• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    TOOMIX: Ten telefon tomu dodává grády.
    IDENTITY
    IDENTITY --- ---
    APRILMOUSE: "Vykládáme mu pohádky", aha. Výklad pohádky miminku musí být dost bizarní, když si to člověk představí.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    APRILMOUSE: Návod? Kde máš přebalování, utírání zadku, krmení, blinkání, odříhávání, chování, brečení, slintání, odsávání soplíků a podobně?
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    ja vim, ze lide zacinaji vnimat az kdyz se u nich vyviji rec, ale stejne, takovehle interiery, ty musi podvedome ovlivnovat dusevni vyvoj, ne?
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    a na mě zase tohle :) Spokojená zákaznice maminka s nábytkem pro Samíka

- ale zase to je jako praktický, mít nad miminkem hned návod, jak se k němu chovat, aspoň se nespletou :)

TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Já prostě musim. Tohle mi teď naskočilo na FB

JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    JASMINOVA: jo a ještě link:
    Kateřina Mlejnková
    http://vice.idnes.cz/novinari.aspx?idnov=2278
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    MYJKA:
    LENNIEG: Chicht..ještě nedávno. Když ono je to těžký, když pracuje se značně omezenejma a vlastně furt stejnejma knihovnama nábytků i materiálů. Se pak snadno zamrzne...
    Do toho není ani moc pečlivá a neumí nastavit alespoň trochu kloudně render. Pak to takhle vypadá.
    LENNIEG
    LENNIEG --- ---
    MYJKA: Zda se mi ze Katerina Mlejnkova mela asi tak pred 7-8lety pravidelnou rubriku na bydleni.idnes.cz. Par lidi se tam chodilo pravidelne bavit temi jejimi vytvory. Jsem si stropro jista, ze pouziva stejny "program" co tehdy :)
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    Ani tak neriešim, čo vymyslela, ale preboha, to maju čo za programy? Toto ešte niekto používa? Veď je to strašné.
    Byt v paneláku prošel kompletní proměnou  – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/bydleni/400401-byt-v-panelaku-prosel-kompletni-promenou.html
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    RADUZA: Co mam tak zkuenosti z deskych hrist, tak muzu rict, ze klouzacky vetsinou klouzou daleko min, nez by clovek na prvni pohled predpokladal.
    RADUZA
    RADUZA --- ---
    ETERNITY: to asi každej, vzhledem ke sklonu a dýlce tý skluzavky má určitě slušnou dojezdovou rychlost. Píšou tam, že majitelé chtěli rovnou z ložnice skluzem na kávu, asi mají kromě kuchařky i ošetřovatelku
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    RADUZA: za me nebe, ale jsem si celkem jista, ze bych se o tu stenu na klouzacce zvladla jebnout do hlavy...
    RADUZA
    RADUZA --- ---
    Bum... ale až na tu klouzačku spíš do nebe, např. obklady ve tvaru včelích pláství moc pěkné
    Fotogalerie: Skluzavka obtéká zelenou stěnu, protíná kuchyňský kout a ústí v obývacím pokoji.
    http://bydleni.idnes.cz/...sobnosti&c=A160413_111954_dum_osobnosti_web&foto=WEB629438_skluzavka2.jpg
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    TOOMIX:
    "Dobrý den, přišel jsem požádat o ruku Vaší dcery Veroni... aha, tak nic, děkuji, sbohem."
    "Hele Jirko/Davide a fakt nejsou vaši doma? A těmahle schodama se jde do tvýho poko... aha, tak nic, sbohem, nepiš mi, nevolej."
    Díky mami. :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ILLUZE: vyrobit v nábytkářské kvalitě (což tchibo prý dodržuje) něco jako bedničku od jablek (i když se u nás už 50 let používají plastové zelené) prostě něco stojí.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    ILLUZE: Jen vydrz, ty se vyprodaj
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    ILLUZE: Počkej, pokud dobře koukám tak ty bedýnky sou jen dvě. Ale na druhou stranu balakryl zas nejspíš podražil :D
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Tak tohle je už těžký ústřel v cenové politice Tchiba - je libo tři natřené bedýnky za litr a něco? :-/ https://www.tchibo.cz/dekorativni-bedynky-p400087879.html
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    TOOMIX: Ano, okurky patří do sektoru B5:
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam