• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech

Interiéry a exteriéry našich domovů v pekelném provedení + mírná diskuse.
    Klub je inspirován Módním peklem, pravidla platí podobná:

- Patří sem pekelné interiéry, nábytek, bytové doplňky a jiné ukázky nevkusu a nesoudnosti národa především českého.
    - Co je pekelné, je čistě subjektivní, takže už moc se těším na přišlápnutá kuří oka ;)
    - Prosím bez přehnaného chatu a flejmu, ale diskuse k věci je vítána.
    - další pravidla možná vyplynou z toho jak to tady půjde.

rozbalit záhlaví
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MAR_TINA: Není to běžné opotřebení?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    NACITALKA: se jim to strhne z kauce
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    MAR_TINA: Alespoň vymalují. Také pronajímáme (činžák) a většina bytů je po opuštění zníčených s původní, již silně opatlanou a sežloutlou výmalbou "/ Uvedení do původního stavu je jen zbožné přání...
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    MAR_TINA: Apage, snopanas.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ATUARFIK: chceš je?!
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    MAR_TINA: To není krajina se snopy, to je Shakespeare v moderním pojetí - páté dějství, birnamské snopy v předklonu a nenápadně postupují k hradu.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    tak krajina se snopy
    zadarmo na mělníku, občas jedu do Prahy / přes Prahu. neváhejte, do týdne bude u vetešníka (asi zadarmo)

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    NICORETA: říkal mi teď známý, jehož partnerka vlastní byty a pronajímá je, že to je věčný barevný koloběh. Byt jde do nabídky čistě bíle vymalovaný. Nájemník za dva měsíce volá, že vymaluje (vymaloval) a že to chce proplatit.
    "Vždyť to bylo vymalovaný."
    "Ale nebylo to hezký."
    Přijdou do bytu a tam ostrá červená, tmavá modrá, fialová apod.
    Neproplatí a na konci chtějí po nájeníkovi uvést do původního stavu, protože ty sytý barvy nejde přetřít, ty se musí škrábat. :D
    NICORETA
    NICORETA --- ---

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KOCHANSKA_CH: uf. Toho zrovna nemám ráda. Jedna reprodukce nám kdysi visela doma a bála sem se jí (to mi byly 4).
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    KOCHANSKA_CH: buď v klidu, potkal jsem bejvalýho spolužáka, co dělá na hotelu, kde visej originály(!) F.R.Čecha(!!!).
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    OMNIHASH: Teď jsem se vrátila z horského pensionu v Rakousku, majitel, stavitel a architekt v jedné osobě interiér zcela zaplavil reprodukcemi jediného autora. Takže zavřu oči a vidím Klimta. :-)
    MDFK
    MDFK --- ---
    NICORETA: škoda, že nepoužili rodový strom :D
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    MAR_TINA: moje zvedavost stoupa!
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    MAR_TINA: jak tak na to koukám, tak spousta hezkých věcí má nižší základní cenu, než kolik by stál nový nekýčovitý rám.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    OMNIHASH: tady jsou takové ty reprodukce Manetů a Van Goghů, které se prodávaly v knikupectvích. Já bych udělala hranici marnosti, jako za Savonaroly, ale šéf mi to zakázal, protože dyť je to pěkný. Ale co, já v rozmezí týdnů až měsíců vypadnu a pak ať si tady dělá kdo chce co chce, mě sem už nikdo nedostane ani párem volů.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    MAR_TINA: v pohodě, po provozování třech horskejch hotelů jich máme pořád solidní sbírku někde ve slepě.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    OMNIHASH: asi tě podaruju krajinou se snopy!
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    MAR_TINA: tak určitě, není nad padesát let starou mazanici krajinky, na který se vyřádily dvě generace školních výletů rtěnkama a fixkama.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    OMNIHASH: oni nejsou tak blbý, když se umístí trochu s rozmyslem. Furt lepší než Ikea obraz, kterého prodali už 200 000 kusů. To už je snad lepší reprodukce Sedláčka, kterou dřív měli všichni.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam