• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    CNV
    CNV --- ---
    JAYME: Jméno?
    JAYME
    JAYME --- ---
    TOOMIX: kdyby srdce melo usta, chrlilo by krev. existuje plaz, ktery umi chrlit krev ocima ovsem.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    LENNIEG: Takže umyju nádobí po použití a pak ještě před použitím, to je fakt win. Jestli by nebylo lepší strkat ho do těch palet rovnou špinavý, ušetří se jeden úkon.
    KAIRRA: Nikdy jsem dmnc neslyšela, neviděla, vůbec. A je to hnusný a debilní, jako všechny tyhle fťypný a kchůl zkratky vzniklé vypuštěním samohlásek, nemůžu si pomoct.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    TOOMIX: "v srdci mám napsáno, co by moje oči slyšely, kdyby měly uši"
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    DANNIEL
    DANNIEL --- ---
    na me je to dost slozity, musel sem si namalovat diagram
    MIST
    MIST --- ---
    BRAMBOREENA: ja to vidim na tezkou arytmii a mzitky pred ocima
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    TOOMIX: ... a když vám potom ty oční bulvy vypadnou, protože na to nemají žaludek, napíchneme je na špejli a naaranžujeme na stolek.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    HUDOUS_ML
    HUDOUS_ML --- ---
    ENTENTYKY: zařízení ve stylu Prváns - takový hezký český.. Asi mi v hodinách zeměpisu něco uteklo :/
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    ENTENTYKY: Že já vždycky naletím... Šnečky s bagetkou! Koko vývar! Krůtidlo! "Usimarit" Hehehe.
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Něco se mi i líbí, ale zase se hoši neovládli a použili židle zpocenáprdel a 3D písmena na zdi.
    Interiér domu se skvělými nápady. Majitelé rádi experimentují - iDNES.cz
    http://bydleni.idnes.cz/...stena-knihovna-dmu-/dum_osobnosti.aspx?c=A160516_114506_dum_osobnosti_rez
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    KAIRRA: tak Nyx je semeniste ceskejch hipsteru. Jen samozrejme se za hipstery nepovazuji, protoze to delali driv, nez to bylo v mode:-))))
    DANNIEL
    DANNIEL --- ---
    boze diky za reklamy! 3 reklamy nez to zacne a kdyz to pak preskocim nekam, kde tusim, ze uz se neco deje, vyskoci rovnou dalsi blok, cimz sem s tou picovinou skoncil. Diky Primo ze me takhle chranis od zavadnyho obsahu
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    pokud vas taky vzdycky zajimalo, jak asi vypada manza prováns bydlenky, tak v aktualnim prostrenu je mozno jeden exemplar sledovat v jeho prirozenem prostredi ...
    jako syrecek, troubicka, nudlicky, rohlicky, snecci, vinko ... fakt mi z toho chlapa leze mraz po zadech (a nez zaclo smejdenicko, tajne jsem doufala, ze je gay, cimz by se alespon vysvetlil jeho projev zcela neladici s jeho vytetovanejma rukavama ... no, nevyslo)

Prostřeno! XIII (86) |
    http://www.iprima.cz/prostreno-xiii-86
    DANNIEL
    DANNIEL --- ---
    MOUNTBATTEN: to je v klidu, do roka se stejne zabije na tom singlspeedu pac mu rupnou ty hipstersky dreveny riditka
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    LENNIEG: jj, koukám že už to nikdo moc nezná a používá se to jen jako obecná zkratka toho slova.. byl to vlastně mem zahrnující celý soubor konotací, taková šifra označující určitý charakter věci. Nebyla čistě demence jakože blbost.. uaa nebudu se do toho nořit, třeba na to napíše bakalářku někdo z fhs :)))
    LENNIEG
    LENNIEG --- ---
    KAIRRA: "fenoménem dmnc" jako demence?! :)
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Písmena, citáty, písmena... Chjo. To je trend, teda.
    Biano | Citáty pro inspirující domov
    https://www.biano.cz/...domov?utm_source=facebook&utm_medium=post&utm_campaign=nebydlete-blbe-citaty
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam