• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PHRASEWASTE TO ART - ODPAD S NOVOU DUŠÍ ... recyklace ... umění ...DIY
    - umělecké využití odpadu - kutilské využití odpadu - recyklací k věcem pro radost - linky na tématické odkazy / umělce - vlastní tvorba - tipy, návody


    spřízněné kluby:

    [ DIY Nabytek : navody, materialy, design [papirovy nabydek, recyklace, z minima maximum...] ]

    [ MUTOiD WaSTE COMPðNY.... ð‬₪ ........ rezava galerie ]

    [ EARTHSHIP - recyklované domy ^*^ energeticky soběstačné a ekologicky harmonické stavby ]
    rozbalit záhlaví
    R6ANDREW
    R6ANDREW --- ---
    DRAGOUN: v diskuzi EARTHSHIP.
    Teda nechci popirat ze o tom dost vi, vsak je to prukopnik vpodstate a velkej popularizator, nicmene prej to zas tak moc neumi. overeno nemam, ale verim..
    DRAGOUN
    DRAGOUN --- ---
    R6ANDREW: Asi zalezi no....ja ho vlastne vubec neznam, jen jsem byl na vikendovym seminari a bylo to supr. A rozhodne o techto stavbach vi hodne si myslim. Co se tyce projektu, no, taky bych si od nej projekt nekoupil, nakreslil bych si ho sam.:-D v jakejch ohledech si na nej slysel negitovno?
    R6ANDREW
    R6ANDREW --- ---
    DRAGOUN: tak zrovna o skořepovi jsem slyšel nějaké negativní věci.. a asi bych mu prachy ani projekt nedal zatim..
    DRAGOUN
    DRAGOUN --- ---
    R6ANDREW: www.zemelod.cz
    Poahal to stavet tento architekt mam pocit, ti budou vedet hodne, mivaj i dny otevrenych dveri. Jinak tady je odkaz http://slamenedomy.cz/kalendar-akci . Muzu doporucit prirodni stavitelstvi, osobne sem se zucastnil. Koukam, ze delaj i neco ohledne sobestacneho bydleni. Necha se u nej koupit nejaky Dvd "jak na to" a poradi se vsim co je v jeho silach.
    BANA
    BANA --- ---
    Něco trochu o nás i zde: http://zdrojovna.tumblr.com/
    BANA
    BANA --- ---
    TROJKA: Nemáme zatím stálé prostory, rozjíždíme to zatím nárazově v Radlické125. V pátek je možnost se s námi setkat v rámci párty/svozové akce. Nasbírané předměty z tohoto dne zužitkujeme na workshopu, který pořádáme na stejném místě 9. března. Vstup v obou případech volný. [ Sbíráme starou (zapomenutou) lásku!!! / partyparty / 14.2.2014 / CR - Praha - "Radlicka125" - Za Ženskými domovy 125/5, Praha 5 ]
    TROJKA
    TROJKA --- ---
    BANA - opravdu s nadšením vítám Zdrojovnu a doufám , že ji budu moci pravidelně využívat a podporovat, dělám vpodstatě skoro pořád z odpadu nebo secondhandu. . bude otevřeno jen dnes nebo i jiný den?. . chápu, že dnes je to trochu asi zahajující. . .
    BANA
    BANA --- ---
    O našem rodícím se projektu Zdrojovna - komunitní recyklační centrum - budeme mluvit zde, přijďte a připomínkujte ;) [ Oživme veřejný prostor / konferenceconference / 4.2.2014 / CR - Praha - Vila Flora, Vlašimská 13 ]
    R6ANDREW
    R6ANDREW --- ---
    CYBERHIPPY: výkres návod popis prosím:)
    CYBERHIPPY
    CYBERHIPPY --- ---
    Architekt odpadu Garbage Warrior CZ dabing 2007 dokument avi - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=e5M5YVmlr5c
    BANA
    BANA --- ---
    Ahoj, rozjíždíme s kamarádkou projekt ZDROJOVNA, inspirovala se podobnýma centrama ve Francii - jde o komunitní centra, kam lidi nosí nepotřebný nábytek a jiné věci a ostatní je tam mohou přetvářet, mají zapůjčené nářadí a materiál, za drobný poplatek, jsou tam zaměstnány znevýhodněné osoby a na workshopech se tam setkávají lidé z různých sociálních skupin napříč společností. Máme stránky na fb "Zdrojovna". Teď jsme ve fázi, kdy chystáme tři jednorázové workshopy na jaro 2014 v Praze na Žižkově a pak budeme shánět prostor pro trvalý provoz centra. Pokud byste se někdo chtěl přidat, pomoct s workshopem, přinést něco..pište do pošty nebo na fb. Tam budou pak i přesný data a místa těch workshopů. Nebo jestli víte o nějakej možnostech rtvalejch prostor. Díky, těšim se na vás ;)
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    Mam úkol od herní terapeutky z neurologie v motole - ma tady hafo pivních tacku a neví co s nimi..nemáte nekdo nápad? Bohužel nemam cas brouzdat na netu, mam tu dítě a cas žádný. Diky moc!
    MAKAK
    MAKAK --- ---
    PHRASE: z čeho to je?
    IM_MORTAL
    IM_MORTAL --- ---
    SGNLR: neměl by pařník mít průhledný ty plasty?
    HHANULKA: okud máte děti, dá se z z toho udělat domeček (ale je třeba natahovat to na konstrukci - takovej stan prostě. nebo na rámu se tim dá přikrývat pískoviště
    SGNLR
    SGNLR --- ---
    HHANULKA: postavit si z nich "parnik"(gumovej sklenik) nebo idealne na ne napsat par politickejch hesel a udelat revoluci pac takle to tu uz dal nejde:)
    PHRASE
    PHRASE --- ---
    vypadá pěkně!
    PHRASE
    PHRASE --- ---
    HHANULKA: věnovat nějakému sound systému na výrobu dekoračních plachet :)
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    HHANULKA: Usit z nich tasky? Jestli jsou to takovy ty gumovy.
    HHANULKA
    HHANULKA --- ---
    Nevíte o nějakém způsobu, jak zužitkovat bannery? Válí se mi jich doma několik a nechce se mi je jentak vyhodit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam