• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TIMADriving in heels - klub pro ženské za volantem
    KAMPA
    KAMPA --- ---
    holky, teda ja si myslim, ze ridim docela obstojne...ale podelny parkovani je u me problem. ja se toho ani jako moc nebojim, pac stejne clovek jede pomalilinku, takze i kdyz se o nekoho opres, tak nic velkolepyho nehrozi, ale stejne.
    ale pritel je na me docela vostrej a uci me to...uz mi to jde lip, ale pokud tam je misto jen na jednou auto,tak na to kaslu (nemela bych) a hledam lepsí misto na parkovani.
    ale znam i par chlapů, co s tim ma problem.
    TIMA
    TIMA --- ---
    MAR_TINA: Ale stejne se to nakonec naucis az v ostrem provozu. Parkovat mezi kuzely je neco uplne jineho, to te na realitu nepripravi. Cvik je proste cvik. Zadne senzory nemam, parkuju v narvane ulici skoro denne a po par letech snad muzu rict, ze to docela umim.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Na podélný parkování platí si vyhlédnout prázdné parkoviště (letiště, nepoužívanou silnici), postavit si kužely nebo jiné zábrany (bedna, skládací židle), obrubník nakreslit křídou a cvičit. Lepší než to prvně zkoušet mezi auta, v provozu, pod pohledy cizích lidí = totálně na nervy.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    CORNELA: jak se tohle maji naucit? rikam, za ten rok a cca 40000km jsem parkovala podelne teprve potreti. Prahou projizdim, parkuju u baraku, na nakupech a u firem... muselo to bejt smesny, to ano, na me koukat, ale o nikoho jsem se neoprela :-) pred pul rokem bych objela blok a hodila to jinam, ale rekla jsem si, ze se s tim musi bojovat.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    KAMPA: nemuzu se divat v praci, protoze u toho rvu smichy, ale jinak s podelnym parkovanim mam i po roce intenzivniho jezdeni problem, vcera jsem se vesla s opocenim na jednoapulmisto, a to mam parkovaci senzory. Proste u fabrik jsou parkoviste jak krava, u baraku dost pricneho stani, takze nebylo potreba... cvik mi chybi, jinak bych se i tohle snad naucila...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    dík všem
    ten týden se s tím vypořádám, u nás mrznout (asi) nebude
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    MAR_TINA: jak pise MUADDIB:
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    MAR_TINA: hlavně díky bepečnosti... zbytek je podržný, nicméně je fakt, že silniční zákon praví, že nesmíš na vozovku s gumama s letním vzorkem (nebo zimním pod 4mm) pokud je silnice pokrytá souvislou vrstvou sněhu, ledu, bláta, nebo vody v tzv. zimním období (mezi prvním listopadem a posledním březnem)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    VYWERN: myslela jsem, jestli nejsou třeba zapovězené dálnice nebo místa se speciální značkou nebo něco takového.
    (A můžu si hodit do kufru řetězy, ty mám.)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    VYWERN: nesmím dle nějakého paragrafu nebo z důvodu bezpečnosti?
    Počasí si na půl dne dopředu umím odhadnout vcelku dobře s boží pomocí modelu aladin ;)
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    MAR_TINA: nesmis na led, snih, brecku. Takze asi ti nikdo nerekne, jestli v te dobe nenasnezi nebo nezamrzne :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    nevíte někdo z hlavy (nebo odkazu) kam všude nesmím jezdit na letních gumách? Stihnu je vyměnit až za týden dva.
    KAMPA
    KAMPA --- ---
    Mrknete na to video..to je straslivej masakr...
    Mnohé ženy raději změní plány, než aby podélně zaparkovaly své auto – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/zena/styl/283417-mnohe-zeny-radeji-zmeni-plany-nez-aby-podelne-zaparkovaly-sve-auto.html
    KAMPA
    KAMPA --- ---
    ja treba jeste minule troubla na paní, co ridila a venovala se svemu priteli vedle sebe, a na 70tce jela tricitkou a zive neco vypravela...Zacala vznikat uz kolona, tak jsem ji klaxonem upozornila a jak se paní rozjela!!! :))
    TIMA
    TIMA --- ---
    Občas si nemůžu pomoct, abych nezatroubila na typy, co už půl kilometru před odbočkou jedou třicet a pak metr před ní (nebo ani to ne) hážou blinkr. To mě neskutečně točí.
    Jo – a vlastně ještě dobráci, kteří z jednosměrky odbočujou doleva, ale štelujou se na pravou stranu, aby náhodou někdo za nimi nemohl odbčovat vpravo.
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    KAMPA: Troubím hlavně na kamiony na dálnici, bohužel nemám magafon, abych ji vynadala do čůráxů jinak.
    KAMPA
    KAMPA --- ---
    Vywern - hele kdybych paní "neprobrala" troubenim, tak mam asi felicii na sracku, tak radeji zatroubim, abych ji upozornila, ze se na me rítí....
    zenska si me vubec nevsimla a jela primo na me.
    netroubim zbytecne, ale kdyz mi nekdo neda prednost nebo zaspi, tak troubnu.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    MAR_TINA: no tak jiste ze muzou byt vyjimky, ale jezdim po praze jiz 8 let a trochu to tam znam, lidi vetsinou stoji v krizovatce, kde jsou ausgrechnet jeste ty zluty krize uprostred .)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ANABEL_LEE: v Praze bys tak nikam nedojela, v některých místech. Chce to i trochu přemýšlet a mít zkušenosti, což je pochopitelné, že nemá každý. A tak občas někdo blokuje, protože najel pozdě a někdo zas zdržuje, protože čeká, až bude křižovatka před ním volná.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    MADIETTA: jojo to me fakt bavi, kdyz zastavis pred krizovatkou a borci v audinach se muzou po .) nebo nechas nedejboze misto na prechodu .) sranda s nima, vetsinou se to snazim otacet do humoru, ale taky me to nekdy toci
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam