• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech

Interiéry a exteriéry našich domovů v pekelném provedení + mírná diskuse.
    Klub je inspirován Módním peklem, pravidla platí podobná:

- Patří sem pekelné interiéry, nábytek, bytové doplňky a jiné ukázky nevkusu a nesoudnosti národa především českého.
    - Co je pekelné, je čistě subjektivní, takže už moc se těším na přišlápnutá kuří oka ;)
    - Prosím bez přehnaného chatu a flejmu, ale diskuse k věci je vítána.
    - další pravidla možná vyplynou z toho jak to tady půjde.

rozbalit záhlaví
    IDENTITY
    IDENTITY --- ---
    AIJA: Fair trade palety od fair trade kafe z Guatemaly a ta bříza je přímo z finský rezervace, neasi.
    Jinak teda čím víc o tom přemýšlím, tím víc mi ten kvartýr přijde jako v podstatě trochu jiná forma bydlenoida. Místo "máme se rádi a jsme blázniví" tam má "Culture - BIO OKO", místo prováns příborníku jelena, zeď nemá levandulovu, ale černou a nepraktický je to úplně stejně. Pičičandy, akorát že dyzajnový.
    AIJA
    AIJA --- ---
    TOOMIX:
    To ho to vyšlo teda dost draho, když má většinu zařízení ze skladů a březovýho háje. V čem je utopil?:-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MOUNTBATTEN: za tři až pět let bude mít barák v satelitu na hypotéku, bazém za vytočenou slevu, manželku (z téhož obchodu), druhé dítě na cestě a labradora na zahradě.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    TOOMIX: Proboha. Kdyby bydlel v polozemnici, tak neřeknu, to se člověk podloží čímkoli, aby mu neumrzla prdel, ale v činžáku... Jsou hnusné, sorry.
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    a jelen, hlavně nezapomenout na jelena!
    IDENTITY
    IDENTITY --- ---
    TOOMIX: Proti tomuhle je hipster etalon sympaťáctví, tvl. "Kup fofolu" - heh?? "Culture", "Pařížská street"??? Debil...
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    TOOMIX: husty! Pan bude takovej pozer, ze urcite uz ani nevi, jak se jmenuje! Ta urputna snaha bejt tak tezce alternativni a jet v nejvic klise "alternative" soucasny doby. Co bude delat tak za tri az pet let, az paletky a open space v kuchyni bude out?
    NINGEN
    NINGEN --- ---
    SULTHAN: Z těch "kuchyňských skříněk" mě chytá tik do oka, lovit všechny věci v těch těsných prostorách a dávat je vždy jen tak, aby stály přesně uprostřed na prkně, jinak budou nakřivo/propadávat dolů...
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    SULTHAN: Vecna - tento dom ma venkovni rolety. Jinak souhlasim. :D
    HUDOUS_ML
    HUDOUS_ML --- ---
    TOOMIX: do takhle zařízené kavárny bych šla a říkala si, jak je to super. Kdybych v tom měla bydlet, tak se asi oběsím na jedné z těch březových větví.
    SITH
    SITH --- ---
    TOOMIX: divím se že nemá z palet i WC
    SWT
    SWT --- ---
    SULTHAN: Věcná - ad 6. ta věc na stativu je foťák, dvouoká zrcadlovka.
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    TOOMIX: No ty krávo!

1. Je podle něj super, že je kuchyňské nádobí venku. Asi nikdy neslyšel o prachu.
    2. Vzhledem k tomu, že nemá žaluzie ani závěsy, tak tam v noci musít mít docela hodně světla. Praha není zrovna temné město.
    3. Prakticky žádný úložný prostor.
    4. Nemá pračku. Zato má tašku s nápisem "laundry service".
    5. Má víc bot než pruměrná žena.
    6. V obýváku má kameru namířenou na gauč.

Prakticky tam chybí jen poznámka, že mladý muž se živí jako módní návrhář nebo stylista.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Celý mi to přijde jako dobrá hrůza

Skvělá proměna za 180 tisíc. Mladý muž dokázal s bytem na Letné zázraky - iDNES.cz
    http://bydleni.idnes.cz/rekonstrukce-bytu-letna-08q-/dum_osobnosti.aspx?c=A160505_175604_stavba_web
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Pro mě začínají být peklem v interiéru všechny klony židle Vitra a ty starodávně působící vzorovaný obkladačky. Designerům došla munice? Vidím to všude.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Velkou plechovou popelnici jsem mela. Prvak vejsky. Ja a me dve spolubydlici. Prislo nam to frikulinsky. S hodne navstevama byl kos rychle plny a castoo se obcah tocil. Ale kdyz bylo malo navstev.... napad notne nedomyslenej.

Kytka v knize se mi libi. Jako knihovnice miluju, kdyz nejakyho knizniho fetisistu takova blbost, jako pretvoreni stary obsahove nepouzitelny knihy na neco jineho, rozvasni (protoze "tohle normalni clovek knizce neudela" Co je bohajeho na kusech papiru sesitych k sobe tak sakralniho?:P). Musim si konecne udelat tu knizni kabelku, prapodivny tabulky v azbuce s aktualnosti "bylo pred 60 lety", ktere jsou notnych rozmeru a pevne vazby, vidam na vyhozeni;)
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    Co designer, to hipster.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    MYJKA: oooooook, tak proc tofotit a delat z toho clanek? nejak mi unikla pointa.
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    VYHULENY_UFO: Ta popelnice je na ty fotce nejmensi zlo. Cely je to sbirka neucelenych predmetu. Kdyz o tom tak premyslim, tak ikea skrin nalevo a lustr, to mi tam vadi nejvic.
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    OMNIHASH: Tak v tom mas naprostou pravdu. Ja bych tohle s knizkou nikdy neudelala. Ale libi se mi rozlozeni barev, jak to vsechno pasuje dohromady.
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    SARAJ: Tak pisou, ze je to pronajem. Taky bych asi neinvestovala. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam