• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Hodní páni lingvisté na to bydlenám vytvořili aplikaci. Vyzkoušela jsem ji a jako první mi vyšlo "komu dla pánbůh úřad, tomu není pomoci."
    Příslovník
    http://utkl.ff.cuni.cz/prislovnik/
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    MALATI: Náhodou obří postel s nápisem JÁ se mi líbí. Jen bych místo polštárů "hey handsome" a "hey gorgeous" použila "sem mi nikdo nelezte".
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    MALATI: podle toho jak klicky napisu v oblasti platen (nedomalovanych obrazu?) "netrci" ani nejsou ohnute pres okraje soudim, ze napis nekdo dorazil ve photoshopu. Tak doufejme, ze nevezme stetec doopravdy.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Ja uz vim, co mi to.. teta Katerina! (akorat v anglictine)
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    NEJVICLEF: muzes si to nalepit pod postel...budes in a zaroven na to nebudete muset koukat ;)
    NEJVICLEF
    NEJVICLEF --- ---
    Ted si pripadam menecenna, protoze nemame za posteli zed :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    AZA_: Tyhle samolepky by taky měly jít bez problémů strhnout. Každopádně, asi máš pravdu. Host do domu, Bůh do domu. Kam nechodí slunce, tam chodí lékař.
    AZA_
    AZA_ --- ---
    NELLAS: tak si říkám, jestli ty nápisy nejsou jen současnou obdobou starých vyšívaných obrázků s lidovými moudry, jaké mívaly naše (pra)babičky.
    (S tím rozdílem, že tam byl neumělý obrázek a otřepané heslo nebo přísloví a hlavně: dalo se to snadno oddělat ze zdi!)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MALATI: Proč jsou tam ta dvě prázdná plátna? To vypadá strašidelně. Svatební fotky nad postelí mi přijdou OK, mě děsí ty divné nápisy. To spolu lidi nemluví, že si některé věci musí připomínat takhle?
    LLEENNTTIILLKKA
    LLEENNTTIILLKKA --- ---
    MALATI: Já teda nejsem bydlena, ale mám to v plánu taky pověsit tam fotku ze svatby, až se teda dokopu k tomu, abych jí nechala vyvolat :D
    Další verze je, že si nad postel nalepíme samolepku s básničkou z A Nightmare on Elm Street.
    Oboje vlastně vyjde nastejno :D

MALATI
    MALATI --- ---
    Tak je pravda, že svatební fotografie si nad postel věšely už naše babičky. Ale stejně mě zajímá, jak se tohoto trendu ujmou české bydleny.

KATIA
    KATIA --- ---
    MALATI: skoro mám pocit, že tohle už je fakt záměr ;-)
    DANNIEL
    DANNIEL --- ---
    bliticko
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MALATI: Bizárek.
    MALATI
    MALATI --- ---
    Obchůdek pro sociálně slabší bydlenky (ukradeno z Grafického odpadu)

KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    MAR_TINA: Taky nejsem uplne fanousek.. malymu budu do pokoje sama cosi malovat, ale tak zbesily to nebude :D.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KAIAFOX: jako lepší to je ale... Držela bych se řemesla, v tomhle případě běžných základů současného malířství pokojů (ne umění). Geometrický jednoduchý vzorek se dělá válečkem. Složitější šablonou. Bordura nebo jiný menší celek vzorku přes šablonku, ale i tak je to většinou kýč - jelínci jako živí. Pokud chci barevnou hustě vzorovanou zeď, tak zvolím tapetu. A pokud velký výjev na zeď tak fototapetu nebo velký tisk na tapetu.

Ale naházet na zeď jednu houbu vedle druhý, v 5 barvách ... uf.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    KAIAFOX: ..ale jde to i vkusneji. Tohle dela moje spoluzacka http://ikmalby.cz/index.html
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    TOY_BOX: Cha! Ivu znam, stejna VS. No, oni se restauratori nastennych maleb velmi casto zivi malovanim interieru, protoze ne kazdy se uzivi tim restaurovanim... To, ze zadavatele nemaj vkus je druha vec.
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    Jak se jmenuji ti trpaslici z knih? Mam tady par ideologickych romanu, ktere jsem ochotna na to i darovat - na mimibazaru.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam