --- ---
    HARVIE: ten vpravo byl znamyho a mel jsem ho v cechach moznost pak projet jen par tejdnu a nikoho to myslim moc nepohorsovalo :) on s tim myslim moc trable asi taky nemel, pac to nebylo tak vyrazny, jako po tom polepu :D
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    __PEAT: schvalne vem kameru a bez se jich zeptat na stanici...
    __PEAT
    __PEAT --- ---
    JAVESEU:
    HARVIE:

    Vetsina ceskejch svestek beztak ani nevi, co ta zkratka znamena :D
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    ESY: Nechci se tu byt za nakousnuty jabka, ale muj ip7 uz ustabiliuuje hodne a verim ze i nejaky konkurencni kvalitni foun taky :)
    ESY
    ESY --- ---
    ELDERIK: hlavne te zklamu casto ten mobil neda ty otresy tak to vyapda desne :/ chce to neco s lepsi stabilizaci obrazu
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    ELDERIK: Natáčet z desky moc nedoporučuju, z promítání máš pak mořkou nemoc :) Mrkni na video: https://youtu.be/a8YZdtpfp-U Navíc jsem si tu kameru na konci ukopnul :D

    Jinak co máš za telefon? Dá se na hodně typů koupit držák na foun se systémem úchytu stejným jako pro GoPro. K tomu si bud přilepíš základnu pro držák na desku a nebo si pořídíš podložku.

    Bytelný držák třeba pro iphone: http://www.ebay.com/...of-IP68-Case-/371816720632?var=&hash=item569200e8f8:m:mZ2VRBmPySqo7klFc607lpg
    Držák na desku: http://www.ebay.com/...o-Hero-1-2-3-3-4-Session-/142304102035?hash=item2121fc4693:g:TH8AAOSwAO9ZWgdn
    Podložky pod trucky: https://www.warehouseskateboards.com/block-risers-gostash-combo-blue-riser-kit
    LOP4TA
    LOP4TA --- ---
    ELDERIK: drzak na mobil do auta a pridelat ho z vrchni strany desky na grip uchytit sroubama od predniho treku.
    ELDERIK
    ELDERIK --- ---
    Zdar. Neznáte náhodou nějakou metodu jak přidělat mobil k prknu? Chci zkusit natočit video z jízdy a při vyšších rychlostech nechci mít plný ruce blbostí.
    WELITELKA
    WELITELKA --- ---
    HARVIE: .DD
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    JAVESEU: __PEAT: no nevim, tohle se nemusi vyplatit :-D nas jednou zastavili, stahli okynko, zkontrolovali gripy a jeli dal...
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    __PEAT: Máš nějaký nevyřízený účty s policií? :D
    __PEAT
    __PEAT --- ---
    Jeste jedna, aneb co delat, kdyz dostanes od kamosky jako darek Burton gripy :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam