• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    GRISS
    GRISS --- ---
    GAME: spíš mi to evokuje úmrtí v rodině...to se většinou tomu dotyčnému zastaví čas... s dětmi to naopak letí jako voda...nebo ne?
    GAME
    GAME --- ---
    šíri sa to ako epidémia ...
    jedna od nás
    http://www.mimibazar.cz/rodinne_foto.php?id=4775738

NELLAS
    NELLAS --- ---
    TOOMIX: Jim se narodily buráky v čokoládě?
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Martina L. (Levama) ID 146742 Neše nejdůležitější chvíle...
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    a tohle nebylo
    Dům skrývá divné tajemství. Američanka svou posedlost Evropou přehnala - iDNES.cz
    http://bydleni.idnes.cz/...ickym-nabytkem-dui-/dum_osobnosti.aspx?c=A160209_104941_dum_osobnosti_web
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    NELLAS: já ve Strašnicích malovala přesně jednou, v roce 2006, když jsem se tam stěhovala. Po deseti letech není nic ani zažloutlého, ani opatlaného. Jako, asi kdyby se tam udělal flek novým primalexem, bude to poznat, to zas jo. Ale viditelně opatlané = uživatelé jsou batolata nebo čuňata, pokud k viditelné opatlanosti nedošlo v průběhu několika desetiletí.
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    MONIOUS: Pisu si. :)
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    ja sem teda vzdycky pri stehovani zadelavala diry po policich a malovala zpatky na bilo, zjevne sem moc slusna.
    jo a na primalex se vyserte, ten nekryje. Kupte si bilou Alpinu (napriklad v obi), tou sem premalovala i sytou tmave hnedou :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Já jsem tak ráda, že tchán bydlel v nájmu. Zacvakáme deset tisíc za vyklizení, vrátíme klíče a je klid.
    Ani mě nemrzí, že jsme nezdědili byt v Praze.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    NACITALKA: hele, já zase narazila na extrém u jednoho majitele činžáku - udivilo ho, že chci investovat do cizího bytu - předtím tam léta žili studenti - v jednom pokoji byla i namalovaná černá díra do zdi a dveří - asi pokus o umění
    jenže jsem chtěla bydlet jako normální člověk, v dostupnosti centra Brna, tak jsem se holt do toho pustila

dva dny jsme sádrovali jen můj pokoj, pak výmalba - odmítl na to přispět
    kamarádka / spolubydlící bez peněz se na to nakonec také dala - daly jsme jakž takž dohromady většinu bytu
    když odmítl přispět i na parkety, naštvala jsem se a koupila tam nějaký zátěžák (ten mu tam zůstal, stejně jako lustr)

tak se to "milému pánovi" zalíbilo, že nás nutil si brát dovolenou na různé stavební úpravy a festovně nám začal zvedat nájem - co kvartál, to navýšení - protože se nám "zvyšuje standard bydlení"

asi tak - spálíš se na jedné straně, dáš si pozor u druhých...
    i na druhé straně nejsou někteří lidé soudní...
    DENYNKAA
    DENYNKAA --- ---
    KAIAFOX: Strašnice? Paní telefonistka je mi velmi povědomá :-D.
    AIJA
    AIJA --- ---
    MAR_TINA:
    Tyhle snopy nebo hodně podobné mám někde po babičce...ale nepamatuju si autora:-)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Já se divím, že si majitelé nemovitostí furt stěžují, že nemají peníze na opravy. Vydejte knižně příhody s nájemníky a můžete si z tantiém každý půlrok instalovat nové zlaté kliky! :)))
    AZA_
    AZA_ --- ---
    Když to tady tak čtu, zase si opakuju, jak je fajn, že jsem mohla prodat byt, který jsme pronajímali a zbavit se tak otravný starosti. (Psát tu o zkušenostech s nájemníky by bylo nošení dříví do lesa.)
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    KAIAFOX: Tak tak!
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    NELLAS: Mas pravdu, ale my mame hezky dum (a bude hezci, az se opravi fasada) a vsechno potrebne je v radiu peti minut pesi chuze (metro a tram taky). Mama by byla nejradsi, kdyby u nas bydlel Richard Gere :D.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KAIAFOX: A to si myslíš, že slušný nájemník půjde bydlet do takového sousedství, které jsi tu popsala? (vtip :))
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    NIGHTFURY: No, podle toho, co se deje ve vedlejsim dome, kde majitel nebydli, nebyla bych si tak jista.. Bydli mu tam fakt divny lidi, mel tam najemnici, co provozovala sm salon (mela nejakyho zakaznika, co po nem sla urna a kdyz ho chytali, probehli se nam po strese, kde mame porad diry), nejaky rusy, co tam vari 24 hodin denne a smrdi s tim pres cely dvur - ta pani navic cely den telefonuje z okna, velmi hlasite. Takovy divny typci, co se nam porad blemcaj pred nasim vchodem, no celkove fakt hruza.. Asi si budem velice peclive vybirat. Za OT se omlouvam.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam