• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TIMADriving in heels - klub pro ženské za volantem
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    ZABOMYS: To se vyjezdis ;-) Az budes jezdit nejakych..kolik? Asi 12 let jako ja, tak to bude uplne jine, je teda fakt, ze me to nejak nestresovalo od zacatku, navic jsem hned mela vlastni auto a jsme ridicska rodina, babicka jezdila profesionalne pro CSCK, segra je pilotka a jezdi rallye, mama jezdila hodne na motorce.. tak to asi mame v krvi, tata vubec ridicak nemel :-D stejne jako donedavna muj muz. Ale ted se behem jednoho a pul roku pekne vyjezdil. Moje reflexy nema, ale je slusnej ridic ;-)))
    ZABOMYS
    ZABOMYS --- ---
    strach a hruza. ridicak mam necely rok a jsem vasim protipolem. Bohuzel. V mapach jsem vzdycky cist umela, kladivem ani kombinackama jsem si nikdy neublizila a tak jsem predpokladala, podle bezne zbehlych stereotypu, ze mi rizeni pujde. ta nervozita pred vyjetim je ale hrozna, odrazujici. Samotna jizda uz je pak celkem ok. snad je to tim, ze ridim jen zridkakdy a pujcena auta.

Nejvic jsem dala nejaky vzdalenosti skrz rumunsko a srbsko. Sama sobe se pysnim prejezdem Karpat. Nektere useky za kriku "krut volantem, krut volantem, ja tu zatacku nedam"... Muj muz je trpelivy a do rizeni me tlaci, abych ziskala trenink. Ale stejnak mam pocit, ze dokud nebudu mit prilezitost jezdit alespon kyzdy tyden, ze to lepsi nebude. :((
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    TIMA: Znam spoustu zenskych, co je rizeni bavi (radim se mezi ne ;-) i mi muzsti pratele uznavaji, ze jsem dobra ridicka, leckdy jim i sovinismus dovoli uznat, ze lepsi nez oni ;-) A rekord bez prestavky? To bude Praha Atheny nejspis, cca 2100km ;-)

Ted zrovna resim koupi noveho auta, mam Mondeo Turnier, v Ghia vybave, motorove velmi slusne, dvoulitr na 96kW, ten vykon je znat, nema problem zrychlit kdykoli a kdekoli, je to takovy korab... no a ted bud nove Mondeo, Galaxy nebo eventuelne S-max, ale k tomu ja se neklonim... koukala jsem se i mimo Fordy, ale vzdycky skoncila zpatky u Mondea a Galaxy, nic uplne lepsiho primo pro moje ucely neni...
    TIMA
    TIMA --- ---
    GUDRUN: Tak to je slušné. Já mám asi zatím rekord Praha - Ramsau am Dachstein, se zastávkami na čůrání :).
    Absolutně nejvíc najezdím po Praze, teď v zimě vozím kluka do školky každý den.

Zajímalo by mě, jestli je tu v ženském osazenstvu někdo, koho řízení a jízda autem vyloženě baví (když nepočítám sebe). Osobně znám snad jen jednu holku, pro kterou není auto jen praktickéá záležitost n apřemístění z bodu A do bodu B...
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    tak prima, jsem zvedava, kolik z vas to resi :-) ja mam ridicak 12 let, ale nikdy jsem auto nemela, krome kratke epizody v Americe - 3 mesice. Najezdila jsem toho spoustu, ale predevsim v okoli prace a predevsim na automatu. V zari jsem prijala praci, kde jsem vedela, ze budu jezdit po cele CR, vyfasla jsem sluzebni VW Polo, zaplatila si 8h kondicnich jizd a vyjela. Od 16. listopadu, kdy jsem jela sama na prvni sluzebku, mam 5,5 tisice km, z toho pres 3000 v lednu. Rekord mam zatim v jednom dni Praha - Bruntal - Opava - Praha, a taky Praha - Ostrava bez zastavky, pac jsem jela pozde na schuzku. Mam toho na srdci vic, ale pockam si na vas ostatni :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam