• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech

Interiéry a exteriéry našich domovů v pekelném provedení + mírná diskuse.
    Klub je inspirován Módním peklem, pravidla platí podobná:

- Patří sem pekelné interiéry, nábytek, bytové doplňky a jiné ukázky nevkusu a nesoudnosti národa především českého.
    - Co je pekelné, je čistě subjektivní, takže už moc se těším na přišlápnutá kuří oka ;)
    - Prosím bez přehnaného chatu a flejmu, ale diskuse k věci je vítána.
    - další pravidla možná vyplynou z toho jak to tady půjde.

rozbalit záhlaví
    FAITH
    FAITH --- ---
    GECKO: Sorry, nikde som to zatial nepostrehla.
    GECKO
    GECKO --- ---
    FAITH: Kolikrat jeste na Nyxu?
    ANEJET
    ANEJET --- ---
    FAITH: tohle dostat jako makléř na prodej, tak zapláču.... ale jak to vzletně popisuje :D snaží se holka, ale podle mě je tohle neprodejné..
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    NELLAS: Holt ty dospělácké filmy, co se tam natáčely, nenesly tolik, kolik producenti čekali. Nebo byla hercům a herečkám při natáčení zima, přece jenom je to budova mimořádně energeticky nehospodárná. :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    NELLAS: :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MAR_TINA: Jestli bydlely, vysvětluje to tu kabelku. Ovšem ne to víno. Ale to je fuk :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    NELLAS: pravděpodobně tam dočasně bydlely dělníci a hlídači stavby
    FAITH
    FAITH --- ---
    NELLAS: Neviem, ci som dosatocne odvazna, takze to ostane asi len v mojich predstavach, ale rada by som tam zasla na prieskum/prehliadku.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FAITH: U tej súpravy sú aj nejaké osobné predmety (kabelka a tak) a majú tam aj uskladnené víno (v pivnici alebo čo to je).
    FAITH
    FAITH --- ---
    NELLAS: Myslis tym tu "luxusnu" sedaciu supravu, ktora tomu dodava spravny nadych obyvanosti? :)
    FAITH
    FAITH --- ---
    NELLAS: Paci sa mi tam vyhlad z terasy (alebo ako sa to spravne u tychto stavieb nazyva) s vyhladom na stoziar s dratmi. Dostava to potom taky ten spravny miestny nadych, neviem, kde vzali to Taliansko.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FAITH: To vypadá, jako by v průběhu stavby došly peníze. A taky to vypadá, jako by tam už někdo bydlel...
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    TOOMIX: mam v kuchyni cedulku zavreno hehe
    MALATI
    MALATI --- ---
    LLEENNTTIILLKKA: Učebnicový příklad toho, jak prťavý prostor ještě více opticky zmenšit...
    DANNY_OCEAN
    DANNY_OCEAN --- ---
    GAME: mě spíš zaráží to že jí to nikdo nevychválil, jak je to ultra super mega krásňoučké
    LLEENNTTIILLKKA
    LLEENNTTIILLKKA --- ---
    APRILMOUSE: a taky malý děti, pač minimálně to moje jedná prakticky stejně, jako tebou popisované kočky :D
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    SHAMPOO: ale to je vidět, že nemaj kočky :D já mám na stolku nic a na poličkách tak max knihy - vše případné ostatní je odnešeno, sežráno, poslintáno či rozcupováno :D naprosto vidím, co za úžasné věci by se dalo udělat s těma šiškama :)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    GAME: Jana B. (bezchlebajda) Dala bych to jakoby do ztracena,aby to vypadalo,že se zed olupuje a pod omítkou koukají cihli.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    GAME: Krása!
    GAME
    GAME --- ---
    http://www.mimibazar.cz/rodinne_foto.php?id=4771294
    Nové obklady do kuchyně :) co na ně říkáte?

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam