• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    ELLANOR: Ty jo, to tu kefku mate jen tak na zemi? :)
    ELLANOR
    ELLANOR --- ---
    Mám tu fotku, asi se to špatně představuje :).. Poličku sundat nemůžu, je pod ní modrý sádroš :)..
    http://nd06.jxs.cz/767/260/9be3a9db8a_102996932_o2.jpg
    http://nd06.jxs.cz/886/025/31ef2a1cbd_102996933_o2.jpg
    Jinak interier ještě není úplně hotový :)
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    My jsme měli v paneláku takový ten nudný záchod, papundekl s dekorem dřeva (nebo co to u všech bohů mělo být) ... a jednou jsme zjistili, že jsou tam obyč.tužkou napsaná různá moudra ... jak dlouho tam byla, to jsme nevěděli, ale "Nezískáš nic, chceš-li to moc rychle" bylo naše neoblíbenější :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ELLANOR: Já ti nevím, do oné místnosti nechodím tak úplně kvůli výzdobě. A koukání na obrázek by mě asi... rozptylovalo.
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    Na záchod jedině křížovky. Ovšem návštěvy mi občas kazí luštění podsouvanim špatných slov, naopak obálka je skvělou možností psaní vzkazů od dětí :-) kluci tam mají teda abíčko, aby neřekli.
    DANNIEL
    DANNIEL --- ---
    latinska
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Na záchod jedině nepravidelná slovesa.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    ELLANOR: Ja si vystacim s tabulovym naterem, to W a C (a samozrjeme milion vzkazu od navstev), se uz tak nejak vrbi samy.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ELLANOR: pocit nemůžu vyhodit, když to stálo tolik, mě taky občas ničí. ALe ta úleva, když ho překonám :)
    Může to být jen schodek na zdi bez police. Tak nebude vyvolávat pocit, že se tam má dát řádka trpaslíků.
    ELLANOR
    ELLANOR --- ---
    ELLANOR
    ELLANOR --- ---
    NELLAS: co je na tom divneho? ta hola zed po tom vylozene vola :)..

MAR_TINA: nemuzu zrusit polici, je ta schodek na zdi a lakovana police nas stala docela dost penez :)..

ETERNITY: a nebo pismena W a C, to vyjde levneji :)..
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    vzpominam na typicky pekelny bydleni na vejsce se spolubydlicima: na hajzlik jsme dali papir, kam jsme psali, kdo koupil a kolik roli hajzlpapiru. Brzo se ten list stal vzkazovnikem od vsech, co prisli na navstevu (a ze tech lidi nebylo malo, tak kdyz jste tri dvacitky... :-)) ):-)))))
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    my jsme mívali na záchodě obrázek s frontou zvířátek čekajících ve frontě na kadibudku, kterej se při vytváření věcí na záchodě vybarvoval přiloženými pastelkami.(Obrázek na straně,aby se dal vybarvovat při sezení), pak jsem tam mívali knihu přání a žádostí (sešit A6) a vzhledem k tomu,že v sešitku bylo dost básniček, měl pak ještě pokračování-knihu záchodové poezie...
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    my mame na zachode obrazky nahatych, serezanych, zadeli :-)))))
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    jezis tyhle problemy bych chtela resit....! Cim zkraslit hajzl. Napisem HOME!
    Co odmontovat policku?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    NELLAS: my mívali na záchodě akvarel od pradědečka, za sklem, holčička a chlapec koupají psíka v neckách, kočička kouká. Teď tam plánuju dát černý keramický kachel od p. Kouta. Přijde mi to mnohem příjemnější než oblíbené plakáty prasátek nejlépe ze sobotní novinové přílohy.

ELLANOR: šlo by nějak zrušit poličku? Sundat a nechat to jenom jako římsu na zdi.
    AZA_
    AZA_ --- ---
    ELLANOR: taky máme poličku za/nad záchodem, jelikož je to jedinej úložnej prostor, jsou tam všecky záchodový krámy, který pravidelně padají do mísy, když je otevřený okýnko a průvan jako dnes (jasně - zavírat mísu a vůbec dveře na záchod... jsem ráda, že ty moje předškolní děti vůbec zvládaj záchod používat).
    Takže za mě: kdybych byla v tvojí situaci, dala bych tam něco, už čeho mi bude připadat příhodné, že to občas skončí v hajzlíku.... a že toho je :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ELLANOR: Obraz na WC? Jaký obraz může někdo chtít pověsit na WC?
    ELLANOR
    ELLANOR --- ---
    Jdu si pro radu :).. Konečně mám úložný prostor na wc a tak mi z poličky za záchodem (na vestavěné nádržce, žeano) zmizely všechny toaleťáky, sava a hygienické potřeby. Manžel se diví, že tam na té bíle lakované poličce nic neplánuji. Mě teda děsí představa nějakého pracholepu, větviček ve váze nebo nedej bože zátiší vonících kravin. Ale prázdné to vypadá trochu prázdně. Kdybych měla v denní světlo, dám tam kytku v květináči. Na stěně bude asi časem obraz - možná ale skončí na protější stěně (plánuji tam fotografický akt).. tak nevím..
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    A vy, zpátečníci, jste se tady tomu tuhle smáli, a on je to trend.
    Inspirujte se nábytkem vytvořeným z klasických popelnic – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/...-trendy/401264-inspirujte-se-nabytkem-vytvorenym-z-klasickych-popelnic.html
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam