• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TIMADriving in heels - klub pro ženské za volantem
    Máte vlastní nebo služební auto? Potřebujete s ním někdy poradit, ale nejste zvědavé na blahosklonnost nebo pohrdání ostřílených řidičů? Chcete si občas postěžovat na tu zatracenou kraksnu, imbecily na silnicích, dopravní situaci v Česku? Tak jste tady správně! Pánové jsou samozřejmě vítáni – i jejich cenné zkušenosti – ale nechci tu slyšet nic o blbých blondýnách a plotně.
    rozbalit záhlaví
    GIO
    GIO --- ---
    MAR_TINA: tys nekdy sama menila kolo? ja nikdy, vzdycky nekdo zastavi a vymeni.))

MADIETTA: male.)
    hele vy to tu furt poszujuete podle sebe, takze enchapu ten "souboj" v tom do ceho se dovedete naskladat na dovolenou.)) ja se nevejdu do toyoty ani pracovne, natoz abych tam rvala psy co maji dohromady 120 kg a dite s kocarkem plus vybaveni.) ale proste to je tak individualni vec, ze nevidim duvod se v tom trumfovat.)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    CORNELA: bohužel otcům uniká fakt, že SUV mívá zvýšené těžiště, tedy jde snadno do smyku a na střechu. To ale hrozí zejména při špatném počasí a vyšších rychlostech, což není případ slípek objíždějících školky, kavárny a nákupní centra :)))
    (Nechtěla bych u toho měnit kolo).
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KAMPA: no já se ptám, co to má za motor, než si sednu za volant. Abych věděla, jak to řídit. Možná sem horší řidič, než jmenovaný pán, ten to odhadne bez ptaní. :)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    To je zvláštní, naše čtyřčlenná rodina (bez domácích zvířat) se bez problémů i se zavazadly vejde do Hondy Civic hatchback, ještě jsme neměli problém tam nic naskládat, pravda nevozíme psy ani žádné extrémní vybavení, jenom běžné věci na dovolenou.

Abych řekla pravdu, SUV-čka vůbec nechápu, příšerně to žere, vejde se do toho kolikrát míň než do nějakého standardního kombíku (Honda CRV má například kufr naprosto směšnej) a navíc jejich majitelky (já v tom fakt vidím chlapa tak v jednom případě ze sta) potom zhusta jezdí jako prasata, zřejmě ukolébány v pocitem "já jsem v tanku a vy ostatní mi uhněte nebo mi polibte prdel".
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    TIMA: tak kazdy ma jine pozadavky. Ja nema treba psa apod a dve decka bych tam bez problemu narval :) Ale mit deti vice, k tomu psa atd, tak je jasne, ze ideal dodavka :)
    GIO
    GIO --- ---
    no, mazec:)
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    GIO: uplne normalne, reknes, ze chces tohle, v kuzi, s vyrzivanyma sedackama v bile a dieslu. A jaky diesl slecno? To mi je jedno, chci se vlezt do 1,5 mega a nazdar. Spousta lidi vubec nevi, co ma pod kapotou, normalka ;)
    GIO
    GIO --- ---
    KAMPA: to je fakt zajimavy,))
    GIO
    GIO --- ---
    TIMA: presne tak! male! mame stejne predstavy.)) ja chci mercedes viano/vito,a le toho fauve caravelle bych taky brala.)
    TIMA
    TIMA --- ---
    VYWERN: Myslíš to bávo? Dle mých představ o rodinném autě je to prostě malé. Netvrdím, že je to špatné auto, a kdyby mi ho někdo cpal, tak nepohrdnu, ale jako ideální představitel rodinného auta? Ani ve snu.

Na druhou stranu, toto je názor někoho, kdo za ideální rodinný vůz považuje Caravellu :)
    KAMPA
    KAMPA --- ---
    Gio - tak muzes si to vycist z velkyho technicaku. tátovi je to proste jedno, hlavne aby to auto jedzilo .
    ale jako nez si koupil tohle, tak mel dvoulitr - a jako rozdil mezi tim vubec neresi :DDD
    ted ma tu 1.3
    GIO
    GIO --- ---
    KAMPA: tyvole tos mi otevrela nove obzory, jsem z toho fskt paf, to bych neverila.))) to jim v tech autobazarech ale muzou tak yprodat uplne cokoliv, to je desne nebezpecny.))
    KAMPA
    KAMPA --- ---
    Gio - prisaham bohu ze to neresi!!!!!!!
    je to dost usmevny, ja to nechapu.
    my kdyz sme si kupovali auto, tak jsem vsechno to, co jsi vypsala hnedka zjistovala...
    GIO
    GIO --- ---
    a to s tim otcem, jao sorry, kdyz je vyborny ridic,t ka snadtaky resi, jak to auto jede a jestli bude splnovat me naroky ne? 1,3 je prditko, 2,0 je silny auto, to mi nerikej, ze uz treba kvuli spotrebe to lidi neresi.. to fakt neverim.
    GIO
    GIO --- ---
    KAMPA: moment, ale to je neco uplne jineho, nez kdyz s jdes pro novy auto. kolik to zere, jaky to ma vykon, co s tim pripadne utahnu(kone treba ve vozejku).. jako sorry, ale pokud to nekdo rpi koupi auta neresi, tka mi to prijde prinejmensim usmevny.))
    KAMPA
    KAMPA --- ---
    Gio - tak kamaradka zdedila po otci naky auto a kdyz jsem se ji ptala, kolik to ma obsah motoru, tak mi rekla, ze tam tankuje benal a ze se ji tam vejde 60litrů .
    muj tata je vybornej ridic a o autech vi naprosto kůlovy.
    kupoval si auto v bazaru a taky nevi jestli je to 1.3 nebo co...
    proste pro nekoho to neni dulezity info ....na to auto stejne nejezdi a mas to v technicaku...
    GIO
    GIO --- ---
    VYWERN: jako jo, ale ty psy tam proste nenarves.) jak rikam, ja mam obr kufr, ale holt furt na mne jeste maly, takze z toho hlediska je na mne o skoro 200l mensi X3 fakt prditko co se kufru tyce.) to jsem tim chtela rici.)

jak se da koupit auto bez znaolsti obsahu motoru? to rekla v obchode "tohle" a ukazala prstem na to velky bily?:)) no to mi ho vyndej nebo jak se to rika.)))
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    GIO: ja narval na tyden 4 lidi i s kytarou, jidlem, hadrama na tyden na chalupu v yarisu - 200l kufr, kolegyne v matizu jela ve 4ku do Bulharska na tyden, taky se vlezli. Velke kufry jsou rozezranost, lidi jen neumi poradne poskladat veci :P ;))

GIO: poridila, ona vi, ze tam je diesel, ale to je tak vse :) hlavni prece je, ze to auto je nejkrasnejsi na svete ;)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Mám užitečný objem (ekvivalent kufru u osobáku) 3,3 -3,5 m3, nemám děti, psy a kočárky. A auto mám kolikrát plné :D
    Žádný nákladní prostor není dost velký ;)
    GIO
    GIO --- ---
    VYWERN: btw zena ktera ani nevi, co ma v aute za motor, si ho prece nemohla poridit sama.
    GIO
    GIO --- ---
    VYWERN: jo to beru,a le rekla bych, ze vetsina mamin v SUV je toho mnou zmineneho typu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam