OMNIHASH: Hele, já nevím, jestli ti na to dokážu uspokojivě odpovědět :) Prostě kupování Picassa v marketu bych přirovnala ke kupování fejku kabelky od Versaceho někde v tržnici...
Když nemám na originál (a nejen Picassa samozřejmě), tak mi doma holt viset nebude. Když ten obraz miluju a obdivuju, tak si asi pořídím nějakou knihu o výtvarným umění a v ní si budu listovat, třeba furt dokola na ten samej obraz. Pořád je mi nějak sympatičtější koupit si třeba v antikvariátu pěknou reprodukci nebo grafickej list, starej plakát atd., jsou tam toho mraky. O možnostech viz
[ MAR_TINA @ peklo v interiérech ] ani nemluvě.
Jo, když tak o tom přemejšlím, líbilo by se mi mít doma třeba nějakýho Schikanedera, ale nějak by mi bylo proti srsti jít ho kupovat do Hornbachu. Spíš bych si koupila plakát na jeho výstavě, když už.
A ano, celej druhej odstavec je čistě můj pohled a názor, možná i přílišná zkostnatělost, zaprděnost, konzervativnost, to jsem ochotná uznat :)
A podobnost s Gebrianem mi připadá zbytečný řešit. Za mě palec nahoru, že na Streamu je trochu osvěty ve světě stylů prováns, dekupáž a "smějeme se a jsme blázniví".