• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    COSMY
    COSMY --- ---
    podle zrcadel asi upiri :D
    Z luxusního bytu s nástěnnými malbami a spoustou skla až přecházejí oči – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/...-luxusniho-bytu-s-nastennymi-malbami-a-spoustou-skla-az-prechazeji-oci.html
    KAZUO_KIRIYAMA
    KAZUO_KIRIYAMA --- ---
    GAME: seems legit, surreálné je to dost.
    MALATI
    MALATI --- ---
    GAME: Asi Dalí, vole, ne?
    CERNAAMODRA
    CERNAAMODRA --- ---
    GAME: A ikea "lanternička" s plastovým buxusem, tohle je fakt koncentrace nevkusu.
    GAME
    GAME --- ---
    mimibazarovský mix v obýváku ... na jednej poličke sa znesie aj Dalí s umelými hodinami, aj severský trol, aj drevo na podpal, ... a samozrejme HOME, aby sme nezablúdili : )

CUKI
    CUKI --- ---
    FESTER: To záleží na čem se začíná a jaké jsou nároky na kročejovou izolaci. někde to může být opak.
    FESTER
    FESTER --- ---
    CUKI: jediny problem se drevem je ten ze podlaha je podstatne tlustsi nez napr plovaci...
    CUKI
    CUKI --- ---
    PASTEL: Pokud se člověk o dřevo umí postarat (hlavně v počátku) tak je to nesmrtelnej materiál. Pokud udělám do dřeva rejhu a dobře to navoskuju, tak to není vidět i když je to hluboké půl centimetru. Navíc to neubere nijak na vzhledu, často naopak. Zatímco lamino jakákoli silnější rejha projede skrze krycí vrstvu a nedá se po letech vybrousit.
    Napodobeniny dřeva za to bych fakt vraždil. V 99% to je zrůdnost.

Přitom podlaha ze dřeva se dá udělat za pakatel. Dneska bych se po zkušenostech nebál ani měkkého dřeva jako je smrk a borovice dokonce bych netrval na pero drážce. Parkety se mi moc nelíběj, ale bukový po letech maj dost zajímavej nádech
    CUKI
    CUKI --- ---
    CNV: To je fakt hnusný, tmavý a studený. Pokud už to dělaj na míru tak to měli udělat ze dřeva a ne s papundeklu. To že je dřevo o tolik dražší není až tak pravda, dostal jsem se ve výběrovém řízení s masivem i pod cenu ostatních papundeklových řešení konkurence. Dřevo vydrží bez problémů několik generací, tohle jsou spíše kulisy do Barandova. Ten kdo to vyráběl si neumí vážit své práce.
    A ta oranžová za tu bych střílel :-)
    LLEENNTTIILLKKA
    LLEENNTTIILLKKA --- ---
    Nevím, jestli už to tu náhodou nebylo. Je to teda spíše exteriér.
    Takové ta ,,co dům dal,, stavba
    Nejšílenější dům na Slovensku je stále na prodej! Hádejte za kolik! |eXtra.cz
    http://www.extra.cz/...ik#utm_source=Facebook.com&utm_medium=Social-organic&utm_campaign=clanek-daor
    GALE
    GALE --- ---
    OMNIHASH: Ano. Liší se počtem vrstev. Bývá to smrk nebo borovice s vrchní "pohledovou" vrstvou zvoleného dřeva.
    Uvažujeme o českém výrobci Votoček.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    GALE: co je to za systém? Nějaká dřevěná lepenice s dýhou jako povrchovou úpravou?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    PASTEL: taky jsem nepochopila, čím škodí děti dřevu více než laminu :)
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    ja mam drevenou podlahu a dvoulety dvojcata, poskrabany to mam akorat od blbe podlepenyho kanape, co pokreslili pastelkama jsem normlne vytrela (povrch olej a vosk) tz skrabance beru jako patinu, ze by na tom bylo neco o tlamu, jsem nezaznamenala. A kdyz mas drevenou podlahu doma tak to ku... poznas, protoze for je v tom, ze ty laminatovy napodobeniny maji tu strukturu dreva hrozne zvyraznenou, takze lidi co nejsou se drevem tolik ve styku se nechji snadno nachytat
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    KATIA: Navic uz vidim, jak ja beru brusku a ubrousim si s ni polovinu obliceje a levou nohu.
    CNV
    CNV --- ---
    KATIA: Nám nudícím se bytovým květinkám to nevadí :)
    KATIA
    KATIA --- ---
    CNV: ale musíš nad tím strávit ten čas...kdyz vidím kolik údržby potřebuje barák a zahrada, tak jsem fakt vděčná za cokoliv na co se nemusí sáhnout....
    CNV
    CNV --- ---
    MALATI: Ale dřevo přebrousíš a zase je dobrý. Minulý týden jsem na stole v kuchyni vylila mořidlo, tak jsem popadla brusku a stůl je teď hezčí než předtím. Z lamina bych to už nikdy nedostala.
    MALATI
    MALATI --- ---
    GALE: Problém je, že dřevo se mnohem hůř udržuje a je náchylnější na poškození. Hlavně, pokud máš doma ratolesti, tak je to o tlamu. Mám v bytě 1200/metr a nikdo mi nevěří, že to není dřevo. Kdyby to dřevo bylo, tak už je to na kompletní výměnu...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam